Itsetuntemuksen illat Tampereella Lentävässä Matossa

Rauhoittavat iltahetket ovat turvallinen hetki pysähtyä itsesi äärelle ja hiljentyä tärkeiden asioiden pariin joita ei usein arjessa tule huomanneeksi. Ne vapauttavat myös uutta perspektiiviä asioihin joita usein koitamme analysoiden ratkaista.

Itsetuntemus lisää elämään ymmärrystä, selkeyttä ja myötätuntoa.  Ellemme tunne itseämme toistamme helposti elämässä samankaltaisia kaavoja. Ei ole ollenkaan hullummin sanottu että tärkein suhde elämässä on suhde itseesi.  Usein automaatiolla käy niin että kohtelemme itseämme kuten meitä on kohdeltu. Miten kohtelemme itseämme, kohtelemme usein myös muita.  Ihmisyyteen ja elämään liittyy paljon kysymyksiä. 

IMG_4032.jpg

Illat alkavat mini luennolla, jonka jälkeen tutkitaan teemaa keskustellen sekä kirjoittaen. Mukaan saa tulla osallistumaan omalla tavallaan, mitään pakkoa puhua tai jakaa kokemuksiaan ei ole. Illasta mukaan jää sinulle harjoitus johon syventyä vielä rauhassa itseksesi.

 Kysymykset itsessään ovat usein jopa vastauksia oleellisempia. Iltojen tavoitteena on olla turvallinen ja lämmin paikka kohdata ja tulla lähemmäksi itseään.

Paikka: Ihan Tampereen keskustassa oleva iki-ihana Lentävä Matto.

Jokainen ilta on oma kokonaisuutensa, joten voit tulla mukaan vain yhteen tai vaikka kaikkiin.

Kertamaksu: 20 €

Sisältää palasen raakakakkua ja kupposen teetä.

Koska tila on rajallinen, varaathan paikkasi (tämän sivun lopusta) ja ilmoita ystävällisesti jos et pääsekkään tulemaan. Kiitos!

Ota kaveri mukaan <3

Iltojen aiheet ja ajankohdat:

27.8 klo 18.30-20 Tunteet ja niiden kohtaaminen. Opitut tunnemallit ja erilaiset defenssit. Olemmeko yhteydessä todellisiin tunteisiimme? Mitä tunteet voivat opettaa meille rajoistamme ja tarpeistamme?

24.9klo 18.30-20 Roolit, valot ja varjoni. Mitä on vaikea kohdata itsessä, muissa, elämässä? Mitä rooleja toistan? Miltä suojaudun niillä? Tarvitsenko niitä todella vielä? Mikä olisi mahdollista jos uskaltaisin irroittaa, vaikka vaan vähäsen? 

1.10klo 18.30-20 Sisäiset vaatimukset: minua ja muita kohtaan. Pystynkö ikinä täyttämään odotuksiani? Kannattaako se lopulta? Riittääkö sekään? Mitä jos olisikin vähän inhimillisempi? Mitä voisin sallia itselleni vaatimisen sijaan?

Ilmoittautuminen

Kirjoita Tunniste kohtaan päivämäärä tai päivämäärät joihin haluat osallistua. Tervetuloa!

Nimi *
Nimi