Tukea ja ymmärrystä ihmisenä olemiseen 

Ihmisenä oleminen on herkkää.

Meillä jokaisella on taustamme, haavamme, pelkomme, persoonamme, syvät tarpeemme, reaktiotapamme, toiveemme ja syvä aito ytimemme. 

Inhimillisyys on sitä että sallii näiden kaikkien puolien olevan osa elämää, jokaiselle meistä. Näiden erilaisten puolien ymmärtäminen ja armollinen sekä rehellinen tiedostaminen tuo elämään hyväksyntää ja merkityksellisyyttä.

Itsetuntemuksen tie ei ole aina helppo. Se sisältää myös vaikeiden asioiden kohtaamista. Mutta ei tuomitsevin silmin, vaan silmin jotka haluavat ymmärtää. Jokaisen meidän pelot, käyttäytyminen, addiktiot ja vaikeat tunteet kun ovat hyvinkin ymmärrettäviä, jos pysähdymme niiden viisauden äärelle.

 Se tuo tilaa olla se, kuka on. Se tuo tervettä itsekunnioitusta ja tilaa kuulla sydäntään arjessa.

Työni tarkoitus on ohjata sinua oman äänesi äärelle, tukea sitä uskallat taas luottaa itseesi ja elämään.

MITÄ?

Itsetuntemusohjaus on käytännöllistä ja inhimillistä ohjausta elämän erilaisissa kohdissa, tienristeyksissä ja tilanteissa joissa kokee että itse ei näe eteenpäin tai kaipaa selkeytystä ja tukea.

Kirjani Ole itsellesi armollinen löytyy mm.  TÄÄLTÄ

Kirjani Ole itsellesi armollinen löytyy mm. TÄÄLTÄ

Esimerkkejä aiheista joidenka kanssa ohjaukseen ja kursseille tullaan:

  • Ihmissuhteissa nousevat pelot ja kipupisteet, kaavat jotka toistuu

  • Tarve kontrolloida, stressi, paineet olla tietynlainen

  • Tunne että on eksyksissä, Uupumuksesta toipuminen, Suorittaminen

  • Kehonkuvan haasteet, haastavalta tuntuvien tunteiden käsittely

  • Itsetuntoon ja terveeseen itsekunnioituksen liittyvät haasteet,

  • Sisäinen turvattomuuden tunne,

  • Halu käsitellä menneisyyden haavoja ja kipeitä kohtia, tehden rauhaa niiden kanssa

  • Elämän muutoskohdat, kriisit

  • Itsetuntemusohjaukset Tampereella, puhelimitse tai skypellä.

Verkkokursseille voi osallistua mistä vaan, toimiva nettiyhteys on ainoa mitä tarvitaan.

eevi_blogi.jpg

           

Kuka?                 

Eevillä on vuosien kokemus ihmisten parissa työskentelystä. Omat kokemukset syömishäiriöstä, uupumuksesta, riittämättömyyden tunteesta ja ihmissuhde haasteista  ovat pistäneet tutkimaan syvällisesti ihmisyyttä.

Eevin tausta on perinteisessä terveydenhuollossa,  jonka jälkeen hän on opiskellut mm. Personal traineriksi, NLP traineriksi ja käynyt useita koulutuksia sisäisen hyvinvoinnin ohjauksesta. Mm. Kognitiivisen terapian perusopinnit,  KEHTO koulun Vapaa tie ohjaaja ja kundaliinijooga ohjaaja. Tällä hetkellä hän käy psykoterapeuttiset valmiudet ja ratkaisukeskeinen terapia koulutusta.

Eevin TEDx talkin hänen omasta tarinasta syömishäiriöstä toipumisesta voi katsoa alta.

 

 

MITEN?

Itsetuntemusohjaus tapaaminen kestää tunnin. Ohjauksessa puhutaan sekä tehdään  tilanteen mukaan joitakin harjoituksia. Muutaman minuutin hiljentyminen tai hengitysharjoitus saattaa myös kuulua ohjaukseen,

Itsetuntemusohjaus ei ole neuvonantoa eikä ohjauksessa tehdä puolestasi päätöksiä. Ohjaus on inhimillinen, turvallinen paikka tutkia elämän kysymyksiä, kipeitä ja arkojakin sellaisia.  Ohjaus ei ole terapiaa vaikkakin terapeuttista työkaluja ajoittain käytämmekin.

Tampereella Yliopistonkadulla, lähellä rautatieasemaa, skypessä tai puhelimitse

Varaa aika ohjaukseen Tästä

 

                                   MIKSI?

Joskus näiden kysymyksien äärelle tulee vasta silloin kun tuntuu että ei ole enää muuta vaihtoehtoa. Joskus kriisi herättelee meitä mutta yhä enemmän ihmiset tulevat ohjaukseen sillonkin kun on tasaisempaa, tällöin on paremmin voimaa alkaa tiedostamaan mm. lapsuudessa syntyneitä kipeitä kohtia sekä nähdä millä tavalla ne ovat saaneet meidät toimimaan.

Miksi itse teen tätä? 

Koska en tiedä miten olisin omia solmujani saanut auottua ilman ulkopuolista peiliä ja tukea. Koska olen suunnattoman kiitollinen että omien kokemuksieni kautta minulla on kyky nähdä pintaa syvemmälle ja ymmärtää. Koska yksi asia joka on mielestäni elämästä kaunista, on kohtaaminen läpi näennäisten roolien ja panssareiden. Koska on usein kaikista vaikeinta nähdä itseämme. Ja siihen tarvitsemme jokainen  turvallisia peilejä.