Iltapäiväkahvit Samin ja Eevin kanssa

Itsetuntemus lisää elämään ymmärrystä, selkeyttä ja myötätuntoa.  Ellemme tunne itseämme toistamme helposti elämässä samankaltaisia kaavoja. Ei ole ollenkaan hullummin sanottu että tärkein suhde elämässä on suhde itseesi.  Usein automaatiolla käy niin että kohtelemme itseämme kuten meitä on kohdeltu. Miten kohtelemme itseämme, kohtelemme usein myös muita.  Ihmisyyteen ja elämään liittyy paljon kysymyksiä. Tutkitaan niitä yhdessä.

Iltapäivä kahvihetki on aikaa pysähtyä itsensä äärelle, tärkeiden ja ajankohtaisten aiheiden pariin. 

Ma 19.1.2015 Klo 14-16.15

Eevi: Ihmisen tarpeet ja miten ne ohjaavat toimintaamme. Miten näiden ymmärtäminen käytännössä auttaa meitä ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistamme ja itsetuntemuksestamme sekä myös ymmärtämään muita paremmin.

Sami: Mieli ja tietoisuus. Kuinka mieli leikittelee kanssasi ja kuinka voit ymmärtää itseäsi paremmin.

Ma 2.2  Klo 14-16.15

Eevi: Sisäiset vaatimukset. Valot ja varjot. Varjojen tunnistaminen itsessään tuo elämään inhimillisyyttä, ymmärrystä ja avarakatseisuutta. Meidän on mahdotonta hyväksyä muissa sitä mitä emme itsellemme salli. Onkin varsin osuvasti sanottu että maailma on meille peili.Varjo ja valo työskentely lisää ihmisen itsetuntemusta. Ihminen joka tuntee ja opettelee tuntemaan itseään on ihminen joka kykenee kohtaamaan myös muita ihmisiä suoremmin ja myötätuntoisemmin.

Sami: Elämäsi on projisio sisimmästäsi -sanotaan. Mitä se oikeasti tarkoittaa ja miksi sinun on hyvä olla siitä tietoinen. Kuinka tunnistat missä se muutostarve piileekään.

Ma 2.3 Klo 14-16.15

Eevi: Ihmissuhteet peilinä.Ihmissuhteissa otamme helposti rooleja, ja annamme niitä myös toisille. Unohdamme sen  että itseasiassa me itse opetamme muille kuinka meitä saa kohdella. Jos aina joustan ja venyn, muut alkavat odottamaan että näin käy jatkossakin. Onkin siis erittäin tarpeellista ajoittain katsoa millaisia toimintamalleja ihmissuhteissamme on. Millaisia rooleja siellä otamme, ja mitä siirrämme muihin. Ihmiset ovat myös symboleita. Elämässämme vierailevat usein samankaltaiset hahmot. Heidän toiminta tavassa, tai tunteessa mitä he meissä herättävät on jotain niin "tuttua" , että sitä voi olla hankala huomata. Millaisia rooleja, malleja ja tapahtumia elämäsi ihmissuhteista löytyy? Mitäköhän ne ovat sinulle opettamassa?

Sami: Toistamamme kaavat ihmissuhteissa. Toistamme hyvin tiedostamatta tiettyjä kaavoja kaikissa ihmissuhteissamme. Kuinka tunnistat kaavasi ja voit alkaa muuttamaan niitä.

Iltapäivä sisältää avartavat luennot, luentomateriaalit sekä käytännön harjoituksiin ohjeet + kahvi ja teetarjoilun pienen välipalan kera.

Yhden iltapäivän hinta: 39€/Henkilö

Kaikki kolme iltapäivää: 95€ /Henkilö

Paikka: Tunnelmallinen Hima Happiness talo Kruunuhaassa, osoitteessa Siltavuorenranta 16

Ilmoittaudu mukaan suoraan verkkokaupasta joko yksittäiseen iltapäivään tai kaikkiin kerralla: https://holvi.com/shop/eeviminkkinen/