Nov
21
5:00 PM17:00

Raakakakkua & Rakkautta -workshop

Raakakakkua & Rakkautta -workshop

 • Haluatko oppia loihtimaan herkullisia, ravitsevia ja hyvällä omalla tunnolla nautittavia raakakakkuja?
 • Koetko ajankohtaiseksi tutkiskella omaa henkistä hyvinvointiasi erilaisten selkeyttävien harjoitusten ja kirjoitustehtävien avulla?

Raakakakut ovat kovin hip ja itsensä hyväksyminen vähintäänkin hop. Tämä Workshop yhdistää molemmat!Raakakakkua ja rakkautta -workshopissa pääset valmistamaan omin kätösin raakakakkuja ja nauttimaan rennosta tunnelmasta sen lomassa. Kakkujen ottaessa muotoaan on aika istahtaa alas ottamaan selvää aidon hyvän olon avaimista.

Henkisen hyvinvoinnin paras määrittelijä olet sinä itse. Joskus tulemme kuitenkin sokeaksi itsellemme ja sille, mitä aidosti haluamme ja tarvitsemme. Rauhallisessa hyväksyvässä ilmapiirissä saat mahdollisuuden löytää selkeyden itseesi, tuntemuksiisi ja ajatuksiisi. Vaikka teemana on rakkaus, siirretään vaaleanpunaiset lasit sivuun ja tehdään tilaa rehelliselle itsetutkiskelulle mm. kirjoitusharjoituksia tehden.

Henkisyyttäkin voi suorittaa, mutta silloin mennään pahasti metsään. Täällä saat olla rohkeasti keskeneräinen, niin olemme mekin. Workshopin huipennuksesi herkutellaan raakakakuilla ja keskustellaan vapaamuotoisesti harjoitusten myötä heränneistä ajatuksista. 

Kurssin tiedot:

Ajankohta: pe 12.9. klo 17-20.30.
Hinta: 55 €, maksetaan verkkokaupassa.
Paikka: Helsingin holistinen keskus Lauttasaaressa, Melkonkatu 22 A 00210 Helsinki

Vetäjät: Ravintovalmentaja Leeni Viio ja Aitoa Energiaa -ohjaaja Eevi Minkkinen

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tietosi alla oleviin kentiin ja suorita ohjelman maksu helposti ja turvallisesti verkkokaupan kautta klikkamalla tästä. Ilmottautumisesi astuu voimaan suoritettuasi maksun.

Nimesi *
Nimesi


View Event →
Oct
6
5:30 PM17:30

Itsetuntemus ja meditaatio pienryhmä

Pienryhmä sinua varten, joka haluat tutkia syvällisemmin elämääsi ja itseäsi käytännöllisellä ja inhimillisellä tavalla.

Tapaamisissa keskitytään keskustelun ja viikkoteeman tutkimisen lisäksi harjoituksiin, joita tehdään yksin, parin kanssa ja kirjoittaen. Puheelle ja keskustelulle on tilaa, mutta pääasiallisena tavoittena on kokemuksellisuus. Kirjoista opimme ihan tarpeeksi älyllistä puolta, jota onkin mahdotonta suoraan siirtää käytäntöön. Henkisyydestäkin voi tulla suorite tai suojakuori jonka taakse paeta inhimillistä puoltaan.Kurssin tavoitteena ei ole suinkaan tulla paremmaksi ihmiseksi vaan enemmänkin sallia, tiedostaa ja tunnistaa itsessään valojen lisäksi varjot. Näiden hyväksyminen ja tiedostaminen usein keventää taakkaamme, jota emme usein edes huomaa kantavamme. 

Olemme niin tottuneet huolehtimaan, stressaamaan ja suorittamaan. Unohdamme kysyä että minne olemme oikein menossa? Ja miksi ihmeessä? Mikä minua oikein ohjaa?

Usein elämässämme toistuvat saman tyyliset kaavat erittäin hyvästä syystä, vaikka se tuntuisikin järjettömältä. Tarkoitus onkin nyt tutkia itse pintaa syvemmälle, kyseenalaistaa, kokea, vapautua,kohdata ja ihmetellä. Ja mennä eteenpäin.

Pienryhmä sopii jo jonkun verran itsetuntemusta tutkineelle.

Tapaamiset ja käsiteltävät teemat:

Ma 6.10 klo 17.30-20 Pysähtyminen tähän ja nyt. Missä oikein menen itseni kanssa? Itsensä kohtaaminen, minä ja  minä suhteessa muihin. 

Ma 20.10 Klo 17.30-20 Tunteet ja niiden kohtaaminen. Opitut tunnemallit ja erilaiset defenssit. Olemmeko yhteydessä todellisiin tunteisiimme? Mitä tunteet voivat opettaa meille rajoistamme ja tarpeistamme?

Ma 10.11 Klo 17.30-20 Sisäiset vaatimukseni, minua ja muita kohtaan. Pystynkö ikinä täyttämään odotuksiani? Kannattaako se lopulta? Riittääkö sekään? Mitä jos olisikin vähän inhimillisempi? Mitä voisin sallia itselleni vaatimisen sijaan?

Ma 17.11 Klo 17.30-20 Roolit, valot ja varjoni. Mitä on vaikea kohdata itsessä, muissa, elämässä? Mitä rooleja toistan? Miltä suojaudun niillä? Tarvitsenko niitä todella vielä? Mikä olisi mahdollista jos uskaltaisin irroittaa, vaikka vaan vähäsen? 

Ma 1.12 Klo 17.30-20 Linjassa itseni kanssa, tässä ja nyt. Mikä on sinulle aidosti tärkeää, luonnollista ja inspiroivaakin? Rohkeus olla sinä. Mitä ovat todelliset arvosi tässä kohdassa? 

Tapaamisten välillä tehdään myös kotona pieniä harjoituksia, jotka ovat luonnostaankin vapaa ehtoisia mutta erittäin suositeltavia.

Hinta:  225€ (voidaan maksaa osissa)

Ilmottaudu allaolevan lomakkeen kautta, kirjoita tunniste kohtaan Itsetuntemus ja Meditaatio

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero
View Event →
Sep
10
6:00 PM18:00

Kotona Kehossa avoin luento

Kuinka oppia kuuntelemaan kehoaan ja sen viestejä paremmin?

 Kuinka oppia tekemään rauha itsensä kanssa täydellisyyttä vaativien ihanteiden keskellä? 

Kuinka löytää itselle sopiva ruokavalio moninaisten ruokavaliotrendien ja –suositusten viidakosta? 

Tuskin kukaan meistä on immuuni ympäristön vaikutuksille. Maailma jossa elämme ihailee paljon tehokkuutta, aikaansaamista ja saavuttamista. Hienoja asioita jotka voivat kuitenkin stressata meidät loppuun. Olemmeko tulleet miettineeksi mikä ja millainen elämäntapa sopii meille? Ilman että vertaamme itseämme kehenkään tai mihinkään ihanteeseen? Kukaan meistä ei myöskään luultavasti ole immuuni ajoittaiselle huonolle omatunnolle ja riittämättömyyden tunteille liittyen kehoon, liikkumiseen ja siihen, miten syömme. 

Terveyttä ja hyvinvointia lisäävistäkin asioista voi tehdä itselleen suoritteen ja velvoitteen. Mitä tarkoittaisi se kultainen keskitie käytännön tasolla? Luennolla käydään käytännönläheisesti ja inhimillisesti läpi tienviittoja, joiden avulla jokainen voi omassa arjessaan harjoitella kehon kuuntelua ja itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on. Teoriassa monen mielestä kaunis tavoite, mutta voi käytännössä olla haastava omaksua aikana, jona olemme oppineet kohdistamaan itseemme mitä vaativampia odotuksia.

 

Luennon vetävät Aitoa energiaa ohjaaja Eevi Minkkinen ja Hyvinvointi-ja ravintovalmentaja Leeni Viio.

Luento pidetään Lauttasaaressa osoitteessa Melkonkatu 22a klo 18-20.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta ja laita viesti kenttään tunniste Kotona Kehossa.

