Lähentymistä ja laadukasta aikaa yhdessä Espanjan lämmössä 23.10-30.10

Parisuhde kaipaa säännöllistä huolenpitoa.

Hyvä, tasapainoinen ja turvallinen parisuhde ei ole asia jota voidaan pitää itsestäänselvyytenä. Elämä tuo jokaiselle parille vastaan erilaisia vaiheita, mahdollisuuksia kasvaa yhdessä ja yksilöinä. Tähän saa tarvita tukea. Me olemme tarvinneet.

Tämä kurssi on omistettu inhimilliselle parisuhteelle ja sen huoltamiselle.

Kurssilla opitte tapoja pitää suhteestanne huolta arjessa sekä löydätte teille sopivia keinoja kohdata haasteita ja käsitellä niitä molempia kunnioittaen.

Kurssilla on päivittäin parisuhde teemaan liittyviä workshopeja joissa tutkitaan parisuhteen tärkeitä teemoja yhdessä. Tämän lisäksi kurssilla on myös reilusti aikaa teidän kiireettömälle yhdessä ololle.

Yhtenä kantavana ajatuksena on se että hyvinvoivassa suhteessa molemmilla on tilaa olla se kuka on, saa kokea tulevansa hyväksytyksi ja kunnioitetuksi inhimillisenä ihmisenä, joka ei ole täydellinen. Hyvinvoivassa suhteessa saa olla erimielisyyksiä ja haasteita, niistä halutaan kulkea läpi yhdessä.  

Tasapainoinen suhde tuo turvaa molemmilla katsoa omaa itsetuntemustaan ja elämäänsä. Parisuhdettaan voi parantaa tutustumalla itseensä syvemmin!

Tutkimme kurssilla itsetuntemuksen ja yhdessäolon teemoja keskustellen, mini luennoin ja harjoituksin joita tehdään oman puolison kanssa. Emme tarjoile ”oikeita vastauksia” miten kenenkin tulisi olla, emmekä etsi oikeassa tai väärässä olijoita. Sen sijaan luomme turvallista tilaa tutkia, lähentyä, kommunikoida, kuulla ja tulla kuulluksi.

                                                         Kurssilla käsiteltäviä teemoja

Huom! 

Kurssi ei sovellu akuuttiin ja tulehtuneeseen parisuhdekriisiin, tällöin suosittelemme yksilöohjausta. Jos mietit soveltuuko kurssi teille kysy lisää sähköpostitse niin jutellaan lisää.

 

Kurssiohjelma:

Kurssi toteutetaan yhdessä Travellerin kanssa joka toimii vastuullisena matkanjärjestänä(http://www.traveller.fi)

Aamiainen ja lounas ovat puolihoidon valinneille hotellilla. Illallisella voi käydä joko muualla tai ottaa täysihoidon ja nauttia myös illallisen hotellilla.

Kurssin workshopit ovat aamuisin klo 10-13. (Paitsi tulopäivänä klo 14-17)

Tiistaina ja torstaina on iltapäivälle retki, läheiselle viinitilalle sekä ulkoilma kylpylään Archenaan.

Muut iltapäivät ja illat ovat teidän aikaanne. Olla ja reissata teidän tavallanne.

Kurssin ajankohta: 23.10-30.10

Earlybird hinta per henkilö (1190€) voimassa 9.7 asti.

Huom! Kurssi toteutuu kun osallistua on 6 paria eli yhteensä 12 ihmistä.

Ilmoittautumisen jälkeen tulee maksaa 250€ varausmaksu, joka palautetaan heinäkuussa jos osallistujia ei tule tarpeeksi.  Kurssin toteutuessa loppu osa tulee maksettavaksi Syyskuun puolivälissä.

 

Kurssipaikka:

Torrevieja , Espanja

Hotelli: Hotel playa de torrevieja

Hotellilta kulkee bussi Torreviejan keskustaan ja lähellä  on paljon ravintoloita.

 

EARLYBIRD HINNAT VOIMASSA 9.7 ASTI!

