Podcast luottamuksen palautumisesta ihmissuhteessa

Luottamuksen sanotaan olevan hyvän suhteen pohja. Olen samaa mieltä. Voi olla jopa niinkin, että luottamusta ei osaa arvostaa ennenkuin tietää mitä on, kun se on horjunut. Kyseessä on vähän sama efekti kuin siinä että tajuaa miten julmetun arvokas se oikea käsi on vasta kun se on kipsissä. 

 Joskus ihmissuhteissa kuitenkin luottamus vaurioituu, erilaisista syistä. Jokainen joka tämän on kokenut tietää, miten julmetusti se koskee. 

Luottamusta ihmissuhteessa voi eheyttää ja sen voi löytää uudelleen, mutta se kysyy sisäistä työskentelyä molemmilta. Vaikka toinen osapuoli ei olisikaan valmis tähän, on loukatun itsensä kannalta tärkeää kääntyä itse sisäisen työn pariin, jotta luottamus voisi jatkossa olla mukana elämän ihmissuhteissa.

Tällä podcastilla vastaan kuulijan kysymykseen luottamuksen palauttamisesta parisuhteessa.