Nimi *
Nimi


View Event →
Sep
8
5:30 PM17:30

Itsetuntemus ja meditaatio illat

tsetuntemusta ja selkeyttä?

Turvallinen paikka kohdata itseään ja elämää, olla hämillään ja ihmeissään, rauhoittua ja hiljentyä, ehkä nauraa ja iloitakkin.

Tapaamisten aikana keskustellaan ihmisyyteen ja tietoiseen elämään liittyvistä teemoista avoimesti ja kyseenalaistaenkin totuttuja mutta kovin inhimillisiä mallejamme, etsimättä oikeassa olijoita tai syyllisiä. Ryhmä pyrkii olemaan mahdollisimman kokemuksellinen, älyllistä jumppausta osaamme kyllä kaikki ihan tarpeeksi.

Ryhmä on hyvä paikka harjoitella mm. Mielen hälinän erottamista elämästä, tunnistaa alitajuisia pelkoja ja tiedostaa omaa ohjelmointiaan joka on usein syynä sisäisille konflikteille ja riittämättömyyden tunteille jotka saattavat ohjata elämäämme. Ideana ei ole kuitenkaan yrittää lopettaa ajattelua tai korvata ajatuksia jollain uusilla ajatuksilla.

Ryhmään tulo edellyttää sitä että tiedostat että sinussa kuten meissä kaikissa muissakin on "ohjelmointi" ja haluat ns. olla antamatta sen määrittää elämääsi. Ohjelmointi yrittää olla todellinen, joskaan ei ole. Tuo ohjelmointi on inhimillinen suojamekanismi, joskin se monesti tuottaa meille enemmän kireyttä, pelkoa ja jännitystä kuin suojelee. 

Illan aikana pääset hyvin syventämään tietoisuustaitojasi, itsetuntemusta ja tuot selkeyttä elämään. 

Voit osallistua vain yhteen iltaan tai vaikka kaikkiin, ilmoitathan siitä osallistuessasi.

Teemat ja ajankohdat:
 

20.8 klo 17.30-20  Itsensä ja toisten kohtaaminen aidosti, hyväksynnän etsiminen muilta ja onko se tarpeellista, läsnäolo ja itsensä kuuleminen

 

8.9 klo 17.30-20 Uskomukset ja opitut tunnemallit, tietoinen elämän tapa, kuinka uskomukset muovaavat kokemustamme elämästä

 

13.10 klo 17.30-20  Millainen on luonnollinen minä? Roolit ja identiteteetit, tiedostaminen.Irtipäästäminen ja luottamus.

 

Ohjaajan terveiset : Olen ryhmän mukana ihan täysin tasavertaisena, omine haavoineni ja ihmisyyksineni. Tavoitteena ei ole "tulla valmiiksi" vaan oppia selkeämmin erottamaan mikä on aitoa ja rehellistä omassa kokemuksessa, kaunistelematta.
Ryhmän tavoitteena on löytää ja muistaa taustarauha osaksi elämää ja vahvistaa rohkeutta elää oman näköistä ja tuntuista elämää. Ja muistaa se taas uudelleen kun sen joskus unohtaa. Oppia tuomaan tiedostamiseen iloa, naurua ja leikkimielisyyttä, tilaa syvyydelle ja keveydelle.
Iltoihin voi osallistumalla liittymällä mukaan valmennusklubiin 29€/ kuukausi hintaan. Iltojen lisäksi saat kuunnella sekä katsoa  kattavia ja monipuolisia verkkokursseja.
Liity mukaan täällä: http://www.valmennusklubi.fi/liity/
View Event →
Aug
29
to Aug 31

Aitoa energiaa retriitti ihanalla Aulangolla

Luonnollista liikettä, itsetuntemus harjoituksia, rentoutumista, hiljentymistä, yhteistä aikaa, liikuttavia hetkiä.

Tervetuloa mukaan viettämään omaa aikaa itsetuntemuksen, henkisen hyvinvoinnin ja kehoa vahvistavan liikkeen parissa!Tuskin koskaan tulee katuneeksi sitä aikaa jonka on omalle hyvinvoinnilleen ja itsensä rehelliselle tutkimiselle omistanut. 

Alustavaa retriitti ohjelmaa:

Pe 

Saapuminen klo 16

Klo 16.30 Aloitus, tutustuminen ja iltaohjelma itsensä kohtaamisen teemalla

Kehon ja mielenhuolto rentouttava iltaharjoitus

Klo 20 Maukas ja monipuolinen illallinen

La 

klo 6.30-7.45 Aamutreeni  ja meditaatio(vaikutteita mm. joogasta, pilateksesta ja toiminnallisesta harjoittelusta

Runsas ja herkullinen Aamupalapöytä

Vapaa-aikaa käydä suihkussa, levätä, yms.

Klo 10-13 Päiväohjelma teema itsensäkohtaamisen teemojen parissa, mm. opitut tunne,käyttämis ja ajattelumallit, harjoituksia

klo 13-14 Ravitseva ja maukas lounas

Klo 14-17 iltaohjelma + iltaharjoitus meditaatioineen 

Klo 19 Illallinen

Su 

klo 6.30-7.45 Aamutreeni  ja meditaatio(vaikutteita mm. joogasta, pilateksesta ja toiminnallisesta harjoittelusta)

Herkullinen ja runsas Aamupalapöytä

Vapaa-aikaa käydä suihkussa, levätä, kirjautua ulos hotellista

Klo 10-13 Päiväohjelma teema itsensäkohtaamisen teemojen parissa, mm.  elämäni nyt juur isellaisena kuin se on ja mitä minulle on aito ja hyvä elämä?

Klo 13-14 Ravitseva ja maukas Lounas

Klo 14-15 Yhteenveto ja retriitin lopetus

Retriitillä sinulle jää myös omaa aikaa kauniissa Aulangon maastossa lukuisine mahdollisuuksineen. 

Katso lisää tietoa Aulangon tarjoamista vaihtoehdoista täältä: http://www.rantasipi.fi/hotellit/aulanko/fi_FI/etusivu/

Ilman salliessa teemme harjoitukset ulkona.

Retriitin hinta:

Hinta jos 1 hengen huone:  550€

Hinta jos 2 hengen huone: 465€

Hinta jos majoitus muualla 120€ + aterioiden hinnat 

 

Ilmoittautuminen: [email protected] tai 040-4142693

Ilmoitathan ilmoittautuessasi haluatko 1 vai 2 hengen huoneen majoituksen.

Lämpimästi tervetuloa :)

View Event →
Aug
26
6:00 PM18:00

Aitoa Energiaa Liveryhmä

10 viikon treenijakso sisäiselle ja ulkoiselle hyvinvoinnille. Toimiva yhdistelmä luonnollista liikettä, läsnäoloa, leikkisyyttä ja itsetuntemusharjoituksia.

Seuraava Liveryhmä alkaa 26.8! Katso muut ajankohdat alta.

Treenifilosofia, joka yhdistää kehon hyvinvoinnin henkiseen kasvuun ja tiedostamiseen. Tämä on hyvä tapa ottaa niin säännöllinen treeni kuin hiljentyminen ja meditaatio mukaan elämään. Kyseessä ei kuitenkaan ole Jooga, vaikka joogasta vaikutteita on kyllä havaittavissa. Kerran viikossa treenin jälkeen on aikaa varattu itsetuntemus harjoitukselle ja rauhalliselle keskustelulle erilaisten inhimillisten aiheiden tiimoilta. 

Ryhmän ideana ei ole väkisin puserrus ja otsarypyssä painaminen, vaan harjoitellaan oikeasti löytämään se ilo ja luonnollisuus liikkumiseen. Joskus se tarkoittaa että otat vähän kevyemmin, joskus haastan sinua pusertamaan vähän enemmän. Ryhmä vahvistaa mm. keskivartaloa, tukilihaksia, tuo äkkiä ryhdikkään olon, kehossa on hyvä olla. Sopii hyvin myös painonpudotukseen ja kiinteytykseen.

Treenin lopuksi tehdään myös aina meditaatio/läsnäolo harjoitus.

