Kundaliinijooga workshop 30.8 klo 14-16

Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi. Siinä yhdistyy kehollinen harjoitus mm. mantroihin ja hengitysharjoituksiin.

 Kundaliinijooga on hyvin monipuolinen ja vaihteleva harjoitus. Jokaisella harjoituksella on oma spesifi tarkoitus. Joskus liikkeet ovat hyvin aktiivisia ja hikoillaan ihan huolella, joskus taas harjoitus on paljon rauhallisempi ja herkistävämpi. Kummin hyvänsä, liikkeet ovat yksinkertaisia ja niistä löytyy jokaisella harjoittajalle sopiva versio.

 Kundaliinijooga sopii hyvin myös mm. selkärangan hyvinvointia tukemaan, stressin hallintaan ja henkiseen eheytymiseen.

 Workshopissa käymme läpi kundaliinijoogan perusteita ja pääset kokemaan käytännössä kriyan eli asanaharjoituksen.

Kundaliinijoogassa saat keskittyä rauhassa omaan harjoitukseesi ja harjoitus tehdään pääasiassa silmät suljettuna. Tervetuloa herkistymään itsesi äärelle.

 ”Löysin kundaliinijoogan elämän kriisivaiheessa, jossa olin henkisesti haavoilla ja vereslihalla. Säännöllinen kundaliinijoogan harjoittaminen yhdistettynä muuhun itsetuntemus työskentelyyn on ollut minulle tärkeä tuki ja turva eheytymisen tiellä. Harjoituksen turvin olen päässyt käsiksi tunteisiin jotka olivat pitkään tukahdetettuina ja piilossa. Harjoitus ei suinkaan ole aina mielelle helppo, mutta vapauttava ja avaava se on. Oma tyylini harjoittaa ja ohjata on maanläheinen, inhimillinen ja leppoisa.” -Eevi Minkkinen

Hinta: 25€

Sisältää teekupposen ja pientä purtavaa lopuksi, saat lisäksi mukaasi ohjeet harjoitukseen jos haluat jatkaa sitä kotona

Workshopin ohjaa: Eevi Minkkinen ja Sami Minkkinen

Ilmoittautuminen: