Marraskuun itsetuntemuksen illat jatkuvat naisena olemiseen liittyvin teemoin.

Naisena oleminen ei ole mikään kaikista yksinkertaisin juttu. Naiseuteen liittyy paljon kysymyksiä, pelkoja sekä myöskin harhakuvia. Ympäristöstä vedämme helposti tulkintoja siitä millainen naisen”tulisi”olla. Harva meistä on myöskään saanut turvallista naisen mallia, olemme usein jo lapsesta alkaen vetäneet alitajuisia tulkintoja siitä millainen naisen tulee olla.Nämä eivät ole mitenkään tietoisia ajatuksia, vaan jotain jota pääsee näkemään enemmänkin  toiminnastamme ja siitä miten koemme elämää.

”Ahaa, naisen kuuluu siis alistua”

”Ahaa, naisen kuuluu siis laihduttaa”

”Ahaa, naisten tehtävä on kantaa vastuu ja huolehtia”

”Ahaa, minun on siis itse pärjättävä, keinolla millä hyvänsä”

”Ahaa, nainen voi kyllä kylmettää itsensä ja niellä kyyneleensä”

”Ahaa, nainen sitten katkeroituu” 

Iltojen tarkoituksena on uteliaasti tutkien tiedostaa naiseuteen liittyviä harhakuvia ja tutkia mikä olisi sinulle tässä kohtaa totta, mikä auttaisi sinua tässä kohtaa irroittamaan vanhoista kahleista ja löytää tuoreempaa suhdetta naiseuteesi. 

Illat koostuvat pienestä rentohenkisestä luennosta jossa illan aihe avataan. Tämän jälkeen on aikaa keskustella hetki, ja sitten tehdään muutamia harjoituksia.

Lämpimästi tervetuloa, tutkimaan, keskustelemaan tai ihan vaan kuuntelemaan. 

Iltojen teemat ja ajankohdat:

To 5.11 klo 18.30-20 Nainen ja keho

Useimmilla meistä on jollakin tavalla haastava suhde kehoomme. Saatamme kohdella kehoamme kuin välinettä, jonka nyt vaan tulee venyä mielen vaatimuksiin. Saattaa olla että koemme kehosta häpeää. Kehon tarpeita voi olla myös vaikea hyväksyä, ehkä niitä ei edes tunnista. Olemme kaikki lukeneet että keho vaan pitäisi hyväksyä sellaisenaan, mutta miten ihmeessä se niinkuin tehdään? Illan aikana laskeudumme tutkimaan suhdetta kehoon.

To 12.11 klo 18.30-20 Nainen ja antautuminen

Moni meistä on omaksunut roolin jossa ei ole juuri sijaa elämään luottamiselle, vaan enemmänkin koitamme pitää kaikkia mahdollisia ja mahdottomia naruja omissa käsissämme. Tämä on paitsi kuluttavaa, mutta myös suuri este antautumiselle ja rentoutumiselle. Kontrolloin menettämisen pelko tuntuu vaikealta kohdata. Miten alkaa hellitäämään, mitä se antautuminen elämälle edes on? Tervetuloa mukaan tutkimaan ja hellittämään.

To 3.12  klo 18.30-20 Nainen ja intuitio

Nainen on luontaisesti intuitiivinen. Sanotaan ”että nainen vain tietää”. Usein elämässä käy kuitenkin niin, että emme enää uskalla luottaa omaan äänemme ja alamme kieltämään sen olemassa oloa. Etsimme vastauksia kaikkialta, mutta emme itsestämme. Omaan ääneen luottaminen ei ole helppoa. Edes sen kuuleminen ei ole helppoa. Itsetunnon vahvistumisen kautta omaan sisäiseen tietoon luottaminen muuttuu luonnostaan helpommaksi, mutta tämä ei käy pakottaen tai suorittaen. Tervetuloa tutustumaan naisen intuitioon.

Yhden illan hinta 20€

Ilmoittaudu kaikkiin kolmeen 50€

Hinta sisältää kupposen teetä ja pientä purtavaa.

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Nimi *
Nimi