Ryhmän tavoitteena:

 • Energinen, hyvinvoiva keho ja tasapainoinen mieli
 • Kehon kuuntelun oppiminen, oman kehon hyväksyntä, hyvä olla kehossa
 • Liikunnan ilo, monipuolisuus, vahva "keskusta" niin fyysisesti kuin henkisestikkin
 • Tasapainoinen kiihkoilematon suhtautuminen ravintoon ja kehoon
 • Arkisien stressinhallinta keinojen omaksumista ja todeksi elämistä
 • Löytää rauha ja ilo elämään ulkoisista olosuhteista huolimatta
 • Muistaa elämässä leikkimielisyys ja uteliaisuus
 • Tarjota sinulle rauhallinen paikka jossa saat olla ihan sitä mitä olet

Mitä on Aitoa Energiaa treeni?

Vaikutteita mm. toiminnallisesta harjoittelusta,kampailulajeista, pilateksesta ja joogasta. Aitoa energiaa treeni on hauskaa, tehokasta ja haastavaakin! Treeni ryhmä sopii hyvin eri kuntotasoille, liikkeistä on aina variaatioita aloittelijasta kovempi kuntoiselle. Treeni ei ole perinteistä ryhmäliikuntaa, ja monet jotka eivät ole perus ryhmäliikunnasta tai kuntosalilla käynnistä lämmenneet ovat löytäneet tästä itselleen hyvän ja hauskan treenimuodon joka yhdistää tietoisen elämän kuin treeninkin. 

Kokemuksia treenaajilta:

"Tällä saa sellaisen tuntuman lihaksiin jota ei kuntosalilla löydä, ihanan monipuolista. Treeni on myös parantanut unenlaatuani ja herään aamulla virkeämpänä. Taisin aiemmin olla ihan ylikierroksilla. Koen elämässä enemmän rauhaa arjen keskellä. Täältä lähtee aina jotenkin rauhallisena ja tyytyväisenä."

" Äijät naureskelee töissä että mitä sä meet sinne jotain akka treeniä tekemään, mutta oon varma että ne hyytyis tässä aika äkkiä. Tykkään myös siitä miten vaihtelevaa tämä on, ei koskaan tiedä mitä oot meidän varalle juoninut. Lisäksi treeneistä lähtee aina rentona ja rauhallisena. Täydellistä tasapainoa arjelle".

" Tykkään siitä miten olet meille inhimillinen ja aito. Osaat lukea tilannetta ja porukkaa. En olisi voinut kuvitella että treenistä voi tulla viikon kohokohta!"

"Tuntuu että sain löytää liikkumiseen uudenlaisen ilon ja luonnollisuuden. Aiemmin liikkumisen tarkoitus oli vain polttaa kaloreita. Liikkumisesta on nyt tullut osa elämää eikä enää pääasia ole laihdutus vaan vahvemmaksi tuleminen. On myös avartavaa oppia tuntemaan tätä laitosta nimeltä keho. Kiitos!"

Live ryhmä treenaa kerran viikossa yhdessä, lisäksi osallistujat saavat 2 verkossa ohjattua kotitreeniä. Live ryhmään rajattu määrä paikkoja, varaa omasi ajoissa!

Treeniryhmän sisältöä:

26.8 klo 18-19.30 Treenit+ Kuntotestaus, Aitoa energiaa treenin filosofia. Meditaatio elämäntapana,ei mantrausta tai taikatemppuja vaan meditaatio itsensä kohtaamisen välineenä.

2.9 klo 18-19.30 Treenit+elämän eri osa-alueiden kartoitus, mitä sinulle todella kuuluu?Tietoinen mieli ja alitajunta, tavat ja tottumukset

9.9 klo 18-19.30 Sisäiset odotukset ja vaatimukset sekä niiden tarkastelua. Voinko ottaa itseni vähän rennommin?

16.9 klo 18-19.30 Treenit+Stressin hallintaa ilman kontrollifriikkeyttä ja stressiä stressinhallinasta. Rajat ja tarpeet sekä niden tunnistaminen.

23.9 Klo 18-19.30 Treenit + ns. metaohjelmat eli opitut käyttäytymis ja toimintamallit (usein tiedostamattomia) Tiedosta niin vahvuudet kuin sokeat pisteetkin. Varoitus, näiden tiedostaminen voi kummasti helpottaa muiden ymmärtämistä ja ihmissuhteita yleensäkkin..

7.10 Klo 18-19.30  Treenit + Mielentoiminta periaatteita ja käyttäytymisen psykologiaa. Rehellisyys ja tiedostaminen. 

14.10 Klo 18-19.30 Treenit+ Käsitys itsestä. Käytännössä jokaisen käsitys itsestämme on vääristynyt. Miten näet itsesi? Minä käsityksen haasteet. Mitä tarkoittaa et ole kehosi, et ole mielesi, et ole tunteesi? Kuka ihme sitten olen?

21.10 Klo 18-19.30 Treenit + ns. Elämän loogiset tasot ja miten ne ovat linjassa keskenään. Mikä tuo elämässä iloa ja merkitystä? 

28.10 Klo 18-19.30  Rakkaus ja Pelko. Miten nämä ohjaavat elämäämme.

4.11 klo 18-19.30 Treenit + kuntotestaus. Sisäinen ohjaus ja intuitio.

(Kertauspäivät 18.11 tai 2.12 Näille voit osallistua kertaamaan jos joku kerta jää syksyllä välistä)

Treeniryhmä sisältää:

 • 1 ohjattu harjoitus viikossa a 60min + miniluento ja itsetuntemus harjoitus
 • Oheisharjoittelu ohjeet joko kotitreeninä/kuntosalille tai ulkoiluna.
 • 2 erilaista ja hauskaa kotitreeni videota, joita voit hyödyntää vaikkapa työmatkoillakin (treenit löydät nettilinkin takaa, videot jäävät käyttöösi) 
 • Virkistävä ja simppeli esimerkki ruokavaliorunko halukkaille
 • Ryhmän tuki ja hyvä tsemppaava henki
 • Kuntotestaus + mittojen ottaminen viikolla 1 ja viimeisellä viikolla ( Vapaa ehtoinen)

Hinta koko treenijaksolle : 255€ ( Voit maksaa 3 osassa)

Ryhmään osallistujille halutessa yksilöohajukset 50€/kerta.

Jos mietityttää soveltuuko ryhmä sinulle, laita rohkeasti viestiä ja kysy lisää :)

Ilmoittaudu mukaan, laita viesti kenttään tunniste Aitoa Energiaa.

Nimi *
Nimi
View Event →
Aug
20
5:30 PM17:30

Itsetuntemus ja meditaatioillat

Itsetuntemusta ja selkeyttä?

Turvallinen paikka kohdata itseään ja elämää, olla hämillään ja ihmeissään, rauhoittua ja hiljentyä, ehkä nauraa ja iloitakkin.

Tapaamisten aikana keskustellaan ihmisyyteen ja tietoiseen elämään liittyvistä teemoista avoimesti ja kyseenalaistaenkin totuttuja mutta kovin inhimillisiä mallejamme, etsimättä oikeassa olijoita tai syyllisiä. Ryhmä pyrkii olemaan mahdollisimman kokemuksellinen, älyllistä jumppausta osaamme kyllä kaikki ihan tarpeeksi.

Ryhmä on hyvä paikka harjoitella mm. Mielen hälinän erottamista elämästä, tunnistaa alitajuisia pelkoja ja tiedostaa omaa ohjelmointiaan joka on usein syynä sisäisille konflikteille ja riittämättömyyden tunteille jotka saattavat ohjata elämäämme. Ideana ei ole kuitenkaan yrittää lopettaa ajattelua tai korvata ajatuksia jollain uusilla ajatuksilla.

Ryhmään tulo edellyttää sitä että tiedostat että sinussa kuten meissä kaikissa muissakin on "ohjelmointi" ja haluat ns. olla antamatta sen määrittää elämääsi. Ohjelmointi yrittää olla todellinen, joskaan ei ole. Tuo ohjelmointi on inhimillinen suojamekanismi, joskin se monesti tuottaa meille enemmän kireyttä, pelkoa ja jännitystä kuin suojelee. 

Illan aikana pääset hyvin syventämään tietoisuustaitojasi, itsetuntemusta ja tuot selkeyttä elämään. 

