Pienryhmä sinua varten, joka haluat tutkia syvällisemmin elämääsi ja itseäsi käytännöllisellä ja inhimillisellä tavalla.

Yhteisissä tapaamisissa keskitytään keskustelun ja viikkoteeman tutkimisen lisäksi harjoituksiin, joita tehdään yksin, parin kanssa ja kirjoittaen. Puheelle ja keskustelulle on tilaa, sekä teemme myös erilaisia meditaatio harjoituksia.

Itsetuntemuksen kurssi sopii sinulle joka haluat käsitellä itsetuntemuksen teemoja maanläheisellä ja inhimillisellä tavalla.Kurssin tavoitteena on löytää elämään selkeyttä ja tunnetta siitä että omassa elämässä on hyvä olla se kuka on. Oleellisena osana on myös oppia työkaluja joista saada tukea arkiseen merkitykselliseltä tuntuvaan elämään. Luonnostaankaan tämä ei tarkoita hankalilta tuntuvien hetkien loppumista, vaan sitä että opimme suhtautumaan niihin kevyemmin ja ymmärtämään syvemmin mistä on kysymys.

Suhde itseemme ei ole se helpoin suhde, mutta tärkein suhde se on. Itsetuntemuksen tie ei myöskään ole helppo, mutta vapauttava se on.

Olemme usein niin tottuneet huolehtimaan, stressaamaan ja suorittamaan. Unohdamme kysyä että minne olemme oikein menossa? Ja miksi ihmeessä? Mikä minua oikein ohjaa?

Tapaamiset ja käsiteltävät teemat:

Ma 6.10 klo 17.30-20 Pysähtyminen tähän ja nyt. Missä oikein menen itseni kanssa? Itsensä kohtaaminen, minä ja  minä suhteessa muihin. 

Ma 20.10 Klo 17.30-20 Tunteet ja niiden kohtaaminen. Opitut tunnemallit ja erilaiset defenssit. Olemmeko yhteydessä todellisiin tunteisiimme? Mitä tunteet voivat opettaa meille rajoistamme ja tarpeistamme?

Ma 10.11 Klo 17.30-20 Sisäiset vaatimukseni, minua ja muita kohtaan. Pystynkö ikinä täyttämään odotuksiani? Kannattaako se lopulta? Riittääkö sekään? Mitä jos olisikin vähän inhimillisempi? Mitä voisin sallia itselleni vaatimisen sijaan?

Ma 17.11 Klo 17.30-20 Roolit, valot ja varjoni. Mitä on vaikea kohdata itsessä, muissa, elämässä? Mitä rooleja toistan? Miltä suojaudun niillä? Tarvitsenko niitä todella vielä? Mikä olisi mahdollista jos uskaltaisin irroittaa, vaikka vaan vähäsen? 

Ma 1.12 Klo 17.30-20 Linjassa itseni kanssa, tässä ja nyt. Mikä on sinulle aidosti tärkeää, luonnollista ja inspiroivaakin? Rohkeus olla sinä. Mitä ovat todelliset arvosi tässä kohdassa? 

Tapaamisten välillä tehdään myös kotona pieniä harjoituksia, jotka ovat luonnostaankin vapaaehtoisia mutta erittäin suositeltavia.

Hinta:  129€ (Maksu 1-4 osaa)

Ilmottaudu allaolevan lomakkeen kautta, kirjoita tunniste kohtaan Itsetuntemuksen iltakurssi.

Nimesi *
Nimesi