Palautteita Erityisherkän elämää verkkokurssilaisilta:

"Opin hyväksymään itseäni enemmän. Ennen kaikkea ymmärrys itseä kohtaan lisääntyi.Opin paljon itsestäni ja ymmärsin paremmin tapaani toimia. Sain työkaluja arkeen. Kurssi oli erittäin hyvä. Kiitos. "


"Kurssi antoi valtavasti oivalluksia siitä, miksi olen semmoinen kuin olen ja "selityksiä" moniin vuosia ja vuosikymmeniä vaivanneisiin asioihin. Auttoi hyväksymään itseään ja vapauttamaan ajattelua muihin asioihin kuin oman viallisuuden pohtimiseen. Käynnisti hyvän prosesssin mielestäni itsessäni. Vertaistuki oli ehkä parasta. Koskaan ei ole pahitteeksi palata miettimään elämän tärkeitä kysymyksiä ja asioita."


"Ensiksikin näin miehenä opin opastetusti katsomaan ""peiliin"" ja näkemään mikä olen. Tämä ""peilailu"" ja itsensä ajatteleminen on ollut kohdallani jotenkin kiellettyä tai sopimatonta. Tuli katsoa vain mallia esimerkillisistä miehistä ja pyrkiä olemaan mahdollisimman tarkkaan heidän kaltaisensa, onnistumatta siinä kuitenkaan alkuunsakaan. Kurssin myötä sain varmuuden siitä, että teen oikein olemalla oma itseni. Itkeskelemään en kyllä aivan heti aio ryhtyä - tuo on sen verran syväkoodattu sen miehenmallin opiskelun yhteydessä. Tipalla on kyllä ollut useamman kerran, ei vihasta, tuskasta tai katkeruudesta, vaan kauneuden ja muiden onnistumisen, sekä siihen eläytymisen johdosta.


"Lämpöiset kiitokset teille molemmille ihanasta kurssista! Pidin kovasti rennosta, avoimesta ja lämpimästä otteesta, jolla toitte erityisherkkyyden eri teemoja esille. Myös meditaatiot ja kummivierailut olivat tosi hyviä. Kaunista kevään jatkoa, toivottavasti jatkokurssi tulee jossain vaiheessa :)"