Voit osallistua vain yhteen iltaan tai vaikka kaikkiin, ilmoitathan siitä osallistuessasi.

Teemat ja ajankohdat:
 

20.8 klo 17.30-20  Itsensä ja toisten kohtaaminen aidosti, hyväksynnän etsiminen muilta ja onko se tarpeellista, läsnäolo ja itsensä kuuleminen

 

8.9 klo 17.30-20 Uskomukset ja opitut tunnemallit, tietoinen elämän tapa, kuinka uskomukset muovaavat kokemustamme elämästä

 

13.10 klo 17.30-20  Millainen on luonnollinen minä? Roolit ja identiteteetit, tiedostaminen.Irtipäästäminen ja luottamus.

 

Ohjaajan terveiset : Olen ryhmän mukana ihan täysin tasavertaisena, omine haavoineni ja ihmisyyksineni. Tavoitteena ei ole "tulla valmiiksi" vaan oppia selkeämmin erottamaan mikä on aitoa ja rehellistä omassa kokemuksessa, kaunistelematta.
Ryhmän tavoitteena on löytää ja muistaa taustarauha osaksi elämää ja vahvistaa rohkeutta elää oman näköistä ja tuntuista elämää. Ja muistaa se taas uudelleen kun sen joskus unohtaa. Oppia tuomaan tiedostamiseen iloa, naurua ja leikkimielisyyttä, tilaa syvyydelle ja keveydelle.
Iltoihin voi osallistumalla liittymällä mukaan valmennusklubiin 29€/ kuukausi hintaan. Iltojen lisäksi saat kuunnella sekä katsoa  kattavia ja monipuolisia verkkokursseja.
Liity mukaan täällä: http://www.valmennusklubi.fi/liity/
View Event →
Jul
29
5:00 PM17:00

Itsetuntemus ja meditaatio pienryhmä

Itsetuntemusta ja selkeyttä?

Kokoonnumme kolmena keskiviikkona klo 17-19 .Turvallinen paikka kohdata itseään ja elämää, olla hämillään ja ihmeissään, rauhoittua ja hiljentyä. 

Tapaamisten aikana keskustellaan ihmisyyteen ja tietoiseen elämään liittyvistä teemoista avoimesti ja kyseenalaistaenkin totuttuja mutta kovin inhimillisiä mallejamme, etsimättä oikeassa olijoita tai syyllisiä. Ryhmä pyrkii olemaan mahdollisimman kokemuksellinen, älyllistä jumppausta osaamme kyllä kaikki ihan tarpeeksi.

Ryhmä on hyvä paikka harjoitella mm. Mielen hälinän erottamista elämästä, kohdata alitajuisia pelkoja ja tiedostaa omaa ohjelmointiaan joka on usein syynä sisäisille konflikteille ja riittämättömyyden tunteille.

Ryhmään tulo edellyttää sitä että tiedostat että sinussa kuten meissä kaikissa muissakin on "ohjelmointi" ja haluat ns. olla antamatta sen määrittää elämääsi. Ohjelmointi yrittää olla todellinen, joskaan ei ole. Tuo ohjelmointi on inhimillinen suojamekanismi, joskin se monesti tuottaa meille enemmän kireyttä, pelkoa ja jännitystä kuin suojelee. 

Olen ryhmän mukana ihan täysin tasavertaisena, omine haavoineni ja ihmisyyksineni. Tavoitteena ei ole "tulla valmiiksi" vaan oppia selkeämmin erottamaan mikä on aitoa ja rehellistä omassa kokemuksessa, kaunistelematta.
Ryhmän tavoitteena on löytää ja muistaa taustarauha osaksi elämää ja vahvistaa rohkeutta elää oman näköistä ja tuntuista elämää. Ja muistaa se taas uudelleen kun sen joskus unohtaa. Oppia tuomaan tiedostamiseen iloa, naurua ja leikkimielisyyttä, tilaa syvyydelle ja keveydelle.

3 viikon viikon aikana pääset hyvin syventämään itsetuntemusta ja selkeyttä elämään. 

Teemat ja ajankohdat:

29.7 klo 17-19 Itsensä ja toisten kohtaaminen aidosti, hyväksynnän etsiminen muilta ja onko se tarpeellista, läsnäolo ja itsensä kuuleminen

5.8 klo 17-19 Uskomukset ja opitut tunnemallit, tietoinen elämän tapa, kuinka uskomukset muovaavat kokemustamme elämästä

12.8 klo 17-19 Luonnollisuus. Roolit ja identiteteetit. Irtipäästäminen ja luottamus.

Pienryhmän hinta: 95€ , sisältää tapaamiset ja tee tarjoilun.

Ryhmään osallistujille halutessa tueksi yksilöohjaus 65e /kerta. ( norm.80e)

Ilmoittaudu mukaan allaolevan lomakkeen kautta ja merkitse viesti kohtaan Itsetuntemus ja meditaatioryhmä.

Nimi *
Nimi

View Event →
Jul
5
1:00 PM13:00

Aitoa Energiaa Workshop

Tule viettämään laatuaikaa itsesi kanssa liikkumisen ja itsetuntemus harjoittelun parissa.

Luvassa liikuttava ja lämmin henkinen lauantai rennossa seurassa!

Kehon kuuntelu, läsnäolo ja tiedostaminen ovat melkoisia trendejä nykyään. Miten ihmeessä sitten sitä kehoa kuunnellaan? Ehkä jonkun wi-fin välityksellä? Alkaako se joku päivä puhumaan minulle? 

Meihin mahtuu paljon. Syvyyttä ja keveyttä. Itsensä rehellinen kohtaaminen ei ole aina helpointa. Olemme niin tottuneet ajattelemaan miten meidän ”pitäisi” olla ja mitä ”pitäisi tehdä" että elämä alkaa muuttua turhan jähmeäksi. 

Kurssi soveltuu sinulle joka olet kyllästynyt kaikkiin " pitäisi syödä näin, pitäisi liikkua näin ja pitäisi ajatella ja elää näin" juttuihin (joille on ehdottomasti paikkansa mutta eivät välttämättä sovellu jokaiselle) ja haluat oppia tunnistamaan millainen tapa soveltuu sinun tarpeisiisi nyt. Muistaa elämässä leikkimielisyyttä ja keveyttä. Ottaa itsetuntemuksen matkakumppaniksi huumoria.

Kurssi on käytännöllinen ja avartava sinulle joka haluat:

Oppia kuulemaan ja tuntemaan itseäsi paremmin käytännölliseten harjoitusten avulla

Oppia helppoja ja yksinkertaisia rentoutumis ja hiljentymisharjoituksia

Oppia löytämään liikkumiseen leikkimielisyyttä sekä iloa 

Oppia treenaamaan oma keho apuvälineenäsi

Löytää itseesi, liikkumiseen ja kehoon rennon mutta napakan suhtautumistavan

Tiedostaa mielen toiminta mekanismeja ja alkaa tunnistamaan sisäistä ääntä, sitä joka tuntuu sinulle aidolta

Viettää mukavan päivän sama  henkisessä porukassa

Pysähtyä itsesi äärelle

Kurssi on lauantaina 5.7 klo 13-16.30.

Mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Kurssilla on tilaa hyvin myös keskustelulle ja kysymyksille.Saat mukaasi ohjeet oman kehon painolla tehtävään treeniin, jota voit hyödyntää vaikka kotona/reissussa.

Hinta: 50 e ( sis.alv)

Käytännön asioita:

Tarvitset mukaasi mukavat vaatteet ja jos sinulta löytyy jumppa/joogamatto voit ottaa sen mukaan. Paikanpäältä löytyy myös mattoja lainaan. Tiloista ei valitettavasti löydy suihkua.Ota mukaasi myös juomapullo sekä rentoa ja avointa mieltä :)

Huom&loppukevennys:

Kurssilla on tilaa ihmisyydelle ja itselleen nauramiselle.Minulla on pömppömaha jonka kanssa olen välillä enemmän ok ja välillä se ottaa päähän lujasti.En ole löytänyt mitään ikuisen onnen reseptiä vaan opettelen itsekkin joka päivä tunnistamaan mitä missäkin hetkessä tarvitsen. Olen kehon ja siihen suhtaumisen suhteen tehnyt kuitenkin hemmetisti virheitä eli toisin sanottuna saanut oppimiskokemuksia siitä mikä ei pitkässä juokussa toimi.Tavoitteena ei ole puritaaninen elämä vaan ihan tavallinen elämä johon mahtuu elämän makuisia hetkiä.Toivon että voin ohjata sinua löytämään henkistä munaa, leikkimielisyyttä ja rauhaisaa sekä hyväksyvää itsesi kuuntelua elämääsi.

