Eevi Minkkinen on tamperelainen itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja jossa yhdistyy syvyys ja keveys. Eevi bloggaa suositulla Hidasta elämää sivustolla inhimillisistä itsetuntemuksen teemoista. Eevin suosittua instagram tiliä voit myös seurata @inhimillinenitsetuntemus.

Eevin esikoiskirja Ole itsellesi armollinen julkaistiin alkuvuodesta 2018 ja kirja löytyy myös äänikirjana. 

Eevi rakastaa aikaisia aamuja, tummaa kahvia ja merkityksellisyyden löytämistä ihan tavallisista, rosoisistakin asioista. 

Eevin tapa puhua haastavistakin asioista on maanläheinen, inhimillinen ja helposti ymmärrettävä.  Voit tutustua Eevin ajatuksiin lisää hänen podcasteiltaan.

Eevi on työskennellyt ihmisten kohtaamisen parissa n. 15 vuoden ajan ja yrittäjänä hän on toiminut 9 vuotta.

Koulutukset:

  • Lähihoitaja

  • Personal trainer

  • NLP Trainer

  • Vapaa tie ohjaaja koulutusohjelma, Kehto Koulu

  • Kundaliini joogaohjaaja

  • Kognitiivisen terapian perusopinnot

  • Psykoterapeuttiset valmiudet ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti opinnot käynnissä


Eevi on kokenut luennoija ja kouluttaja niin livenä kuin verkossa. Eniten kotonaan Eevi on kohdatessaan ihmisiä itsetuntemusohjauksessa.

Ota yhteyttä! 


Olen tehnyt Eevin kanssa vuosien varrella paljon valmennusyhteistyötä ja hänen teemansa, tapansa ja taitonsa ovat poikkeuksellisen hyvät ja humaanit. Eevin syväluotaavat luennot, valmennus ja ajatukset antavat lohtua ja toivoa kaikkein kipeimpiin tunteisiin mitä meillä on ja auttavat meitä kohtaamaan itsemme. Eevin matkassa onnellisuus lisääntyy, jos vaan annat itsellesi sen tilaisuuden. - Mirka Kuitunen, ammatillinen opettaja

"Eevin asiantuntijuus yhdistettynä rauhalliseen, sallivaan sekä turvallisen lämpimään kohtaamiseen on jo yksistään hoivaava kokemus. Eevin kanssa koen ainutlaatuista sallivuutta ja eheytymistä suhteessa, jossa kaikelle on tilaa ja lupa tulla näkyväksi. Suosittelen vahvasti! " - Kristiina Niskanen, Psykoterapeutti