10 viikon hauska ja vapauttava holistisen hyvinvoinnin treenijakso jossa yhdistyy oman kehonpainolla harjoittelu, itsetuntemusharjoittelu ja meditaatio. Herkistyminen, vahvistuminen ja tasapainottuminen niin sisältä kuin ulkoakin käsin.

Sopii sinulle joka:

-Ajattelet ihmisen olevan kokonaisuus, jossa keho,mieli ja sisin ovat jatkuvassa yhteydessä keskenään.

-Olet todennut että velvollisuusliikunta ja kalorinpoltto motiivi treeni ei ole sinua varten ja haluat sen sijaan liikkumalla huoltaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi

-Olet kiinnostunut itsetuntemuksesta ja ihmismielen toiminnasta sekä haluat kohdata itsesi ja elämän aidosti ja inhimillisesti käytännössä

-Haluat kuunnella ja luottaa kehosi viesteihin ja elää/liikkua/syödä/olla itsellesi sopivalla tavalla ilman ulkoa tulevia kaavoja

Usein otamme elämässä niin itsemme kuin myös treeninkin hieman liian tosissamme, joten ryhmän tarkoituksena on opetella löytämään keveyttä myös liikkumiseen. Keveys ei kuitenkaan ole ainoa asia mihin tähtäämme, vaan toinen tärkeä tavoite on oppia kuuntelemaan kehoaan, tänään, tässä ja nyt.

Fyysinen harjoitus on myös hyvä tuomaan meitä tähän hetkeen, usein vietämme paljon aikaamme ajattelun maailmassa ja analysoinnissa ja harjoitus palauttaa meidät tähän.

Keho&mieli on myös useimmilla meistä säilönyt paljon erilaisia tunteita itseensä, jäykkyyksistä ja kireyksistä, jännityksistä ja peloista aina iloon ja intohimoonkin. Liike ja kehollinen työskentely auttaa meitä vapauttamaan näitä tunteita. Seurauksena on kevyempi ja rauhallisempi olo niin sisältä kuin ulkoakin. Tällainen tapa liikkua on myös hyvää vaihtelua joka on jo saanut tarpeekseen ”kalorinpoltto” liikunnasta. Liikkumisesta on tullut monelle hoidettava velvollisuus muiden joukossa. Mitä jos se olisikin sinulle yksinkertaisesti hyvää tekevä juttu, ehkä jopa viikon tärkeimpiä hetkiä itsesi kanssa?

Treenin lopuksi tehdään myös aina meditaatio/läsnäolo harjoitus.

Ryhmän tavoitteena:

  • Energinen, hyvinvoiva keho ja tasapainoinen mieli
  • Kehon kuuntelule herkistyminen ja sen harjoittelu, oman kehon hyväksyntä, hyvä olla kehossa
  • Liikunnan ilo, monipuolisuus, vahva "keskusta" niin fyysisesti kuin henkisestikkin
  • Tasapainoinen löytäminen ääripäiden väliltä
  • Arkisien stressinhallinta keinojen omaksumista ja todeksi elämistä
  • Löytää rauha ja ilo elämään ulkoisista olosuhteista huolimatta
  • Muistaa elämässä leikkimielisyys ja uteliaisuus ja nautinto
  • Tarjota sinulle rauhallinen paikka jossa saat olla ihan sitä mitä olet

Kokemuksia treenaajilta:

”Tämä on viikon kohokohta, laatu-aikaa itseni kanssa. Liikkummisen jälkeen on yllättävän hyvä ja raukea fiilis tutkia elämäänsä ja mieltänsä syvemmin. Olo on illan jälkeen raukean onnellinen.”
"Olen oppinut löytämään liikkumisesta iloa tavalla jonka en tiennyt olevan mahdollista. Se on aiemmin ollut lähinnä suorite tai velvoite. Olen paljon enemmän kotona itsessäni kuin vuosiin. Kiitos!"
"Itsetuntemus osiot ovat olleet hyvin avartavia. Vaikka uskoin jo olleeni näiden teemojen kanssa varsin tuttu, olen yllättynyt miten syvällisiä ja itselleni merkittäviä asioita olen huomannut ja työstänyt. Tykkään tyylistäsi yhdistää näihin asioihin maalaisjärki, huumori, yksinkertaisuus ja koreilemattomuus. Mietin sinua monesti kun elämässä on hankala kohta ja tarvitsen rohkeutta kohdata sen herättämät tunteet. Olen oppinut olemaan paljon suorempi, itselleni ja muille."