Ilmoittaudu mukaan alta, laita viesti kohtaan tunnisteeksi 5.7 Aitoa Energiaa

Nimi *
Nimi


View Event →
Jun
24
5:30 PM17:30

Ääripäistä tasapainoon luento

Ääripäistä tasapainon opetteluun ilmaisluento

Luennolla tutkaillaan mm. mielen ja tunteiden vaikutusta kehon kuvaan, syömiseen, liikkumiseen kuin elämään yleensäkkin.

Moni meistä on omaksunut itseään kohtaan hyvin kriittisen ja arvostelevan mallin, joka ennemmin tai myöhemmin alkaa kääntymään itseään vastaan. Vaatimukset itseä (ja muita) kohtaan saattavat olla hyvinkin kohtuuttomat.

Kuinka sitten opetella turvallisesti irroittamaan kontrollin tarpeesta ja alkaa tunnustelemaan mitä ihan oikeasti mahtaa tarvita? Olisi kiva sanoa että tämä on nopea ja helppo juttu, mutta kärsivällisyyttä, kokeilua ja harjoittelua tämä tie tulee varmasti kysymään. Joskin se on sen arvoista.

Eevin terveiset: Minulla on taustalla mm. häiriintynyttä suhtautumista itseeni, syömiseen sekä olen koittanut ”tulla täydelliseksi” kontrolloimalla kaikkea elämää.  Sisäisen työn kautta kovan ulkokuoren takaa alkoikin löytymään yllärttävän herkkä nainen joka osaa ottaa elämän, itsensä ja syömisen huomattavasti rennommin. Minulle oivalluttavia kokemuksia ovat olleet mm. sen ymmärtäminen että suorittaja mielelleni ei koskaan riitä mikään. Sain myös nähdä että kontrolloitu elämä jättää sisältä käsin varsin tyhjäksi ja yksinäiseksi. Luennolla tutkitaan teemoja joita olen havainnut tärkeäksi itsensä hyväksymisen ja vanhoista rakenteista luopumisen tiellä. Matka luonnollisesti jatkuu edelleen.

Luento järjestetään osoitteessa: Melkonkatu 22a, 00210 Helsinki.

Aika: Klo 18-19.30

Ilmoittaudu luennolle alla olevalla lomakkeelle, ja laita viesti kenttään teksti Luento 24.6. 

Nimi *
Nimi
View Event →
Jun
23
9:00 AM09:00

Aitoa Energiaa verkkokurssi- osallistu missä vain

Löydä liikumiseen ilo ja leikki, opi kuuntelemaan kehoa sekä tutustu sisimpäsi aatoksiin.

Ole rehellisesti keskeneräinen! Kun olet kyllästynyt jahtaamaan täydellisyyttä ja olet valmis tekemään tilaa inhimillisyydelle ja aitoudelle itsessäsi.

Oletko kyllästynyt ulkoapäin tuleviin ihanteisiin ja ohjeisiin miten pitäisi elää tai miltä pitäisi näyttää?

Haluatko opetella kuuntelemaan kehoasi ja löytää ryhdin,liikkuvuuden sekä hyvän olon olla kehossasi ilman puskemista tai pakkoa?

Haluatko tutustua sisimpääsi ja uskaltaa kutsua esiin autenttisemman ja rehellisemmän itsesi?

Aitoa energiaa on 6 viikon verkossa toteutettava treeni sekä itsetuntemus kurssi kohti sisäistä ja fyysistä selkeyttä ja tasapainoa. Kyseessä on” treenifilosofia”, joka yhdistää oman kehon painolla treenaamisen sisäisen maailman ja mielen tiedostamiseen. Tämä on hyvä tapa ottaa niin säännöllinen treeni kuin itsensä äärelle hiljentyminen ja itsetuntemus harjoitukset mukaan elämään.

Aitoa energiaa -asenne on se, että sinä olet ja harjoittelet olemaan oman treenisi ja kehosi seppä. Harjoittelemme elämään ilman suorituskeskeisyyttä ja väkisin puristamista.Harjoittelemme tavoittamaan sinusta esiin rohkeutta sekä hyväksyntää olla sinä. Itsetuntemusharjoituksien pyrkimys on ohjata sinua löytämään itsestäsi oman ”keskuksesi” jossa sinun on luonnollinen ja hyvä olla.Se ei kuitenkaan ole mikään pysyvä uusi boxi johon ahtautua, vaan elävä, muuntuvainen ja itseään kuunteleva tapa elää.

Treenit eivät ole paijailua vaan ihan intensiivisiäkin treenejä joita ei kuitenkaan tehdä verenmaku suussa.Ryhmässä yhdistyy niin herkkyys, kehon kuuntelu kuin asennekin jota aina silloin tällöin elämässä tarvitaan. 

Aitoa energiaa treenimuoto on syntynyt vähänkuin vahingossa, kun päätin kokeilla yhdistää kahta minulle rakasta asiaa ja ”henkireikää”. Nämä kaksi asiaa ovat opettaneet elämässä hyvin paljon, kantapään kautta tietenkin. Liikkuminen ja itsetuntemus. Molemmat voivat ääripäässään olla kontrolloinnin ja tukahduttamisen keinoja ja taas parhaimmillaan avaavia ja arkisen voimaannuttavia asioita.Tiedostaminen voi kuitenkin välillä olla kivuliastikin, joten jos kaipaat pelkkiä vaalean punaisia unelmia ja enkelipölyä sitä ei valitettavasti ole tarjolla ;)Ideana ei ole tulla paremmaksi ja kontrolloidummaksi ihmiseksi, vaan tavoittaa ja muistaa leikkisä, avoin ja rehellinen sinä. Itsetuntemus harjoituksissa tutkit rehellisesti mitäpä muutakaan kuin omaa elämääsi ja sen osa-alueita.

 6 viikon harjoitusjakso avaa ja tuo sinua enemmän läsnä niin sisimmällesi kuin kehollesikin.

 Kurssi sisältää:

6 x treenivideota kesto n. 60 min (sisältää loppu hiljentymisen)

3x  lyhyt treenivideota n. 15min 

6x itsetuntemus tehtävää ja mini äänitettä

Kurssi etenee niin että saat alkuun viikoittain yhden treenivideon ja itsetuntemus tehtävän.3 pika treeni videota saat heti kurssin alkuun. Kaikki materiaalit jäävät käyttöösi tulevaisuutta varten.

6 viikon kurssin hinta hinta 99€

Kurssin voit aloittaa kun sinulle sopii!
 

OSALLISTU MUKAAN TÄÄLTÄ: https://www.nlp-opisto.fi/kauppa&verkkokurssit&aitoa-energiaa-verkkokurssi


Kokemuksia kurssilaisilta:

”Ihan mielettömän kiva yhdistelmä. Treenin ja hiljentymisen jälkeen on yllättävän helppo tarkastella selkeyttävästi elämäänsä. Olo on treenin jälkeen vapautunut ja rauhallinen.”

”Yllättävän nopeasti keho tuntuu vastaanottavan treeniä. Olo on samaan aikaan rennompi mutta kiinteämpi ja vahvempi. Kehossa on kevyempi ja hauskempi olla!”

”Kunto kasvaa vähänkuin vahingossa, miten lihaskunto liikkeet voi olla näin kivoja? En vaan ole tykännyt sallla käynnistä vaikka se miten fiksua olisikin ollut. Olen onnellinen että löysin itselleni innostavan tavan liikkua.Itsetuntemus harjoituksien säännöllinen tekeminen tuo jotenkin rauhaa ja helpotusta elämään.”

