Kiitos että saan olla minä- verkkokurssi 3.10 alkaen

Meneekö elämä helposti liiaksi analysoimiseksi?

Onko sinun haastava antaa itsellesi lupaa iloon ja huolettomuuteen?

Tuntuuko siltä että keveydelle olisi tilaa?

Meneekö itsetuntemustyöskentely helposti liian vakavaksi, muistat kyllä katsoa itseäsi raa’asti peiliin mutta unohdat että elämä on myös kokemista varten?

Itsensä hyväksymisestä puhutaan paljon. Tiedämme ainakin teoriassa että näin olisi hyvä olla, mutta miten ihmeessä sitä voi harjoitella?

whatwhat...mistä tässä on kyse?

Useimmilla meistä on itseemme haastava suhde. Omissa nahoissa ei ole todellakaan aina helpointa olla.  On osuvasti sanottu että yksi vaikeimmista asioista elämässä on olla se kuka on. Ja samalla se on yksi parhaista asioista.

Yhtä tärkeää kuin on tiedostaa omia varjojaan, erityisesti analysointiin taipuvaisille on tärkeää muistuttaa itseään myös asioista jotka tuovat elämään tunteen "kiitos että saan elää juuri minun elämääni”. Valehtelisin jos väittäisin että tuo prosessi on helppo. 6 viikon kurssin tarkoitus on tarjota tähän työkaluja sekä ohjata katsomaan tiettyihin teemoihin joissa olemme usein jumissa. Tarkoitus ei ole alkaa esittämään positiivista, teeskentely ei vie ketään lopulta yhtään minnekkään.

Elämän tarkoitus ei ole olla jatkuvasti huolissaan, suorittaa tai elää velvollisuudentunteen ohjaamana. Tunne siitä että on kotona itsessään ei ole mitenkään ylevää, koreaa, ylimaallista tai korkealentoista. 

Kurssissa ei ole kyse vaaleanpunaisista enkelipalloista tai manifestaatioista, vaan tarkoitus on löytää yhteys itseensä arkisella ja maanläheisellä tavalla. Elämä pysyy elämänä, siinä on edelleen päiviä jotka ovat vähemmän kivoja sekä päiviä jotka ovat sellaisia joiden ei haluaisi loppuvan.

Elämässä on mahdollista kokea kiitollisuutta siitä että saa olla juuri se kuka on, elää juuri sitä elämää jota elää. Tätä voi toki myös esittää, mutta silloin huijaa lähinnä itseään.Siitä tässä kurssissa ei ole kyse. Kurssi tukee hyvin prosessia jossa haluat työskennellä kohti itsesi hyväksymistä sekä sydämesi kuuntelua. 

Miten tämä toimii käytännössä?

Saat joka viikko kurssialustalle kurssimateriaalin joka sisältää viikon teeman avauksen, kirjoitusharjoituksen, meditaation kuunneltavaksi sekä myös muutaman tehtävän jota tehdä ihan konkreettisesti.

Kurssin voit tehdä itsellesi sopivana aikana. Osallistujat voivat liittyä halutessaan Kiitos että saan olla minä- facebook ryhmään jossa kokemuksiaan ja vertaistukea voi jakaa kurssi kavereiden kanssa.

Kurssi alkaa 3.10 ja kestää 6 viikkoa.

Kaikki kurssi materiaali jää käyttöösi ja voit palata sen pariin myöhemminkin.

hinta  29€

okemuksia aiemmilta kurssilaisilta:

"Nämä meditaatiot oli oikeasti hyviä, mun on ollut aiemmin tosi vaikea keskittyä mutta näistä tykkäsin tosi paljon! Kiitos."

"Tälle kurssille opin lähtemään ilman suorittamisasennetta, ja tuntui siltä että näitä teemoja olisi hyvä tutkia pidempäänkin. Kiitos runsaan ja selkeän kurssimateriaalin, tulen palaamaan näihin jatkossakin."

"Iso ja nöyrä kiitos Eevi ja muut kanssakulkijat! Olen niin onnellinen kun pystyn vähän paremmin tunnistamaan omia fiiliksiä, miettimään onko raskaat ajatukset oikeasti minun ja olenko itse voinut vaikuttaa asiaan. Tunnistan väsymyksen ja sen mukana tuomien ajatusten mittasuhteen. Ja löytänyt rauhoittumisen pieniä hetkiä arjessa. Olo on paljon kevyempi. En jää tunteeseen kiinni vaan mietin ratkaisuja, kestän myös muiden ihmisten tunnekuohuja paremmin - ne ovat heidän, ei minun. Huomaan siirtäväni samaa armollisia itseensä suhtautumista myös muille. Haluan jatkaa tätä matkaa:) "

"Kiitos sulle Eevi ihanista opastavista kursseista.Lenkkipoluilla on tullu kuunneltua moneen kertaan samoja luentoja, ja usein löytynyt jotain uutta. Meditaatiot toki on tehty vaakatasossa ;)"

"Kurssi oli tosi hyvä kokonaisuus.  erityisesti tykkäsin siitä, kun lähestyit teemoja tavallisen ihmisen tasolta ja jaoit omia kokemuksiasi. Et antanut viisaita neuvoja ylhäältä päin. "

 

Eevin terveiset:

Tiedän todella miltä tuntuu kun itsessä ei ole hyvä olla sekä miltä tuntuu olla täysin hukassa itsensä kanssa. Olin aiemmin salaa järkyttävän kateellinen ihmisille jotka näyttivät luottavan itseensä ja arvostavan itseään, se oli jotain jonka en uskonut olevan minulle mahdollista.

 Kiitos että saan olla minä-ajatus on ehdottomasti prosessi, johon sisältyy erilaisia vaiheita. Koska olen itse taipuvainen melankoliaan ja velvollisuudentuntoisen tekemiseen, tarvitsen säännöllisesti polullani muistutusta myös elämän keveydestä, kauneudesta ja siitä mikä tekee siitä juuri minulle elämisen arvoista. Tästä syystä tuntuu tärkeältä saada jakaa niitä kysymyksiä, harjoituksia ja tienviittoja jotka ovat auttaneet minua tällä polulla.

Edelleen on päiviä jolloin itseään epäilee, edelleen on arempia haavoja ja kohtia, mutta monilta osin nahkani on paksuuntunut, hyvällä tavalla. En ota kaikkea enää niin henkilökohtaisesti ja teen parhaani elääkseni todeksi sitä että ensisijaisesti tehtäväni on elää itseäni varten.