Liveryhmä kokoontuu 10 kertaa yhdessä, lisäksi osallistujat saavat käyttöönsä 6 osaisen Aitoa energiaa verkkokurssin jonka kanssa voi toteuttaa kotiharjoittelua omaan tahtiinsa.

Harjoitusten sisältö ja teemoja:

ti 13.1.2015 klo 17.30-19  Treenit + Aitoa energiaa treenin filosofia ja pysähtyminen tähän hetkeen. Missä menen? Itsensä kohtaaminen.

ti 20.1.2015 klo 17.30-19  Treenit+ syvemmälle itsensä kohtaamiseen. Elämän eri osa-alueiden kartoitus, mitä sinulle todella kuuluu? Tietoinen mieli ja alitajunta, tavat ja tottumukset.

ti 27.1.2015 klo 17.30-19  Treenit+ Sisäiset odotukset ja vaatimukset sekä niiden tarkastelua. Voinko ottaa itseni vähän rennommin?

ti 3.2.2015 klo 17.30-19 Treenit+Stressin hallintaa ilman kontrollifriikkeyttä ja stressiä stressinhallinasta. Rajat.

2 viikkoa taukoa , vapaaehtoinen kotiharjoittelu verkkokurssin kanssa

ti 24.2.2015 klo17.30-19 Treenit + Tarpeet osa 1. Mitä ne on, kuinka niitä voi tunnistaa, miten ne ohjaa toimintaamme? Onko jotain tarpeita kielletty, ja millä kustannuksella? 

ti 3.3.2015 klo 17.30-19  Treenit + Tarpeet osa 2. Erilaiset sisäiset ”säännökset” liittyen tarpeisiin ja niiden täyttämiseen. Tarpeiden hyväksyminen ja näkeminen. 

2 viikkoa taukoa , vapaaehtoinen kotiharjoittelu verkkokurssin kanssa

24.3.2015 klo 17.30-19  Treenit+ Käsitys itsestä. Käytännössä jokaisen käsitys itsestämme on vääristynyt. Miten näet itsesi? Minä käsityksen haasteet. Mitä tarkoittaa et ole kehosi, et ole mielesi, et ole tunteesi? Kuka ihme sitten olen?

31.3.2015 klo17.30-19 Treenit + ns. Elämän loogiset tasot ja miten ne ovat linjassa keskenään. Mikä tuo elämässä iloa ja merkitystä? 

7.4.2015 klo 17.30-19 Rakkaus ja Pelko. Miten nämä ohjaavat elämäämme.

28.4.2015 klo 17.30-19   Sisäinen ohjaus ja intuitio.

Korvaus mahdollisuus: ti 5.5.2015 klo 17.30-19 

Hinta yhteensä: 185€  (maksetaan 1-3 osassa)

Varaa paikkasi ryhmään maksamalla varausmaksun 50€ täällä: https://holvi.com/shop/eeviminkkinen/product/d280f9db40fecf78db8dd975f63eaaa9/

Hinta sisältää kurssin sekä 6 osaisen Aitoa Energiaa verkkokurssin jonka kanssa voi tehdä kotiharjoituksia.

Paikka ja aika: Hima Onnellisuustalo (Siltavuorenranta 16, Kruunuhaka)

Lisätiedot: [email protected] tai 0404142693

Lämpöisesti tervetuloa mukaan!