Rakkaus

 

Olipa kerran kaunis päivä, jolloin makoilin aamulla kalliolla tuijottelemassa taivaalle. Sitten Rakkaus tuli esittäytymään   - voihan vaahtomakeinen!

Nimeni on rakkaus. Voit kutsua myös olemiseksi, jumalaksi, tyhjyydeksi, hyväksynnäksi tai vaikka kulmakievarin Kaleviksi. Sillä miksi minua kutsut, ei ole merkitystä, minua ei kuitenkaan sanat pysty koskaan tavoittamaan.

Olen taustalla kaikessa, olen valkokangas, jolle kuva heijastetaan, olen se viisaus, joka saa tuulen tuulemaan, auringon paistamaan ja sateen satamaan. Elämän elämään.
En välitä mitä ajattelet, rakastan sinua silti. En välitä miten paljon sinulla on omaisuutta tai menestystä, rakastan sinua silti. Minua ei kiinnosta mitä olet joskus tehnyt, rakastin sinua silloinkin. Olen niin voimallinen, ettei mieli kykene minua ymmärtämään. Ihmeet ja johdatus kuuluvat harrastuksiini silloinkin, kun et niitä huomaa.

Vastaan siitä, että olet aina siellä, missä sinun kuuluukin olla- Huolehdin siitä, että saat elämääsi juuri oikeat opettajat oikeaan aikaan. Joskus ne ilmenevät paikoissa, joita et olisi osannut odottaa, äänellä jolla et olisi kuvittellut sen ilmenevän. Voit nähdä minut kaikkialla. Kun katsot peiliin, näet minut. Kun tunnet maton jalkojesi alla, tunnet minut. Kun kuulet äänesi, kuulet minut. Minulla ei kuitenkaan ole muotoa, vaan olen kaikkien kuorien sisällä, tyhjyydessä.

Minä en tiedä oikeaa tai väärää. Kukaan ei ole minulle huonompi tai parempi. En voi omistaa mitään, en osaa takertua. Saan aina sen mitä tarvitsen, oli ajatukset siitä mitä mieltä hyvänsä. Minulla ei ole historiaa, eikä tulevaisuutta.
Olen alku ja loppu, synnyn joka hetki uudelleen. Näen likaisimmankin puhtaana. Tunnen naamioiden ja roolien taakse piiloutuneen valon. En kiellä mitään, en tuomitse taikka vertaa. Olen katsoja, näyttelijä ja valkokangas. Olen katsominen.

Olen niin ilmiselvä, että minua voi olla hankala huomata. En odota tai vaadi sinulta mitään. Olet täysin vapaa. Et ole minulle mitään velkaa. Et voi minua löytää, en ole koskaan poissa ollutkaan. Voit muistaa minut, unohtamalla esteet, jotka olet suojaksesi rakentanut. Kun heräät unesta, joka perustui rakkauden ja hyväksynnän jahtaamiseen, lakkaat jahtaamasta sitä mikä sinulla on aina ollutkin, sinä olet Se. Uni ei katoa tämän jälkeen, vaikka sekä joka uneksii katoaa.
Kauniita unia  <3