Lisää treenistä:Treeni kestää noin tunnin ja se tehdään oman kehon painolla.Vaikutteita mm. toiminnallisesta harjoittelusta, kampailulajeista, pilateksesta ja joogasta. Aitoa energiaa -treeni on hauskaa, tehokasta ja haastavaakin! Treeni sopii hyvin eri kuntotasoille, liikkeistä on aina variaatioita aloittelijasta kovempikuntoiselle. Treeneissä pääset sekä haastamaan itseäsi kuin harjoittelemaan kehon kuunteluakin. Asenne ja herkkyys mahtuvat samaan pakettiin hienosti.Treenin voit tehdä kotona, hotellihuoneessa tai vaikka kesämökillä silloin kuin sinulle sopii. Treeni tehdään paljain varpain.Kaikki treenivideot jäävät käyttöösi, joten näistä riittää iloa vaikka vuosienkin päähän ja voit oppia ihan uuden tavan liikuttaa kehoasi.Voit treenata vaikka pelkästään treenivideoiden avulla tai hyödyntää treenejä vaikka ulkoilun tai muun liikuntaharrastuksen tukena.

Lisää itsetuntemus harjoituksista:Vaikka olen opiskellut ja työskennellyt useiden erilaisten menetelmien parissa olen huomannut että näille menetelmille on paikkansa mutta usein käytännön elämä jota kuitenkin päivittäin elämme unohtuu. Pyrin ohjaamaan itsetuntemuksen teemaa maanläheisellä, rehellisellä sekä ottaen huumoria myös mukaan. Mielestäni on oleellisen tärkeää oppia myös nauramaan itselleen.Nyt on tarkoitus löytää se ”guru”(vaikka sana onkin kauhea..) joka sinua peilistäkin tervehtii. Itsetuntemus harjoitukset lähtevät ajatuksesta, että sinussa on olemassa jo kaikki viisaus ja ymmärrys minkä tarvitset. Ideana ei ole etsiä yleisiä totuuksia, oikeita tai vääriä taikka käydä muutenkaan oikeudenkäyntejä minkään asian suhteen. Kyse on siitä että olet rehellisesti läsnä itsellesi. Sen sijaan että opittaisiin kiireellä uutta niin pyritäänkin enemmän oppimaan pois. Älyllisyyden ja tietämisen sijaan panostamme kokemiseen. Moni meistä on kyllä jo lukenut kirjoja ja tiedämme teoriassa paljon. Paradoksi on myös siinä että emme voi mitenkään tuntea itseämme.Tietämisen ja tiedonkeruun vaiheet ovat toki tärkeitä. Nyt kuitenkin harjoitellaan realisoimaan ja tiedostamaan asiota kokemuksen tasolla. Sinussa on tilaa kaikille puolillesi.

 

If you see buddha on the road, kill him!

If you see buddha on the road, kill him!

View Event →
May
25
12:00 AM00:00

Raakakakkua ja Rakkautta Workshop

 HALUATKO OPPIA LOIHTIMAAN HERKULLISIA, RAVITSEVIA JA HYVÄLLÄ OMALLA TUNNOLLA NAUTITTAVIA RAAKAKAKKUJA?

KOETKO AJANKOHTAISEKSI TUTKISKELLA OMAA HENKISTÄ HYVINVOINTIASI ERILAISTEN SELKEYTTÄVIEN HARJOITUSTEN JA KIRJOITUSTEHTÄVIEN AVULLA?

 Raakakakut ovat kovin hip ja itsensä hyväksyminen vähintäänkin hop. Tämä Workshop yhdistää molemmat! Raakakakkua ja rakkautta -workshopissa pääset valmistamaan omin kätösin raakakakkuja ja nauttimaan rennosta meiningistä sen lomassa.

Kakkujen ottaessa muotoaan on aika istahtaa alas ottamaan selvää aidon hyvän olon avaimista. Henkisen hyvinvoinnin paras määrittelijä olet sinä itse. Joskus tulemme kuitenkin sokeaksi itsellemme ja sille, mitä aidosti haluamme ja tarvitsemme. Rauhallisessa hyväksyvässä ilmapiirissä saat mahdollisuuden löytää selkeyden itseesi, tuntemuksiisi ja ajatuksiisi. Vaikka teemana on rakkaus, siirretään vaaleanpunaiset lasit sivuun ja tehdään tilaa rehelliselle itsetutkiskelulle mm. kirjoitusharjoituksia tehden.

Henkisyyttäkin voi suorittaa, mutta silloin mennään pahasti metsään. Täällä saat olla rohkeasti keskeneräinen, niin olemme mekin. Workshopin huipennuksesi herkutellaan raakakakuilla ja keskustellaan vapaamuotoisesti harjoitusten myötä heränneistä ajatuksista. Lämpöisesti tervetuloa!

Ajankohta: su 25.5 klo 12-16

Hinta: 50 €

Kurssin ohjaavat Ravintovalmentaja Leeni Viio ja Aitoa Energiaa ohjaaja Eevi Minkkinen

Ohjaajien omat kotisivut:  http://www.leeniviio.com ja http://www.eeviminkkinen.fi

Ilmoittaudu mukaan:

Nimesi *
Nimesi


View Event →
May
17
10:00 AM10:00

Impropäivä

Ihana Maija Ilmoniemi tulee Lauttasaareen vetämään Improvisaatiopäivää. Tämä on hieno tilaisuus uskaltaa käytännössä päästää irti rooleista ja antaa mennä :)

Impro-kurssi on vastaisku turhalle ajattelulle! Tällä kurssilla pistetään pääkoppa narikkaan ja annetaan tunteen viedä. Pääset tutustumaan itseesi pintaa syvemmältä sekä tutkimaan omaa ilmaisuasi ja sen rajoja. Tulet huomaamaan kuinka luova sinä olet ja millaista ihmisten välinen vuorovaikutus on parhaimmillaan.

Improvisaatio on positiivisen ja eteenpäin menevän vuorovaikutuksen taide. Tällä kurssilla hyödynnämme improvisaatiota menetelmänä itseilmaisumme tutkimiseen ja kehittämiseen. Teemme helppoja harjoituksia turvallisessa ympäristössä ja hyväksyvässä ilmapiirissä tutustuen kukin omaan kehoomme ja sen ilmaisuun. Annamme naurun raikua ja muistamme, että moka on paras lahja, jonka voimme toisillemme antaa.

Kanssasi tutkimusmatkalle heittäytyy Maija Ilmoniemi. ilmaisutaidon ja vuorovaikutuksen ikuisuusoppilas. Maija heittää pallot ilmaan, mutta yhdessä luomme päivän lopputuleman - siksi tarvitsemme sinut mukaan. Tule kokemaan yksi elämäsi hauskimmista ja kehittävimmistä päivistä, jolla on syvät vaikutukset niin arjen kuin työn erilaisissa vuorovaikutustilanteissa!

Hinta: 50€

Maijaan voit tutustua tarkemmin: www.mailife.fi

Ilmoittautumiset joko [email protected] tai [email protected]

View Event →
May
8
10:30 AM10:30

Voimaantuminen- Uupumuksesta toipuvat pienryhmä

Miksi me uuvutamme itsemme? Miten astua ulos ylisuorittamisen, itsensä piiskaamisen ja itseltään loputtomien vaatimusten sumasta?

Loppuunpalaminen, ylisuorittaminen,ylikunto, yms. ovat oireita joihin jotkut meistä törmäävät useamman kerran elämässään. Uupujatyypille on tärkeää pitää itsensä liikkeessä, kiireessä ja tehdä tehdä tehdä enemmän. Milloinkaan se ei kuitenkaan riitä. Sen uupuja on nähnyt jo moneen kertaan. Aina tulee jotain lisää tavoiteltavaa, sitten puolestaan pelkäämme menettävämme, pelkäämme mitä käy jos pysähdymme. Uupuja tietää, että hänen  "pahin vihollisensa" on oma pää.

On hiuksenhieno raja, missä tekemisestä ja aikaan saamisesta tulee addiktio, suojakeino. On varsin tyypillistä että kestää jonkin aikaa että uupunut/stressaantunut/ylikuormittunut suostuu myöntämään itselleen että nyt menee överiksi.

