Eat, Play, Love

“If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” ~Nikola Tesla

Intuitio ei ole tarinaa, perusteltua eikä mieli sitä varmaan koskaan voi käsittää. Uskalla kuulla sen kuiskauksia, tai tuntea sen ravitselua. Vain mieli voi tehdä asioista hankalia ja monimutkaisia. Kannat mukanasi ihan joka hetki niin käsittämättömän suurtaa rauhaa, valoa ja rakkautta. Voit palata koska tahansa muistamaan sen, kun uskallat. Uskalla päästää irti kuvitelmista, mielipiteistä, siitä “miten pitäisi” olla. Kaikki on juuri niinkuin pitääkin. Vain mieli ja sen tarinat voivat vastustella.Vain mieli voi koittaa tietää, hakea varmistuksia ja hyötyjä. Missä mieli on? Voiko sitä koskea? Sitä ei ole. Olemattomia tarinoita ei tarvitse uskoa. Olemittomista tarinoista, peloista , huolista ja kontrollista ei tarvitse päästä eroon. Voi huomata, ettei niissä ole mitään todellista. Aiempiin kokemuksiin ja tietoihin nojaaminen on mielen maailmaan. Mitä sydän sanoo nyt? Ole rehellinen. Karsi mielipiteet ja uskomukset. Mitä jää? Vapaus. Anna sen virrata.

Sulje silmät. Hengitä syvään valoa ja puhtautta, puhalla ulos pölyt ja tukkeet.Voit keskittää tietoisuuttasi vain olemiseen. Jos huomaat jonkun ajatuksen tai mielen selostuksen nousevan, voit todeta sille että ” Kiitos, huomasin sinut” – ja antaa ajatuksen haihtua tyhjyyteen yhtä lailla kuin se imenekin sieltä. Keskity tilaan ja tyhjään aukkoon ajatusten välillä. Olet olemassa silloinkin, vaikka et ajattele. Ajatukset eikä mieli ole vihollisia, anna niiden lipua ohitse, tarttumatta sisältöön tai tarinaan. Voit kuvitella niiden lipuvan ohi vaaleanpunaisessa ja vaahtokarkkimaisessa pilvessä. Kiinnitä huomio sydämen ja rintakehän alueelle. Kuvittele ja tunne sydämen avautuvan ja laajenevan. Unohda minkä uskot olevan mahdollista, unohda käsityksesi ja tietosi. Olet juuri syntynyt tähän hetkeen, ja kaikki on tuoretta, ihmeellistä, uutta ja liikkuvaa. Jos huomaat ajatuksia nousevan, voit taas kiittää ja todeta että huomasit, päästää taas irti ja olla.

Yhtälailla kun saatamme ajoittain tarvita pysähtymistä ja vain olemista, huomaan itse miten välillä tarvitsee muistuttaa itseään ilosta, leikistä ja elämän ” juhlimisesta”. On lahja saada elää tällä planeetalla. Meillä on keho jota käyttää. Tanssi , laula ja leiki.

Mieleni pitää tätäkin tekstiä humpuukina, ja se saa kaikessa rauhassa niin tehdä <3 Mieli pitää humpuukina hulluttellua ja leikkiä kaikkea jolle ei ole ” järkiperäistä syytä”. Mieli haluaa että siitä mitä tekee , on hyötyä. Mitä jos ei etukäteen kuvittelisi tietävänsä mikä on hyödyllistä? Askel- askel -hyppy! Eat, pLay, ja love.  Ja siinä välissä voi tietty vaikka elää olemisesessa. Meditaatio ei ole paikalleen jämähtämistä, se on elämässä oloa