Temperamentti, sisäinen turvallisuus ja kiintymyssuhdemalli 24.11 klo 10-16.30

 Kuka olit ennen, kun maailma pyysi sinua olemaan toisenlainen? 

Haluatko hyväksyä itsesi syvemmin, mutta olet huomannut että se ei ole ihan helppoa?

Tässä workshopissa tutkitaan inhimillisessä hengessä sisäisen turvallisuuden tunteen rakentumista, kiintymysuhdemallia sekä sitä miten erilaiset temperamenttityylit vaikuttavat käyttäytymiseemme. 

Workshop tuo ymmärrystä, hyväksyntää ja selkeyttä itsetuntemuksen tielle.

 

 
shutterstock_302102414.jpg

 

 

Klo 10-12.30 Ohjaajana Mippi Vuorikoski

Temperamenttityylit ja sisäinen hyvinvointi

Minkälainen olin ennen, kun ympäristö aloitti muokkaamaan minusta toivomaansa kuvaa?

Mistä piirteistäni olen saanut kiitosta, mitä olen joutunut piilottamaan, jotta kelpaisin paremmin? Olenko sittenkään se kiltti tyttö? Onko se kovuus, jota työssäni tarvitsen, sittenkään minua? Olenko turhaan soimannut ujouttani ja väsyttänyt itseäni pyrkimällä ainaiseen sosiaalisuuteen?

  Tässä workshopissa paneudutaan erääseen syvällä tavalla meissä vaikuttavaan perusvoimaan eli temperamenttityyliimme.

Temperamentti on vain yksi niistä monista tekijöistä jotka tekevät minusta itseni, mutta sen sanotaan olevan yksi tärkeimmistä tunnesäätelyyn, stressinsietokykyyn ja ihmissuhteisiimme vaikuttavista asioista. 

Emme kuitenkaan juuri koskaan pysähdy miettimään omaa ja läheistemme temperamenttityyliä. Tutkimme workshopissa mm. sitä, mitkä reaktiot meissä ovat opittuja ja mitkä taas luontaisia mallejamme. Miten oma temperamentti on lähtenyt vaikuttamaan tapaamme toimia erityisesti läheisissä ihmissuhteissa ja työssä. Toiveeni on, että saisit muistaa uudelleen sen, kuka aidoimmillasi olet, ja sitä kautta vapauttaa pintaan kokemuksen siitä, että sinä riität.  

Lounastauko klo 12.30-13.45

shutterstock_316568165.jpg

Klo 13.45-16.30

Sisäinen turvallisuuden tunne ja kiintymyssuhde mallit

Sisäinen turvallisuuden tunne kehittyy lapsesta alkaen, ja siihen vaikuttaa moni muukin tekijä kuin turvallinen koti ja sopivasti rutiineja. Sisäiseen turvaan vaikuttaa myös mm. Kuulluksi ja nähdyksi tulo, tunteiden ja tarpeiden hyväksyvä peilaaminen, lämpö ja läheisyys.

Jos olo on turvaton, koitamme ratkaista sitä usein joko suorittamalla, miellyttämällä, vetäytymällä, perfektionismilla tai addiktioilla. 

Sisäistä turvaa voi alkaa vahvistamaan koska tahansa jos huomaa sisällään asuvan turvattomuuden.

Sisäinen turva vaikuttaa myös siihen miten kiinnymme ihmissuhteissa.

Kiintymyssuhde mallissa puhutaan turvallisesta kiintymyssuhteista, ristiriitaisesta- ja välttelevästä kiintymyssuhteesta. Workshopissa tutkitaan inhimillisesti miten nämä eri tyylit vaikuttavat omaan oloon ja käyttäytymiseen läheisissä ihmissuhteissa. Tämä lisää usein paljon ymmärrystä itseä ja muita kohtaan.

 

Aika: 24.11 klo 10-16.30

Paikka: Mommy&Me Kulosaari, Helsinki (Kulosaaren puistotie 42 )

Hinta: 79€ (sis. alv 24%)

Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssimaksu täältä

IMG_2158.jpg
MIB.JPG

Kouluttajat

Eevi Minkkinen on itsetuntemusohjaaja jonka ohjaus tyyli on maanläheinen ja inhimillinen. Eevin uskoo että tuomalla kipeitä ja arkojakin asioita myötätunnon valoon, on helpompi ymmärtää itseään ja muita. Eevin omat ihmissuhde haasteet ovat ohjanneet häntä tutkimaan aihetta syvemmin, mitä ihmissuhteissa oikein tapahtuu?  Ja onko vanhoja kaavoja mahdollista murtaa?

 

 

 

 

Mippi Vuorikoski on tuleva psykoterapeutti, valmentaja ja hyvinvointikouluttaja, jonka Philia Valmennus yritys auttaa ihmisiä kohti toimivampaa ja onnellisempaa arkea, oli kyse sitten parisuhteesta ja sen toimivasta vuorovaikutuksesta, onnellisuustaidoista tai stressinhallinnasta ja palautumisesta. Mippi yhdistää työssään vahvaa tiedettä pehmeään ja luontevaan henkisyyteen ja toimii uskosta ihmisen loputtomaan potentiaaliin.