Minulle näin pääsi käymään, vieläpä usemapaan kertaan. Uupuneen vaatimukset senkuin kiristyvät. Uupunut myös syyllistää itseään väsymyksestä ja vastineeksi puristaa monesti vain kovempaa. Käsitykset omista rajoista ovat hämärtyneet. Uupuneen ei ole helppo myöntää väsymystään. Uupumus on käytännössä aina kehossa ja mielessä, ne kulkevat niin käsikädessä. Mieli on kuitenkin se joka oireilee yleisesti ottaen ensin. Valitettavan usein vasta terveyden horjuessa tai kehon prakatessa suostumme katsomaan mitä mielessä tapahtuu.Uupunut hakee omanarvon tuntoaan suorittamisesta ja tekemisestä. Omanarvontunto on usein heikko, tai se on aina kiinni siitä mitä on tehty tai saatu aikaan.On hankala luottaa elämään, kaikkea olisi saatava kontrolloida itse.

Uupunut oireilee niin fyysisesti kuin henkisestikkin. Oireisiin kuitenkin tottuu valitettavan äkkiä, niitä rupeaakin pitämään normaalina. Jollain tasolla uupunut tietää että elämän tyyli ei voi jatkua näin, mutta ei oikein tiedä mitä sitten tehdä. Mistä lähteä purkamaan? Vai kuvittelenko vaan ja olenkin oikeasti vain laiska?

Ryhmä kokoontuu 5 kertaa, jokaiselle tapaamiselle on oma teemansa ja harjoitukset.Ryhmä soveltuu sinulle, joka haluat toipua henkisesti kuin fyysisestikin ja olet valmis tutkimaan syvällisestikkin uupumisen takana olleita ajatusmalleja ja tuntemuksia. Kärsivällisyys,huumorintaju ja avoimuus ovat tärkeimpiä mukaan otettavia. Ryhmäkoko on pieni, tilaa avoimelle keskustelulle on hyvin. Tervetuloa sellaisena kuin olet. Täällä ei tarvitse koittaa olla yhtään enempää tai vahvempaa.

Teemat ja ajankohdat:

8.5.2014 klo 17 -20 Pysähtyminen. Purku, mikä on ollut uupumuksen takana. Mitä olen oikein pyrkinyt saamaan, tiedostamattomat motivaatiot. Toipumisen haasteet ja tiedostamisen vaiheet.

15.5.2014  klo 17-20 Suojamekanismit, selviytymiskeinot. Opittujen tunnemallien tiedostaminen. Tunteiden kohtaaminen. Taustarauha.

21.5.2014 klo 17-20 Fyysinen toipuminen henkisen toipumisen tukena. 

27.5.2014 klo 17-20 Roolit, tiedostamattomat ja tiedostetut . Käsityksien uudelleen tarkastelua. Omat sokeat pisteet.

4.6.2014 klo 17-20 Miten tästä eteenpäin? Kehon ja mielen tasapaino, se kuuluisa kultainen keskitie. 

Hinta 220€, sisältää tapaamisten lisäksi teetarjoilun.

Ilmoittaudu sivun alla olevan lomakkeen kautta tai kysy lisää:

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 040-4142693

Oma kokemukseni:

Itse jäin kaksi vuotta sitten itselleni kiinni jälleen kerran itseni ylikuntoon ajamisesta. Keho ja mieli olivat puhki. Uupuminen ei synny päivässä, se on monesti vuosien työn tuotosta. Mutta kun pahin romahdus tuli, se tuli rysähtäen. Tässäkään vaiheessa en meinannut suostua näkemään että meno ei ole tervettä nähnytkään. Liikunta ja tekeminen oli huumetta. Uupumisen seurauksena löytyi mm. kilpirauhasen vajaatoiminta, sekä monta muutakin liitännäisoiretta. Näiden hoitaminen alkoi välittömästi.

Sairaus kuitenkin pysäytti, erityisesti henkisesti. Ymmärsin että syy sairastumiseeni ja itseni uuvuttamiseen löytyi mielestä. Mitä ihmettä olin oikein pakoillut ja juossut karkuun? Mitä olin jahdannut tuolla tekemisellä? Pysähtyminen vähänkuin pakotti minut aloittamaan syvemmän itseni ja ajatuksieni tutkimisen prosessin, josta olen tänä päivänä maailman kiitollisin. Tuo prosessi oli aluksi pelottava ja raastavakin. Se pisti minut kohtaamaan niitä mielen malleja, uskomuksia ja pelkoja joita olin koittanut jatkuvalla itseni kiireisenä pitämisellä paeta. Addiktio oli hyvä keino turruttaa henkinen kipu. Jos lakaisen roskat kaapin taakse, nehän katoavat? Eivät ne kadonneet, ne alkoivat haisemaan niin kuvottavasti että niitä oli enää mahdotonta kieltää.

Sairastuminen olikin minulle lopulta lahja. Se pisti minut tutkimaan syitä sen takana ja sitä kuka ihme oikein olen. En ollut ennen uupumista mitenkään onneton, päinvastoin koin olevani onnellinen. Nyt 2 vuotta myöhemmin olen tiedostanut melkoisen vyyhdin harhaisia uskomuksia, identiteettejä ja toimintatapoja. Valehtelisin jos väittäisin prosessin olleen pelkkää iloa ja vapautumisen riemua. Mutta se minkä koen tämän kaiken tuoneen on jonkinlainen tausta rauha. Vanhan minän toimintamalleja on pudonnut pois, vanha pelkoon perustunut maailma ja toiminta on murentunut. En tarkoita että olisin jotenkin valmis tai saapunut jollekkin päätepysäkille. Mutta jotain vanhaa näyttäisi jääneen taakse,niin että siihen tuntuu enää mahdottomalta uskoa tai palata.

Tiedän monen käyvän läpi samaa mitä itsekkin olen käynyt. Siitä syystä halusinkin koota turvallisen ja avoimen paikan käydä näitä asioita lävitse jotka koskevat jokaista uupumuksesta toipuvaa. Suosittelen jo heti alkuun varautumaan kärsivällisyydellä. Vuosia rakennettuja suojamekanismeja ei pureta ihan sormia napauttamalla. Selkeys, ilo, rauha ja tasapaino kuitenkin tapaavat lisääntyä jo varsin pian.

images-150.jpeg
Nimesi *
Nimesi
View Event →
Apr
11
5:30 PM17:30

Tension Releasing ja Kehonkuuntelu

Tension releasing exercise ja kehonkuuntelu

Jari Rauhala ja Samuli Perälä järjestävät Helsingissä kehon itsehoitoon syventävän kurssin. Kurssi antaa tietoa kahdesta kehomenetelmästä...Luonnolliseen olotilaan ohjaavasta Kehonkuuntelusta sekä jännityksiä purkavasta TRE-menetelmästä.

Jari Rauhala opettaa TRE-menetelmää ja Samuli Perälä Kehonkuuntelun menetelmää

Kurssin perustiedot ja sisältö:

Paikka: NLP-opiston tilat Lauttasaaressa, Melkonkatu 22 a 00210 Helsinki

Hinta: 50e/hlö .Maksetaan paikan päällä joko käteisellä tai kortilla.

Ilmoittautuminen: Tämän sivun alalaidassa

Huom! Kurssille mahtuu 15henkilöä. Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä

MITÄ KEHONKUUNTELU ON?

Kehon kuuntelu on tietoista huomion suuntaamista kehon sisäisiin tuntemuksiin. Se perustuu pääasiassa kehon sisäisten aistien, kuten liike- ja asentoaistien toimintaan. Kehon sisäisiin tuntemuksiin ei kuulu kehon ulkoisten aistien, kuten näön, kuulon ja hajuaistin tuottama tieto, vaikka näitä aisteja voidaankin hyödyntää kehon kuuntelussa.

