Elinvoimaa ja tasapainoa keholle  ja sisimmälle, ilman kontrollifriikkeyttä tai suorituskeskeisyyttä.

Kaipaatko harjoitusta jonka voit tehdä mistä vaan, silloin kun sinulle sopii? 

Kaipaatko liikkumiseen iloa ja tilaa kehon kuuntelulle suorittamisen otsaryppyisen vääntämisen sijaan?

Paahdatko helposti menemään, tietäen kuitenkin kaipaavasi aikaa myös pysähtymiselle?

Kiinnostaako sinua itsetuntemusharjoittelu käytännöllisellä ja maanläheisellä tavalla, ilman ideologioita tai ihmeratkaisuja?

Jos vastasit kyllä, Aitoa Energiaa verkkokurssi on sinua varten!

Kurssi on 6 viikon matka itsetuntemuksen, iloisen liikkeen ja rentoutumisen parissa. Kuten tällaisilla kursseilla yleensä, mukaan jää niin isompia kuin pienempiäkin oivalluksia sinusta, elämästä ja kehostasi. Opit myös käytännöllisiä harjoituksia joita voit hyödyntää elämässäsi jatkossakin.

Aitoa Energiaa treeneissä jokainen harjoitus on erilainen, vaikka myös samanlaisia elementtejä on, kuten esim. Joogasta tutut aurinkotervehdykset. Liikkeitä on kuvattu hauskoiksi ja monipuolisiksi. Vaikutteita on joogasta, pilateksesta ja toiminnallisesta harjoittelusta. Treeni on lihaskuntoa ja kestävyyttä vahvistavaa, kehoa avaavaa ja mieltä rauhoittavaa, mutta ennenkaikkea jotain vähän erilaista ja kivaa. Harjoitus tukee kehon kuuntelun harjoittelua

Liikunnan ei ole tarkoitus olla pelkkä suorite vaan elämään iloa ja virkeyttä tuova lisä. Ja sitten on muukin elämä.

Itsetuntemus osio on käytännöllinen ja inhimillinen: syvällinen mutta kevyt.  Itsetuntemus ohjaus ei myöskään perustu mihinkään tiettyyn dogmaan tai ihanteisiin. Käsittelyssä ei ole mitään yliluonnollisen ihmeellistä ja korkealentoista, vaan tavalllsia ihmisyyteen ja itsetuntemukseen liittyviä teemoja jotka kuitenkin usein  arjessa unohdamme. On varsin osuvasti sanottu että haastavinta elämässä on olla ihminen.

Käytännössä kurssi tarkoittaa sitä että saat 6 viikon ajan viikottain viikon treenivideon, itsetuntemusäänitteen ja kirjoitustehtävän jonka teet omaan muistikirjaasi. Heti kurssin alussa saat 3 lyhyempää (10-20min) oman kehon painolla tehtävää treenivideota. Voit tehdä harjoitukset sinulle sopivaan aikaan. Harjoitus videot ja tehtävät jäävät käyttöösi, niiden parissa voi hyvin jatkaa vaikkapa kesällä ulkona liikkumista.

Esimerkkejä itsetuntemusosion teemoista:

Opitut tunnemallit ja käyttäytymismallit: Miksi tietyt kaavat toistuvat elämässäni? Millaisilla tavoilla minä reagoin? Miten voisin kohdata itseni ja muut aidommin.

Rajat ja omat resussit: Uskallanko rajata elämästäni asioita jotka eivät tunnu tekevän hyvää? Tiedostanko omat rehelliset resurssini, vai vaatiiko pään sisäinen komitea asioita jotka eivät ole todellisuudessa millään mittapuulla realistisia? Entä minun oma jaksaminen, olenko aina muita varten saatavilla? Rajaaminen on rakkautta. 

Tarpeet: Minkä verran tarvitsen omaa tilaa ja aikaa? Sallinko itselleni sen? Olenko ehkä taitava aistimaan muiden tarpeita ja odotuksia, mutta unohdan omani siinä sivussa? Onko minulla lupa tarvita tukea, vai koitanko aina selvitä itse?

Kurssi sisältää:

  • 6x n. 60min oman kehonpainolla tehtävää treenivideota
  • 6x n. 20-30min mittaista itsetuntemus äänitettä
  • 6x itsetuntemus tehtävää jotka tehdään vain itselleen, kirjoittaen ja tutustuen sisimpäänsä
  • 3x n. 10-15min lyhyempää treenivideota 
  • Sekä muutaman kivan extran

Kurssi alkaa  9.5  ja päättyy 20.6. 2015

Kurssin hinta: 49€

Ilmoittaudu mukaan matkalle: http://www.verkkovalmennukset.fi/aitoaenergiaa1

Huom! Kurssi ei sovellu tuki ja liikuntaelinsairauden diagnoosin saaneelle. Tällöin suosittelen yksilöohjausta liikkumisen tueksi. 

Kokemuksia aiemmilta kurssilaisilta:

Yllätyin tosi positiivisesti kurssista, erityisesti itsetuntemusosiot pysäyttivät miettimään. Erityisesti omien rajojen tiedostaminen tuntui itselle tärkeältä teemalta. Itse treeni oli hauska, mutta myös sopivan haastava. Treenin jälkeen olo oli virkeä mutta rauhallinen.  Tulen näitä harjoituksia tekemään  varmasti jatkossakin. Kiitos tosi paljon! -Minttu 33v.
Kurssi oli minulle viikon kohokohta josta sain kyllä eväitä aina viikoksi eteenpäin. Teemat olivat hyvin puhuttelevia ja arkisia, mutta niiden tiedostamisella on  suuri vaikutus edelleen. Löysin liikkumiseen tiettyä pilkettä silmäkulmaan ja innostuin kehonpainolla harjoittelusta tosi paljon! Kiitos, toivottavasti teet vielä jatkokurssin :) - Jani  37v.