Kokemuksia Itsetuntemusohjauksesta:

"Viiden kerran Itsetuntemusohjaus Eevin kanssa toi elämään selkeyttä. Aloin kiinnittämään paljon enemmän huomioita miksi toimin kuten toimin, sekä opin hellittämään liiasta stressaanisesta.Aloin myös tiedostamaan omia tarpeitani paremmin- sekä ihan oikeasti aloin kunnioittamaan niitä. Ohjaukset toteutettiin n. Joka toinen viikko, se tuntui sopivalta väliajalta. Sain myös pieniä kotitehtäviä, jotka olivat tärkeitä tapaamisten välillä muistuttamaan myös arjen keskellä näistä asioista. "Ansku- 33v.

"Tulin Eeville ohjaukseen väsyneenä nuorena äitinä, varsin hukassa itseltäni. Elämässä ilo ja keveys tuntui eksyneen, kunhan kahlasin eteenpäin jotenkin. Vasta kun parisuhdekin alkoi mennä kireäksi tajusin hakea tukea. Olin aiemmin käynyt terapiassa vuoden verran, joten vähän jo kuvittelin tietäväni mitä on luvassa. Ensimmäisellä kerralla väsymys ja huoli pääsi purkautumaan oikein kunnolla, itkin enemmän kuin moneen vuoteen yhteensä vähän tästä itsekkin yllättäen. Ohjaus kerrat auttoivat purkamaan kipeitä tunteita, sekä opin ymmärtämään tunteitani paremmin, sekä ennenkaikkea kommunikoimaan suoremmin. Minua pelotti viettää aikaa ihan vaan itsekseni, ja silti tunsin sitä kaipaavani. Eevin tuella pystyin ymmärtämään, löytämään voimia kuulla itseäni pintaa syvempää sekä myös pikkuhiljaa tuomaan asioita käytäntöön. 
En edelleenkään nuku niin paljon kun haluaisin, mutta osaan suhtautua siihenkin rennommin, ainakin useimmiten ;) "
Niina 35v.

 

KOKEMUKSIA HOLISTINEN PERSONAL TRAINING:

”Kiitos ihana Eevi, sain yhteisistä tapaamisistamme paljon hyvää fiilistä! Olit minulle juuri sopiva ohjaaja, selkeä ja selitit asiat tosi maalaisjärjellä. Minulle sopi hyvin tällainen tyyli jossa oikeasti yhdessä etsitään ja kokeillaan itselle sopivaa tapaa. Et myöskään päästänyt minua kuin koira veräjästä, sain todella itsekkin ajatella, pysähtyä ja tutkia miten mikäkin toimii. Opin tuntemaan itseäni paremmin sekä löysin liikkumiseen pitkästä aikaa sen ilon mitä olin kaivannutkin.”-Milla, 32 v.

”Tulin ohjaukseen tilanteessa jossa oloni oli sekoitus levottomuutta ja haluttomuutta. Elämästä oli pilke hukuksissa, elin tietynlaisessa välitilassa josta nyt olen onneksi päässyt eteenpäin. Sain ohjauksesta todella paljon tukea, ymmärrystä ja voimaa erityisesti henkiselle puolelle.  Opin tunnistamaan mm. rajojani ja tarpeitani, asioita jotka olivat olleet unohduksissa ties kuinka pitkään! Sain todella kokea sen että kun henkinen puoli alkoi löytää balanssia, liikkuminen ja kehon kuuntelun opettelu oli huomattavasti helpompaa”. - Saana 44v.

 

”Suhtautumiseni kehooni ja ruokaan oli ollut vinksallaan jo ala-asteikäisestä alkaen. Takana oli varmaan kymmeniä erilaisia dieettejä ja ruokavalioita kun tulin Eeville valmennukseen. Tiesin jo etukäteen että nyt ei ollut aika enää aloittaa yhtään kuuria. Listasimme alkuun Eevin kanssa ylös kaikki ne säännökset minkä mukaan olisi koittanut pitää elää..eipä ihme että olin stressaanutnut. Säännökset olivat ennenkaikkea epäinhimillisiä. Valmennuksen aikana pääsin purkamaan itseeni kohdistamaani vihaa, joka oli näkynyt elämässäni useimmilla tavoilla kuin olisin osannut kuvitellakkaan. Olen vielä matkalla ja harjoittelen joka päivä kuuntelemaan itseäni rehellisesti, ja olen todella kiitollinen että uskalsin hakea siihen tukea.” Susanne, 37v.