Kotona kehossa workshop verkossa

Sopii sinulle joka helposti alat suorittamaan ruokailuja ja liikkumista ja haluat alkaa suhtautumaan hyvinvointiin neutraalimmin

Sopii sinulle joka koet helposti huonoa omaatuntoa ja riittämättömyyttä liittyen kehollisuuteen

Tiedostat  että vaikka miten tekisit kaiken oppikirjan mukaan, se ei riittäisi kuitenkaan mielellesi

Haluat alkaa tekemään sopua itsesi kanssa ja alkaa luottamaan kehoosi jälleen

MISTÄ ON KYSE?

Tänä päivänä kehoon, ravintoon ja itsessä olemiseen liittyy rutkasti paineita ja pakkoja. Hyvin aikein ja terveyden nimissä rupeamme helposti suorittamaan terveyttäkin. Saattaa myös olla niin että kuvittelemme että elääksämme terveellisesti meidän tulisi vähintään tehdä viherpirtelöitä ja aamuaerobisia. Piiskaamme itseämme kun emme löydä tahdonvoimaa tarpeeksi toteuttaa kaikkia ulkoapäin tulevia vaatimuksia.

Kotona kehossa  on lopulta hyvin arkista ja tavallista, eikä se vaadi ääripäitä. Tämä meidän on usein vaikea ymmärtää. Jokainen on kuullut että itsensä olisi hyväksyä sellaisenaan. Mitä ihmettä se tarkoittaa ja miten se on mahdollista?

MITEN?

Kotona kehossa on kurssi, jonka tavoitteena auttaa sinua löytämään ilo, luonnollisuus ja helppous ravintoon ja tulla sinuiksi kehosi kanssa fyysisenä ja henkisenä kokonaisuutena.

Workshop ei tarjoa uusia -ismejä mutta murtaa varmasti yleisiä itsensä hyväksymisen tiellä olevia tabuja sekä tekee alitajuisista uskomuksista tietoisia sekä tukee sinua kehosi kuuntelun tiellä.

Workshopiin sisältyy kaksi äänitettä sekä laaja kirjoitustehtävä pohdiskelun tueksi. Voit kuunnella ja käydä kurssin silloin kuin sinulle sopii, sekä kerrata sitä tarpeen mukaan. 

Hinta: 20€

Saatavilla: 11.6 saakka


Huom! Pysyvät muutokset kysyvät aina aikaa ja kärsivällisyyttä. Kurssi toimii hyvänä tukena prosessissa jossa haluat alkaa hyväksymään itseäsi täydemnin, ei pelkästään ajatuksen tasolla vaan myös käyhännössä