Kiintymyssuhdetyöpaja-2.png
 
 

Haluatko ymmärtää parisuhteissa toistuvia kaavoja syvemmin?

Työpajassa  tutkitaan inhimillisessä hengessä sisäisen turvallisuuden tunteen rakentumista, kiintymysuhdemallia sekä sitä miten ne  vaikuttavat käyttäytymiseemme parisuhteissa.

Sisäinen turvallisuuden tunne ja kiintymyssuhde mallit

Sisäinen turvallisuuden tunne kehittyy lapsesta alkaen, ja siihen vaikuttaa moni muukin tekijä kuin turvallinen koti ja sopivasti rutiineja. Sisäiseen turvaan vaikuttaa myös mm. Kuulluksi ja nähdyksi tulo, tunteiden ja tarpeiden hyväksyvä peilaaminen, lämpö ja läheisyys.

Jos olo on turvaton, koitamme ratkaista sitä usein joko suorittamalla, miellyttämällä, vetäytymällä, perfektionismilla tai addiktioilla. 

Sisäistä turvaa voi alkaa vahvistamaan aikuisuudessa, jos tunnistaa sisällään asuvan turvattomuuden.

Sisäinen turva vaikuttaa myös siihen miten kiinnymme ihmissuhteissa.

Kiintymyssuhde mallissa puhutaan turvallisesta kiintymyssuhteista, ristiriitaisesta- ja välttelevästä kiintymyssuhteesta. Työpajassa tutkitaan inhimillisesti miten nämä eri tyylit vaikuttavat omaan oloon ja käyttäytymiseen läheisissä ihmissuhteissa. Tämä lisää usein paljon ymmärrystä itseä ja muita kohtaan.

Työpaja lisää ymmärrystä ja hyväksyntää itseä kohtaan, sekä tarjoaa konkreettisia suuntaviivoja sille, miten omaa tapaa kiintyä voi eheyttää kohti turvallista.

Aika ja paikka:

4.8 klo 13-16.30 Helsinki, Kruunuhaka (Pohjoisranta 12 D)

Hinta: 49€

Ilmoittautudu maksamalla kurssimaksu täältä!

Ilmoittautuminen on sitova.

shutterstock_302102414.jpg