Itsetuntemusohjaus...

 • Tukee eteenpäin elämän kipeissä kohdissa ja kriiseissä

 • Luo tilaa olla täysin rehellinen tunteistaan ja olla se kuka on

 • On omien haavojen turvallista työstämistä ohjastusti ja inhimillisesti

 • Auttaa reflektoimaan elämää ja sen suuntaa

 • Tukee sinua kuulemaan ja luottamaan omaan ääneesi ja intuitioosi

 • Vahvistaa tervettä itsekunnioitusta ja arvostusta

 • Tutkii kanssasi elämässäsi toistuvia kaavoja, auttaen ymmärtämään ja katkaisemaan kierteitä

 • Tuo työkaluja ja tukea elämän kohtiin jossa tuntee olevansa jumissa

 • On turvallinen paikka tutkia riippuvuuksia, kuten läheisriippuvuus, kehon kuvan haasteet, kontrollointi, häiriintynyt suhde ruokaan ja liikkumiseen sekä suorittaminen

 • Lisää tietoisuutta tunnekäyttäytymisestä, tunnelukoista ja ohjaa työskentelemään vaikeiden tunteiden kanssa

 • Tukee ihmissuhde haasteissa

 

Itsetuntemusohjaus on turvallinen paikka tutkia sydämen syviä kysymyksiä.

Sekä haavoja, pelkoja ja niitäkin asioita joita pidämme arkaluontoisina ja herkkinä. Pidän ensisijaisen tärkeänä luottamusta ja hyväksyvää ilmapiiriä, ne luovat pohjan ohjausprosessille jolle uskaltaa turvallisesti antautua. 

Yleisiä aiheita joiden kanssa ohjaukseen tullaan:

 • Tunnelukkojen työstäminen

 • Suorittaminen ja kontrollointi

 • Muiden miellyttäminen, pelko ilmaista omia tarpeita

 • Ihmissuhde haasteet, parisuhteeseen ja perheeseen liittyvät kysymykset

 • Erosta eheytyminen

 • Elämänristeys kohdat ja muutokset

 • Tunnetason pelot

 • Kehon kuvan haasteet

 • Vaikeus luottaa itseen

 • Lapsuuden kipeiden kuvioiden purkaminen

 • Halu löytää elämään omalta tuntuva suunta

 • Halu löytää elämälle tarkoitusta ja merkitystä

 • Raskausajan ja synnytyksen jälkeisen ajan herättämät tunteet

 

Itsetuntemusohjaus on syvällistä sekä käytännöllistä.

Elämän, ihmisyyden ja tunteiden tutkimista ja lempeää työstämistä. Pidän tärkeänä taustalla olevien syiden tutkimista.  Se on asia joka kysyy luottamusta sekä  aikaa. Ohjaus filosofiani lähtee tämän hetken ja tilanteen hyväksymisestä, ei muutokseen puskemisesta.

Ohjaus tyylini on sekä kuunteleva että osallistuva. 

Ohjauksessa minulle on tärkeää aito luottamuksellisuus ja se että voit kokea tulevasi hyväksytyksi myös vaikeiden asioiden kanssa. Minulle on tärkeää keskustelun lisäksi tuoda oivalluksia kanssasi käytäntöön ja harjoitella sinulle sopivin askelin.

Ohjaus sopii myös työnohjaukseksi.

 Ennen ohjausproseesin aloitusta on  mahdollista ottaa maksuton alkukartoitus puhelimitse joka kestää n. 15-20min. Tämän jälkeen voi rauhassa päättää onko nyt hyvä aika lähteä ohjaukseen mukaan. Ilmoittaudu odotuslistalle sivun alaosasta!

Ice Cream Party-3.png

 

Ohjauspaketti sisältää:

-Sovitun määrän ohjauksia  joko puhelimitse/skypessä/Tampereella 60min /kerta

-Harjoituksia ohjauskertojen välille halutessa

 • Huom! Ohjauksen voi peruuttaa maksutta vuorokautta ennen sovittua aikaa. Tämän jälkeen veloitus on normaali.

 

 

Ilmoittautuminen odotuslistalle ei sido mihinkään, olen sinuun viikon sisään ja kerron arvion, milloin ohjausprosessi olisi mahdollista aloittaa.

 

Mitä ohjauksessa tapahtuu?

