Arvostelun pelosta podcast

Olemme kaikki kuulleet "älä välitä siitä mitä muut ajattelee". Ymmärrämme sen älyllä. Mutta kun me ihmiset olemme myös tuntevia tapauksia. Kyllä me usein välitämme, halusimme tai emme. Mutta se mihin voimme vaikuttaa, on se että annammeko arvostelun pelon ohjata matkaamme.

Ihmisen syvimpiä pelkoja on pelko torjutuksi tulosta ja hylkäämisestä. JOKAISELLA. Näitä pelkoja ei kannata kieltää tai esittää että ne eivät koskettaisi. Sillä siinä samalla joutuu sulkemaan itsensä, suojautumaan ja kasvattamaan kuoria ylleen. Ja se koskee.

Arvostelun pelkoa voi oppia kohtaamaan ja käsittelemään inhimillisesti.

Tervetuloa kuuntelemaan uusinta podcastia.

Elokuun alussa maksuton webinaari aiheesta intuitiivinen syöminen ja kotona kehossa.

Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://app.webinarjam.net/register/27829/507066c493