Ajatuksia, työkaluja sekä tukea Oman näköisen elämän elämiseen, tunnetyöskentelyyn ja elämän kipeisiin kohtiin, ymmärryksellä ja ihmisyys edellä. 

Elämme aikaa jossa ympäristön paineet ovat melkoiset.

Ajaudumme suorittamaan elämää kysymättä mikä on meille aidosti tärkeää. Saatamme suorittaa työtä, ihmissuhteita, terveyttä, kehoa tai henkisyyttäkin.

Tulemme helposti itsellemme sokeaksi, emmekä uskalla enää luottaa elämään emmekä itseemme.

Jokaisella meistä on omat haavamme, joita koitamme usein lääkitä erilaisin keinoin. Joku kontrolloimalla, pakonomaisella treenaamisella, työhön hukuttautumisella tai vetäytymällä, menestystä tavoittelemalla; hinnalla millä hyvänsä. Nämä keinot pitkään jatkaessaan saavat meidät väsymään.  Emme enää jaksa pitää yllä entistä, mutta emme tiedä mitä muutakaan tehdä. Tällaiset vaiheet elämässä ovat usein niitä käännekohtia, joissa voi alkaa luomaan aitoa luottamusta itseensä ja elämään. Elämisen arvoisen elämän vuoksi.

Näistä malleista on mahdollista oppia irroittamaan ja vapauttamaan, mutta se kysyy mm. pinnan alla olevien uskomusten, ajatus- sekä tunnemallien työstämistä, inhimillisesti ja rehellisesti.

Työni tarkoitus on ohjata sinua oman äänesi äärelle, tukea sitä uskallat taas luottaa itseesi ja elämään.

 

MITÄ?

Itsetuntemusohjaus on käytännöllistä ja inhimillistä ohjausta elämän erilaisissa kohdissa, tienristeyksissä ja tilanteissa joissa kokee että itse ei näe eteenpäin tai kaipaa  ihan vaan selkeytystä ja tukea.

Ihmissuhteet, kontrollointi, stressi, pelko kuunnella omaa sisäistä ääntä...

Tunne että on eksyksissä, uupumuksesta toipuminen, kehon kuvan haasteet, haastavalta tuntuvien tunteiden käsittely...

Itsetuntoon ja tasapainoiseen itsekunnioituksen liittyvät haasteet, tunne että ei oikein ole löytänyt elämässä omaa paikkaa ja halukkuus luoda sydämeensä ja intuitioonsa taas yhteys ovat yleisimpiä ohjauksissa käsiteltäviä teemoja.

Itsetuntemusohjaus onnistuu Tampereella, puhelimitse tai skypellä.

                     

kivi maisema.jpg

                                  KUKA?

Eevillä on vuosien kokemus ihmisten parissa työskentelystä. Omat kokemukset syömishäiriöstä, uupumuksesta, riittämättömyyden tunteesta ja ihmissuhde haasteista särkyneine sydämineen ovat kuitenkin opettaneet koulutuksia enemmän ja inspiroineet tutkimaan ihmisyyttä monin tavoin,

Tyyppinä Eevi on yhdistelmä lämpöä, myötätuntoa, huumoria ja rehellisyyttä. 

Eevin tausta on perinteisessä terveydenhuollossa jonka jälkeen hän on opiskellut mm. Personal traineriksi, NLP traineriksi ja käynyt useita koulutuksia sisäisen hyvinvoinnin ohjauksesta. Titteleitä tärkeämpänä hän pitää omaa elämän kokemusta ja sisäsyntyistä kiinnostusta ihmisyyttä kohtaan. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2010.

Tällä hetkellä hän opiskelee KEHTO koulussa Vapaa tie ohjaajaksi,  kongnitiivista psykoterapiaa sekä kundaliini joogaopettajaksi. Eevin toive on voida tuoda itsetuntemustyöskentelyyn syvyyttä että keveyttä. Jalat maassa, mutta ei otsa kurtussa. 

 

Ääripäistä tasapainoon.jpg

                                Kenelle?

Itsetuntemusohjaukseen Eevin luokse tulevat usein naiset sekä myös miehet enenevissä määrin. Yhteistä on kuitenkin se, että oman äänen kuuleminen arjen keskellä on haastavaa. Omia todellisia tarpeita on ehkä pitkään siirretty sivuun ja keskitytty muihin, suorittamiseen tai esimerkiksi työstä tai ruuasta stressaamiseen. Yleistä on myös se että omat rajat ovat unohtuneet, pohjalla kalvaa riittämättömyyden tunne sekä se että oman paikan löytäminen elämässä tuntuu haastavalta, tuntee olonsa ulkopuoliseksi ja erilaiseksi. Ohjaus sopii hänelle joka on halukas tutkimaan mahdollisesti kipeitäkin asioita rehellisesti ja myötätunnolla.

600191_10150909814181699_261149468_n.jpg

Kursseille ihmiset tulevat hyvin erilaisissa elämän tilanteissa.

Varaa aika ohjaukseen Tästä

 

MITEN?

Itsetuntemusohjaus tapaaminen kestää tunnin. Ohjauksessa puhutaan sekä tehdään mahdollisesti tilanteen mukaan joitakin harjoituksia. Muutaman minuutin hiljentyminen tai hengitysharjoitus saattaa myös olla mukana. 

Itsetuntemusohjaus ei ole neuvonantoa eikä ohjauksessa tehdä puolestasi päätöksiä. Ohjaus on inhimillinen, turvallinen paikka tutkia elämän kysymyksiä, kipeitä ja arkojakin sellaisia.  Ohjaukseen on mahdollista tulla kertaluontoisesti ja joskus on aikoja jolloin on hyvä sitoutua useamman kerran ohjaus prosessiin. Tällöin saat myös pieniä kotitehtäviä prosessin tueksi.

Ohjaus ei ole terapiaa vaikkakin terapeuttista työkaluja ajoittain käytämmekin.

Tampereella Yliopistonkadulla, lähellä rautatieasemaa

 

 

                                   MIKSI?

Joskus näiden kysymyksien äärelle tulee vasta silloin kun tuntuu että ei ole enää muuta vaihtoehtoa. Joskus kriisi herättelee meitä mutta yhä enemmän ihmiset tulevat ohjaukseen sillonkin kun on tasaisempaa, tällöin on paremmin voimaa alkaa tiedostamaan mm. lapsuudessa syntyneitä kipeitä kohtia sekä nähdä millä tavalla ne ovat saaneet meidät toimimaan.

Miksi itse teen tätä? 

Koska en tiedä miten olisin omia solmujani saanut auottua ilman ulkopuolista peiliä ja tukea. Koska olen suunnattoman kiitollinen että omien kokemuksieni kautta minulla on kyky nähdä pintaa syvemmälle ja ymmärtää. Koska yksi asia joka on mielestäni elämästä kaunista, on kohtaaminen läpi näennäisten roolien ja panssareiden. Koska on usein kaikista vaikeinta nähdä itseämme. Ja siihen tarvitsemme jokainen peilejä.

                               Mitä Muuta?

Voit myös tutustua toiseen sivustooni Kotona kehossa.fi jossa pidän mm. podcastia ja kirjoitan kehon kontrolloimisesta, häpeästä ja terveys sekä treeniaddiktioista ja niiden takaa löytyvistä haavoista, sekä myös lahjoista mitä sovun tekeminen kehon ja sisimpänsä kanssa tuo.