Keskustellaan, tehdään mahdollisesti erilaisia harjoituksia, tutkitaan tiettyjä teemoja sallivassa ja hyväksyvässä hengessä. Saattaa olla että sinulla on selkeitä kysymyksiä joita haluat työstää tai yhtälailla ohjaukseen voi tulla epämääräisen olon kanssa että ei oikein edes tiedä mistä aloittaisi.  Tällöin kyselen sinulta enemmän ja löydämme yhdessä ne ydin haasteet jotka ovat nyt pinnalla ja voimme lähteä tutkimaan mistä niistä on kyse ja millaisilla keinoilla voimme näitä yhdessä työstää. Ohjaus on aina yksilöllistä, huomioi sinun elämäntilanteesi, taustasi ja yksilöllisyytesi. 

 

Ohjauksen yksi tehtävä on selkeyttää ja ohjata sinua itsesi äärelle ja tukea sinua löytämään luottamusta sekä sisäistä turvallisuuden tunnetta. Meissä jokaisessa on paljon enemmän viisautta kun tahdomme muistaa. Usein olet jo saattanut miettiä intuitiivisesti tiettyjä teemoja jotka ohjauksen aikana mahdollisesti kirkastuvat ja selkiintyvät. Joskus taas esiin nousevat asiat ovat ihan muita mitä etukäteen ajatteli.  Avoimuudelle on  hyvä olla tilaa. 

 

Huomaathan: Itsetuntemusohjaus ei korvaa terapiaa tai lääkäriä. Ohjaus ei sovellu mielenterveyssairauksien hoitoon eikä akuutin syömishäiriön hoitoon. Lääkityksistä ja muista mahdollisista hoitomuodoista ohjaukseen tulija on velvollinen kertomaan. Itsetuntemusohjaus ei  ole neuvonantoa, päätöksien tekemistä toisen puolesta eikä se edusta mitään uskontoa. Jos mietit sopiiko ohjaus sinulle, ole rohkeasti yhteydessä niin kartoitetaan tilannetta yhdessä.

 Ohjauksissa pidän tärkeänä turvallista tunnelmaa ja luottamusta, sekä sen muistamista että todelliset muutokset meissä itsessämme kysyvät usein aikaa.

Lue vielä tämä: Ohjauksessa saatetaan käsitellä kipeitäkin asioita, vaikkakin lämmöllä ja ymmärryksellä. Jaamme silti yhdessä vastuun ohjauksen turvallisesta ja sallivasta ilmapiiristä.

Ohjaukset Tampereella Laukontorilla (Laukontori 6, sisäänkäynti Mamabear kahvilan kanssa samasta ovesta, tai puhelimitse/skypellä.

 

  Ilmoittaudu jonotuslistalle Itsetuntemusohjaukseen:

Vastaan sinulle viikon sisällä ja kerron arvion milloin ohjaus olisi mahdollista aloittaa.

Nimi *
Nimi

" Kävin Eevin ohjauksessa kahdeksan kertaa elämäni kriisitilanteessa ja nyt olen jo useamman vuoden aina välillä tuntenut "nyt on aika olla yhteydessä Eeviin". Ohjauksien jälkeen olo on helpottunut, olen ymmärtänyt taas jotain lisää.  Ohjauksen tuella olen oppinut olemaan itseni suhteen hyväksyvämpi. "

" Olen kamppaillut syömiseen liittyvän kontrolloinnin suhteen jo vuosia. Olen kyllä käynyt monenlaisissa terapioissa, mutta ehkä juuri Eevin omakohtaisten kokemuksien myötä uskaltauduin viimein sanomaan asioita ääneen, joita olin pitkään hävennyt. Vaikka näiden asioiden sanominen ääneen oli vaikeaa, tunsin, että Eevi ei torju tai väheksy. Työskentelymme jatkuu edelleen, ja nyt jo koen oloni keventyneen henkisesti. Minulla on sellainen olo, että puhumme oikeaista asioista"

"Eevin ohjaus oli minulle tosi sopiva. Eevi ei pelkästään kuuntele, vaan myös osallistuu, tuo ymmärrystä ja ohjaa harjoituksia joissa kohtaan vaikeita tunteita tuetusti ja turvassa. Arvostan Eevissä myös sitä, että hän ei asetu ohjattavan yläpuolelle. En tunne oloani tyhmäksi vaan ymmärretyksi".