Kuinka oppia kuuntelemaan kehoaan ja sen viestejä paremmin?

 Kuinka oppia tekemään rauha itsensä kanssa täydellisyyttä vaativien ihanteiden keskellä? 

Kuinka löytää itselle sopiva ruokavalio moninaisten ruokavaliotrendien ja –suositusten viidakosta? 

Tuskin kukaan meistä on immuuni ympäristön vaikutuksille. Maailma jossa elämme ihailee paljon tehokkuutta, aikaansaamista ja saavuttamista. Hienoja asioita jotka voivat kuitenkin stressata meidät loppuun. Olemmeko tulleet miettineeksi mikä ja millainen elämäntapa sopii meille? Ilman että vertaamme itseämme kehenkään tai mihinkään ihanteeseen? Kukaan meistä ei myöskään luultavasti ole immuuni ajoittaiselle huonolle omatunnolle ja riittämättömyyden tunteille liittyen kehoon, liikkumiseen ja siihen, miten syömme. 

Terveyttä ja hyvinvointia lisäävistäkin asioista voi tehdä itselleen suoritteen ja velvoitteen. Mitä tarkoittaisi se kultainen keskitie käytännön tasolla? Luennolla käydään käytännönläheisesti ja inhimillisesti läpi tienviittoja, joiden avulla jokainen voi omassa arjessaan harjoitella kehon kuuntelua ja itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on. Teoriassa monen mielestä kaunis tavoite, mutta voi käytännössä olla haastava omaksua aikana, jona olemme oppineet kohdistamaan itseemme mitä vaativampia odotuksia.

Luennon vetävät Aitoa energiaa treeniohjaaja ja itsetuntemus ohjaaja Eevi Minkkinen ja Hyvinvointi-ja ravintovalmentaja Leeni Viio.

Luento pidetään Lauttasaaressa osoitteessa Melkonkatu 22a

Ajankohta: To 6.11 klo 18-20.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta ja laita viestikenttään tunnisteeksi teksti Kotona Kehossa.

Nimi *
Nimi