Hinta on per henkilö. (Lue alempaa mitä kaikkea hintaan kuuluu)

Puolihoidolla: 1190€ (sis. aamupala ja lounas)

Täysihoidolla: 1290€ (sis. aamupala, lounas ja illallinen)

 

10.7 JÄLKEEN KOKO MATKAPAKETIN HINTA:

PUOLIHOIDOLLA: 1440€

TÄYSIHOIDOLLA: 1540€

Kurssi toteutetaan yhdessä Travellerin kanssa joka toimii vastuullisena matkanjärjestänä (http://www.traveller.fi)

 

Kurssipakettiin kuuluu:

-Lennot Helsinki-Alicante-Helsinki

Lentoreitit Norwegianin kautta:

    D8538     23.10.201706:40 - 10:05    Helsinki - Alicante

    D8543     30.10.201719:30 - 00:50+1    Alicante – Helsinki

-Majoitus hotellissa meren rannalla (http://www.hotelplayasdetorrevieja.com/en)

- Kuljetukset lentokenteltä hotellille ja lähtöpäivänä hotellilta lentokentälle

- Täysi-tai puolihoito hotellilla

- Retki Arcehenan kylpylään

- Retki paikalliselle viinitilalle

- Parisuhde workshopit aamupäivisin klo 10-13 (Paitsi tulopäivänä klo 14-17)

 

Kurssin ohjaavat Sami ja Eevi Minkkinen

 

Torrevieja

Torreviejan rauhallinen pikkukaupunki sijaitsee Espanjan Costa Blancalla noin 50 kilometriä Alicantesta etelään. Torrevieja on suosittu rantalomakohde, joka on onnistunut säilyttämään aidon espanjalaisen tunnelman turismin rinnalla. Kaupungissa on noin 100.000 asukasta, joista puolet espanjalaisia ja loput ulkomaalaisia. Torrevieja oli alkujaan suolatuotanto- ja kalastajakylä. Nykypäivänä kaupunki sopii hyvästä ilmastosta sekä rauhallisesta ja rennosta elämänmenosta nauttiville matkailijoille. 


Tekemistä

Torreviejan alueelta löytyy  kauniita luonnonpuistoja, dyynejä ja kukkuloita patikoinnista ja vaelluksesta nauttiville. Golffareille löytyy kymmeniä upeita golf-kenttiä, pyöräilijöille vaihtelevia ja hyväkuntoisia pyöräreittejä ja juoksijoille baanaa hiekkapoluista asfalttiin. Tai sitten jotain hieman erillaista, kuten vuorivaellusta, vuorikiipeilyä, riippuliitoa Benidormin yllä, jooga, kahvakuula tai pilates-kursseja merenrannalla auringonlaskussa tai ratsastusta Torreviejan pinkillä suolajärvellä. Urheilullisten aktiviteettien lisäksi järjestämme retkiä viinitiloille, lähialueen historiallisiin kaupunkeihin tai urheilutapahtumiin.

 

Vakaa ja aurinkoinen sää ympäri vuoden

Archenan kylpylä

Archenan kylpylä

Torrevieja sijaitsee subtroopisella vyöhykkeellä. Alueen sää on hyvin vakaata ja siellä on vuosittain yli 320 aurinkoista päivää. Vuoden keskimääräinen lämpötila on noin 24 astetta. Talvet ovat leutoja lämpötilojen vaihdellessa tammi- ja helmikuussa kymmenen ja kahdesantoista asteen välillä. Heinä-elokuussa on kuuminta ja päivälämpötilat pysyttelevät 28-35 lämpöasteessa

Torrevieja sijaitsee kahden suuren luonnonvaraisen suolajärven ja meren välissä. Seudun suolajärvet ovat Euroopan suurimmat ja toiseksi suurimmat koko maailmassa. Torreviejalla on terveellinen pienilmasto, joten täällä voi viettää todellista terveyslomaa. Hyvät ilmasto-olosuhteet ja suola laguuneissa kylpeminen lievittävät muun muassa astman, atopian, reuman ja niveltulehduksen oireita. Maailman terveysjärjestö WHO onkin valinnut Torreviejan yhdeksi maailman terveellisimmäksi alueeksi asua. Suolajärvien laguunit on nimetty kansallispuistoiksi ja siellä voi bongata satoja erilaisia lintuja, esimerkiksi flamingoja.

 

Ilmoittautuminen:

Nimesi *
Nimesi
Yhteistyössä Travellerin kanssa joka toimii vastuullisena matkanjärjestänä

Yhteistyössä Travellerin kanssa joka toimii vastuullisena matkanjärjestänä