Tervetuloa mukaan rauhalliselle ja sydämelliselle kevätretriitille 3.5-5.5.2019

Tervetuloa pysähtymään itsesi äärelle, joogaamaan, rentoutumaan ja nauttimaan herkullisesta ruuasta iki-ihanalle ja tunnelmalliselle Tuomistonkartanolle.

shutterstock_210290266.jpg

Retriittiohjelma

Perjantai 3.5

 Saapuminen ja majoittuminen klo 17 Tuomiston kartanolle

Klo 17.30 Retriitin avaus ja naistenpiiri

klo 19.30 Äänimaljarentoutus

Klo 20.30 Illallinen

 Hiljaisuus klo 22 <3

Lauantai 4.5

Klo 7.15-8.15 vapaaehtoinen aamujooga

Aamuisessa joogassa tehdään kevyt ja ihanasti kehoa ja mieltä herättelevä harjoitus. Harjoituksessa etsiskellään virtaavaa hengitystä ja lempeästi luodaan tilaa kehoon ja mieleen. Harjoituksen jälkeen olo on vastaanottavainen ja virkeä.

Klo 8.30 Herkullinen aamupala ja aamutauko

Klo 10-12.30 Eevin itsetuntemustyöpaja: Oman äänen äärelle

Vaikka itsensä kuuntelemisen voisi ajatella olevan aika helppoa, ei se ole aina ihan yksinkertaista. Meillä jokaisella on esteitä itsemme kuulemiselle. Vertaaminen, ylianalysointi, välttely, mielen kaupankäynti, suorittaminen, pelot. Kaikki nämä ovat inhimillisiä asioita, jotka tarvitsevat turvallista tilaa tulla nähdyiksi. Työpajassa tutkitaan millaisia esteitä itsensä kuulemiselle voi olla, ja miten ne näkyvät juuri sinulla. Esimerkiksi pelosta ei voi täysin päästä eroon, eikä se ole tarkoituksenmukaistakaan. Mutta miten pelkoa voisi katsoa silmiin, hyväksyen ja vastaantaistelematta. Oman äänen kuuntelussa ei tule valmiiksi mutta on mahdollista oppia tunnistamaan jo varhain merkkejä siitä että on ajautunut kauemmas itsestään. Tutkitaan myös niitä keinoja, jotka tuovat sinua lähemmäs itseäsi. Oman äänen kuuntelu kysyy taitoa ottaa pieni askel ja taas paikoittain uskallusta odottaa ja elää läpi.

shutterstock_333216026.jpg

 

Lauantai 4.5 jatkuu

Klo 12.30 Lounas ja tauko

Klo 14 Eevin itsetuntemustyöpaja

Työpajassa tutkitaan mielen kolmea eri ominaisuutta: negatiivista mieltä, positiivista mieltä ja neutraalia mieltä. Intuitio nousee neutraalista mielestä. Positiivinen ja negatiivinen mieli ovat myös tarpeellisia, mutta niiden äänien takaa voi joskus vaikea kuulla intuitiotasn. Sillä ei intuition kuuleminen ole aina helppoa tai edes mukavaa. Joskus se on sitäkin. Mutta pitkässä juoksussa intuition kuuleminen johtaa aina hyvään ja itselle oleellisten asioiden äärelle. Neutraaliin mieleen yhteyttä voi hyvinkin vahvistaa.

Klo 16.30 Yintuitio jooga

Hidastempoisessa yin joogassa pääset pysähtymään ja hiljentymään oman itsesi äärelle. Harjoituksessa herätellään yhteyttä sisäiseen viisauteen, jäädään kuuntelemaan sitä ja tehdään lempeä, omaa kehoa kunnioittava harjoitus sen pohjalta. Syvä hengitys rentouttaa kehoa löytämään omannäköisen, yksilöllisen harjoituksen. Asentojen tukena käytetään joogablokkeja ja vilttejä, jotta keholla on mahdollisuus luopua ylimääräisistä kireyksistä ja jännityksistä.

Klo 18 Illallinen

Klo 19-21 Saunomista, omaa aikaa, jutustelua, leppoisaa olemista.

Klo 21 Pieni iltapala

Klo 22 Hiljaisuus <3

shutterstock_307093163.jpg

Sunnuntai 5.5

Klo 7.15-8.15 vapaaehtoinen aamujooga

Klo 8.30 Aamupala 

Klo 10 Eevin itsetuntemustyöpaja: Syvempi kartoitus omasta sisäisestä hyvinvoinnista

Ihmisen kokemus elämästä koostuu monesta eri asiasta: Ihmisistä ympärillä, omasta käyttäytymisestä, luonnollisista taipumuksistamme ja persoonallisuudestamme, elämän kokemuksien luomista uskomuksista, opituista ihanteista ja sydämen arvoista, siitä miten kokee itsensä ja mikä on itselle elämässä merkityksellistä.

Työpajassa käsitellään tietoisuutta lisäten elämän osa-alueita, jotka vaikuttavat pintaa syvemmältä siihen että tuntee elävänsä hyvää, oman tuntuista elämää. Tämä voi olla hyvin herkkää ja paljastavaa.

Kukaan ei voi elämässä välttyä kivulta tai vaikeuksilta, mutta itselleen rehellisyys ja armollisuus tuo turvaa ja selkeyttä elämän vaikeisiinkin vaiheisiin. Opit työpajassa tiedostamisen työvälineen, jonka tuella voit ottaa tavaksi pysähtyä itsesi äärelle, vaikka muutaman kuukauden välein. 

Klo 12.30 Lounas

Klo 13.30-15 Rentouttava äänirentoutus ja retriitin lopetus

Äänimaljarentoutuksessa etsiskellään vastaanottavainen olotila mukavassa lepoasennossa. Rentoutuksessa luodaan rauhoittava äänimaailma ja äänen, värähtelyn sekä sanallisen opastuksen avulla mahdollistetaan puitteet sekä mielen että kehon rentoutumiselle. Rentoutuksen jälkeen olo on levännyt ja uudistunut.


Ennakkovaraajan hinta 399€

Ennakkovaraajan hinta voimassa 28.2 asti, jonka jälkeen hinta 449€

Tuomiston_kartano_48-2.jpg

Varaa paikkasi maksamalla varausmaksu 200€ linkin takaa.

Aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse.  Joogaharjoitukset ovat helpostilähestyttäviä, omaa kehoa kunnioittavia tutkimusmatkoja ilman suorituspaineita. Tunnelma harjoituksissa on lämmin, salliva ja yksilöt huomioon ottava.

Hinta sisältää:

Majoituksen pe-su neljän hengen kauniissa huoneissa

Maukkaan ja runsaan kasvisruuan (pe illallinen, la aamupala-lounas-illallinen ja pieni iltapala, su aamupala-lounas)

Saunan lauantaina

Retriitti ohjelman pe-su

Teet ja kahvit

P1010454_preview.jpeg

Otathan omat lakanat ja pyyhkeen mukaan. Lakanat ja pyyhkeen saa myös toki vuokrata 10€ hintaan, jos pääsee unohtumaan.

Retriitin ohjaavat

Eevi Minkkinen ja Nina Pauhu

 

Jos haluat maksaa laskulla, ilmoita tietosi alla, niin saat varausmaksun 200€ laskulla 3-4 vrk sisällä sähköpostiisi.

Nimi *
Nimi