Ihminen on kokonaisuus, joka muodostuu kehosta, mielestä, tunteista ja sisäisestä viisaudesta. 

Elämään kuuluu sekä syvyys että keveys. Ohjaan ihmisiä tekemään sovun itsensä kanssa ja löytämään kodin itsestään. Tällä matkalla olen itsekkin.

Tarjoan holistisia personal training –palveluja ja itsetuntemus ohjauksia joidenka tavoitteena on vähän kliseisestikkin auttaa ihmistä löytämään voima ja viisaus itsestään itsensä rakastamisen kautta. Rauhasta ja selkeydestä käsin voimme kuulla tarpeemme ja teemme uudenlaiselle tavalle kokea elämää jota ei enää ohjaa liika tavoitekeskeisyys ja suorittaminen. Ei tarvitse tulla valmiiksi. Inhimillisyys ja ihmisyys on 100x aidompaa kuin vimpanpäälle viritetty kuori. Tyhjyyden ja riittämättömyyden tunteen takana on monesti kaipaus elää, täydesti. Sen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä tai eksoottista. Itseään ei tarvitse lähteä hakemaan Intiasta, joskaan ei siinäkään mitään väärää ole.

Varjot ja omat haavat on hyvä tiedostaa ja kohdata, mutta tavoitteenani on tuoda henkisen kasvun tueksi myös huumoria ja keveyttä. Vapautumisen avainsanoja ovat pysähtyminen, suojakuorien purkaminen, itsensä kuuntelu ja itsetuntemuksen lisääminen rehellisesti. 

Liikunnassa on tärkeää muistaa leikkimielisyys ja kehon kuuntelu. Liikkua voi helposti myös oman kehon painolla, paikasta riippumatta. Itselleen sopivan liikkumistavan löytäminen lisää elämässä energisyyttä ja läsnäoloa. 

" Emotion is energy, energy is motion".