10 viikon treenijakso sisäiselle ja ulkoiselle hyvinvoinnille. Toimiva yhdistelmä luonnollista liikettä, läsnäoloa, leikkisyyttä ja itsetuntemusharjoituksia.

 

Käynnissä olevaan ryhmään on yksi paikka avoinna, jos haluat mukaan laita viestiä [email protected]!

Treenifilosofia, joka yhdistää kehon hyvinvoinnin henkiseen kasvuun ja tiedostamiseen. Tämä on hyvä tapa ottaa niin säännöllinen treeni kuin hiljentyminen ja meditaatio mukaan elämään. Kyseessä ei kuitenkaan ole Jooga, vaikka joogasta vaikutteita on kyllä havaittavissa. Kerran viikossa treenin jälkeen on aikaa varattu itsetuntemus harjoitukselle ja rauhalliselle keskustelulle erilaisten inhimillisten aiheiden tiimoilta. 

Ryhmän ideana ei ole väkisin puserrus ja otsarypyssä painaminen, vaan harjoitellaan oikeasti löytämään se ilo ja luonnollisuus liikkumiseen. Joskus se tarkoittaa että otat vähän kevyemmin, joskus haastan sinua pusertamaan vähän enemmän. Ryhmä vahvistaa mm. keskivartaloa, tukilihaksia, tuo äkkiä ryhdikkään olon, kehossa on hyvä olla. Sopii hyvin myös painonpudotukseen ja kiinteytykseen.

Treenin lopuksi tehdään myös aina meditaatio/läsnäolo harjoitus.

Ryhmän tavoitteena:

  • Energinen, hyvinvoiva keho ja tasapainoinen mieli
  • Kehon kuuntelule herkistyminen ja sen harjoittelu, oman kehon hyväksyntä, hyvä olla kehossa
  • Liikunnan ilo, monipuolisuus, vahva "keskusta" niin fyysisesti kuin henkisestikkin
  • Tasapainoinen löytäminen ääripäiden väliltä
  • Arkisien stressinhallinta keinojen omaksumista ja todeksi elämistä
  • Löytää rauha ja ilo elämään ulkoisista olosuhteista huolimatta
  • Muistaa elämässä leikkimielisyys ja uteliaisuus ja nautinto
  • Tarjota sinulle rauhallinen paikka jossa saat olla ihan sitä mitä olet

Kokemuksia treenaajilta:

”Tämä on viikon kohokohta, laatu-aikaa itseni kanssa. Liikkummisen jälkeen on yllättävän hyvä ja raukea fiilis tutkia elämäänsä ja mieltänsä syvemmin. Olo on illan jälkeen raukean onnellinen.”
"Olen oppinut löytämään liikkumisesta iloa tavalla jonka en tiennyt olevan mahdollista. Se on aiemmin ollut lähinnä suorite tai velvoite. Olen paljon enemmän kotona itsessäni kuin vuosiin. Kiitos!"
"Itsetuntemus osiot ovat olleet hyvin avartavia. Vaikka uskoin jo olleeni näiden teemojen kanssa varsin tuttu, olen yllättynyt miten syvällisiä ja itselleni merkittäviä asioita olen huomannut ja työstänyt. Tykkään tyylistäsi yhdistää näihin asioihin maalaisjärki, huumori, yksinkertaisuus ja koreilemattomuus. Mietin sinua monesti kun elämässä on hankala kohta ja tarvitsen rohkeutta kohdata sen herättämät tunteet. Olen oppinut olemaan paljon suorempi, itselleni ja muille."

Liveryhmä kokoontuu 10 kertaa yhdessä, lisäksi osallistujat saavat käyttöönsä 6 osaisen Aitoa energiaa verkkokurssin jonka kanssa voi toteuttaa kotiharjoittelua omaan tahtiinsa.

Harjoitusten sisältöä ja teemoja:

ti 13.1.2015 klo 17-18.30 Treenit + Aitoa energiaa treenin filosofia ja pysähtyminen tähän hetkeen. Missä menen? Itsensä kohtaaminen.

ti 20.1.2015 klo 17-18.30 Treenit+ syvemmälle itsensä kohtaamiseen. Elämän eri osa-alueiden kartoitus, mitä sinulle todella kuuluu? Tietoinen mieli ja alitajunta, tavat ja tottumukset.

ti 27.1.2015 klo 17-18.30 Treenit+ Sisäiset odotukset ja vaatimukset sekä niiden tarkastelua. Voinko ottaa itseni vähän rennommin?

ti 3.2.2015 klo 17-18.30 Treenit+Stressin hallintaa ilman kontrollifriikkeyttä ja stressiä stressinhallinasta. Rajat.

2 viikkoa taukoa , vapaaehtoinen kotiharjoittelu verkkokurssin kanssa

ti 24.2.2015 klo 17-18.30 Treenit + Tarpeet osa 1. Mitä ne on, kuinka niitä voi tunnistaa, miten ne ohjaa toimintaamme? Onko jotain tarpeita kielletty, ja millä kustannuksella? 

ti 3.3.2015 klo 17-18.30  Treenit + Tarpeet osa 2. Erilaiset sisäiset ”säännökset” liittyen tarpeisiin ja niiden täyttämiseen. Tarpeiden hyväksyminen ja näkeminen. 

2 viikkoa taukoa , vapaaehtoinen kotiharjoittelu verkkokurssin kanssa

24.3.2015 klo 17-1830 Treenit+ Käsitys itsestä. Käytännössä jokaisen käsitys itsestämme on vääristynyt. Miten näet itsesi? Minä käsityksen haasteet. Mitä tarkoittaa et ole kehosi, et ole mielesi, et ole tunteesi? Kuka ihme sitten olen?

31.3.2015 klo 17-1830Treenit + ns. Elämän loogiset tasot ja miten ne ovat linjassa keskenään. Mikä tuo elämässä iloa ja merkitystä? 

7.4.2015 klo 17-1830 Rakkaus ja Pelko. Miten nämä ohjaavat elämäämme.

28.4.2015 klo 17-18.30  Sisäinen ohjaus ja intuitio.

Korvaus mahdollisuus: ti 5.5.2015 klo 17-18.30

Hinta yhteensä: 185€  (maksetaan 1-3 osassa)

Varaa paikkasi ryhmään maksamalla varausmaksun 50€ täällä: https://holvi.com/shop/eeviminkkinen/product/d280f9db40fecf78db8dd975f63eaaa9/

Hinta sisältää kurssin sekä 6 osaisen Aitoa Energiaa verkkokurssin jonka kanssa voi tehdä kotiharjoituksia.

Paikka ja aika: Hima Onnellisuustalo (Siltavuorenranta 16, Kruunuhaka)

Lisätiedot: [email protected] tai 0404142693

Lämpöisesti tervetuloa mukaan!