Sinulle ihana lahja, anna itsellesi aikaa pysähtyä, tulla lähemmäs itseäsi.

Jokainen tarvitsee aikaa joka on vain itselle. Jokainen tarvitsee myös aikaa jolloin ei ole tarkoitus saada aikaan mitään eikä olla ketään muuta kuin itseään varten.

Useimmille meistä tekee myös ajottain hyvää reflektoida elämää ja toimintaansa. Elänkö tavalla jossa vastaan itse sisäisestä hyvinvoinnistani? Vai olenko usein menossa, suorittamassa, kontrolloimassakin?

Monesti totumme omiin toimintamalleihimme niin syvästi, että emme huomaa muita mahdollisuuksia.

Useat meistä ovat tottuneet juurikin siihen ainaiseen aikaansaamiseen, hyödyksi olemiseen ja liikkeessä pysymiseen. Pysähtymisen hetket ovat jokaiselle tärkeitä, opimme erottelemaan selkeämmin mikä on meille aidosti arvokasta ja oleellista ja millä pyrimme kenties täyttämään jotain muuta tarvetta.

Kehomme on väylä läsnäoloon ja tähän hetkeen. Se on aina tässä. Se kertoo meille myös paljon mielestämme ja tunteistamme. Missä kohdassa käsi puristuu nyrkkiin, hartiat nousee korviin ja sydäntä puristaa? Kehoamme kuuntelemalla voimme oppia hyvin paljon itsestämme ja elämästämme. Haasteena on usein se että olemme tottuneet sulkemaan niin tehokkaasti kehomme viestit ja sen sijaan analysoimme asioita mielessämme loputtomiin. (Vinkki! Liika analysointi ja älyllä ratkaisun etsiminen harvoin johtaa muuhun kuin väsymykseen ja levottomuuteen, pakoitettuun yritykseen toimia ”oikein” peläten että tekee "väärin".)

Relax and Release verkkokurssi yhdistää harjoitukset keholle, mielelle ja sisimmälle. 

Pääset purkamaan kehosta jännitteitä ja säilöttyjä tunteita (joita emme usein tiedosta) joka luonnostaan johtaa keveämpään, selkeämpään ja virtaavampaan oloon, fyysisesti ja henkisesti.

Itsetuntemus äänitteet avaavat viikon teemaa, johon liittyen pääset tekemään kirjoitusharjoituksia ja tietysti havannoimaan teemaa myös käytännössä, jolloin aiheesta tulee oikeasti elävä eikä jää älyn tasolle.

Alkaa: 26.3.2015

Kesto: 5 viikkoa 

Hinta: 45 €

Sisältää: 

5x 30-40 min kestävää kehollista harjoitusta avaamaan kehoa ja vahvistamaan hermostoa, tukemaan kehoon varastoituneiden tunteiden ja lukkojen purkamista

5x n. 20min kestoista itsetuntemusäänitettä ja  tehtävää

Ilmoittaudu mukaan: