Erityisherkkyydestä, velvollisuudentunnosta ja suorittamisesta

Tällä äänitteellä Erityisherkän elämää sivuston perustaja Tuula Ahde haastattelee minua yhdestä aikamme kiusasta- suorittamisesta. 

Mistä siinä on kyse, miksi me ajaudumme niin tekemään ja miten on mahdollista alkaa irroittamaan ja keventämään taakkaansa? 

Erityisherkän elämää verkkokurssi alkaa 31.3

Miksi osallistua kurssille?

  • Erityisherkät kokevat usein olevansa jotenkin outoja, viallisia ja ulkopuolisia. Oma herkkyys on lahja, mutta tuntuu monesta myös rasitteelta. Kuitenkin osa erityisherkistä ”kukoistaa” ja he näyttävät tulevan hyvin toimeen herkkyyspiirteensä kanssa.
  • Olennaista ärsykekuorman säätelyssä ja sopivan vireystason ylläpitämisessä on tutustuminen itseensä ja omaan yksilölliseen herkkyyteensä. Kehomieli-yhteys korostuu erityisherkällä, ja kokonaisvaltainen itsestään huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää. 
  • Mikään määrä teoriatietoa ei loppujen lopuksi korvaa sitä, että toimit käytännössä hyvinvointiasi tukevalla tavalla. Yksi pieni asia siellä, toinen täällä ja huomaat että elämä on parempaa silloin, kun kohtelet itseäsi hiukan paremmin. 
  • Osaat tunnistaa paremmin tarpeitasi, milloin on aika hiljentää, milloin on aika ottaa kevyemmin ja analysoida vähemmän. 
  • Opit tekemään rauhaa itsesi kanssa ja löydät hyväksyntää itsesi arvostelun sijaan.

Lue lisää kurssin sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan: 

https://eeviminkkinen.mykajabi.com/store/UFNDq2Xw