Tietoisesti tehdyssä kehon kuuntelun harjoituksessa kyky kuulla omaa kehoa paranee ja voimistuu. Harjoittelun myötä myös kyky tulkita kehon viestejä paranee. Näin opitaan toimimaan oikein juuri omaa kehoa ajatellen. Tästä on suurta hyötyä esimerkiksi omalle keholle sopivan liikuntamuodon, -määrän, työrytmin ja ruokavalion löytämisessä. Myös kehon tarvitsema lepo opitaan kuulemaan ja näin voidaan edetä kohti tasapainoa ja tervettä kehoa.

Kehonkuuntelu yleensä lisää rentoutta, mutta myös samalla voimistaa tietoisuutta kehon jännityksistä ja erilaisista kivuista. Jännitykset ja kivut ovat lyhyesti sanottuna ihmisen itseensä keräämiä käsittelemättömiä asioita, jotka ilmenevät kehossa erilaisina epätasapainotiloina. Kun tietoisuus näistä jännityksistä ja kivuista lisääntyy, lisääntyy myös luonnollinen tarve päästä niistä eroon. Kehoa kuunnellessa voi tehdä erilaisia jännityksen ja kivun "vapauttamisharjoituksia" oman intuition mukaisesti. 

On kuitenkin olemassa myös erityisiä menetelmiä näiden jännitteiden poistamiseen. Yksi niistä on TRE eli Tension (Trauma) Releasing Exercise. Se sopii hyvin niille jotka haluavat oppia tavan, jolla voi luonnollisesti purkaa kehon jännitys- ja kiputiloja. 

Seuraavassa lyhyt esittely menetelmästä: 

TRE - TENSION RELEASING EXERCISES 

Olet ehkä nukahtamisvaiheessa herännyt kehon tai niskan nytkähtelyyn. Ehkä myös ihmetellyt, mitä se on?

Nukahtamisvaiheessa arki-minämme hellittää valvovan otteensa. Silloin keholla on mahdollisuus toimia biologiansa mukaan. Se purkaa näillä nytkähdelyillä tai vavahduksilla siihen kertynyttä jännistystä. Usein heräämme tähän.

Tre-menetelmässä opetellaan sarja liikkeitä ja asentoja. Näiden liikkeiden ja asentojen johdosta kehomme saa mahdollisuuden purkaa siihen kertynyttä ja siinä olevaa jännitystä tärinän kautta. 

Kun esimerkiksi kehonkuuntelun (tai oikeanlaisen meditaation) taidon syvenemisen kautta rentous ja vapautuneisuus lisääntyy, on myös helpompi päästä käsiksi kehon jännityksiin. Silloin on hyödyllistä osata käytännössä tällaisia TRE-menetelmän kaltaisia taitoja, joiden avulla voi luonnollisesti ja turvallisesti antaa kehossa olevien jännityksien ja traumojen vapautua.

Alla olevassa lyhyessä linkistä näet käytännön esimerkin.

http://www.youtube.com/watch?v=bPFbXdSGSkc

Ilmoittaudu mukaan:

Nimi *
Nimi
View Event →
Apr
10
5:30 PM17:30

Aitoa Energiaa tutustumistreeni

Tevetuloa tutustumaan Aitoa Energiaa treeniin!

Illan aikana teemme harjoituksen oman kehon painolla joka parantaa mm. kehon hallintaa, vahvuutta ja yleiskuntoa tuoden kehoon virtaavaan ja ryhdikkään olon. Treenin jälkeen meditaatio. 

Treeni pidetään lauttasaaressa NLP opiston tiloissa osoitteessa Melkonkatu 22 a. Ota treenivaatteet ja juomapullo mukaan. Jos sinulta löytyy jumppamatto, ota sekin mukaan. Paikanpäältä löytyy muutamia mattoja lainaan. Treeni tehdään paljain varpain joten sisäkenkiä ei tarvita.

Lue lisää treenistä täällä:http://www.eeviminkkinen.fi/aitoa-energiaa-treeniryhm/

Paikkoja on 8:lle ensimmäisenä ilmoittautuvalle, joten varaahan omasi pikimmiten sähköpostitse: [email protected]

Treenin hinta 15€ maksetaan kortilla tai käteisellä paikanpäällä.

View Event →
Mar
24
to Mar 25

NLP practitioner Itsetuntemus ja hyvinvointi

Licensed Practitioner of NLP - Itsetuntemus ja hyvinvointi -koulutus

Kurssi soveltuu erityisen hyvin sinulle, joka haluat perehtyä NLP:n itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin näkökulmasta. Kurssi soveltuu hyvin mm. lääkäreille, terapeuteille, personal trainereille, life coacheille ja muille terveys- ja hyvinvointialan työntekijöille ja yrittäjille. Koulutus järjestetään kolmessa moduulissa, joiden aikataulut voit lukea alempaa.

Kurssilta saa laajan ymmärryksen ihmismielen toiminnasta sekä monipuolisen työkalupaketin asiakastyöskentelyyn, kuin omaan henkilökohtaiseen itsetuntemukseen ja hyvinvointiin.

NLP:tä on kuvattu aivojen ja mielen käyttöoppaaksi. NLP on malli mm. siitä miten kokemuksemme elämästä ja itsestämme syntyy. NLP:n opiskelu on kokemuksellista oppimista. Kursseillamme mielenkiintoisien ja avartavien luentojen lisäksi painotamme käytännön osaamista. Kyseessä ei siis ole pelkkää teorian pänttäystä, koska haluamme että kurssin käytyäsi osaat käytännössä soveltaa oppimaasi sinulle luonnollisella tavalla.

NLP:stä löytyy apua mm. stressinhallintaan ja rentoutumiseen, mieltä painavien murheiden ja surun käsittelyyn sekä taakse jättämiseen, pelkojen sekä jännitystilanteiden purkamiseen ja niistä vapautumiseen, terveen suhteen itseensä kuin muihinkin ihmisiin luomiseen, elämän ilon tavoittamiseen olosuhteista riippumatta, itsensä tuntemiseen, erilaisten riippuvuuksien ja ei toivottujen ajattelu- ja käytösmallien muutokseen, haastavilta tuntuviin ihmissuhteisiin, parempaan ja selkeään vuorovaikutukseen ja kommunikaatioon ja ylipäätänsä hyvään sekä onnelliseen elämään, joka tuntuu omalta.

Olemme kouluttaneet jo lukuisia hyvinvointialalla työskenteleviä laajentamaan osaamistaan ja ammattitaitoaan. Oletko sinä seuraava?

 

Kurssin ajankohdat ja ohjelma

1. Moduuli: 24.3-25.3

 • NLP:n perusolettamukset ja ohjaamisen perusteet
 • Miten kokemus todellisuudesta syntyy?
 • Läsnäolo, tietoisen mielen " ohittaminen" ja alitajunnan viestien tunnistaminen
 • Ihmisen kohtaaminen ja tunneyhteyden syntyminen
 • Aistit, oppimisen tasot ja erilaiset oppimistavat
 • Kuinka puhut asiakkaan kanssa ns. samaa kieltä ja tulette molemmat ymmäretyksi
 • Tietoinen mieli ja tiedostamaton mieli
 • Minäkuva, sen rakentuminen, käsitykset itsestä, erilaisten roolien tiedostaminen
 • Tunteiden ja ajatusten dynamiikkaa
 • Haastavien tunteiden kohtaaminen ja käsittely

2. Moduuli: 7.4-8.4

 • Vuorovaikutuksen perusteet
 • Kuinka kuulla asiakkaan puheesta mm. uskomuksia ja tiedostamattomia ajatusmalleja
 • Kielimallit
  • Meta-malli
  • Milton-malli
 • Meta-ohjelmat, erilaiset ihmistyypit
 • Käyttäytymisen psykologiaa
 • Hyvä elämä, mitä se on? Ominaisuuksia ja ajattelu tapoja joita tasapainoisilta ja hyvinvoivilta ihmisiltä löytyy
 • Tiedostamisen ja muutoksen vaiheet
 • Hypnoosi ja sovellukset NLP:n näkökulmasta

3. Moduuli: 5.5-7.5

 • Mielen ehdollistumat
 • Riippuvuuksista ja haitallisista toimintamalleista vapautuminen 
 • Arvot, identiteetit
 • Elämän loogiset tasot
 • Aikajanatyöskentely
 • Traumoihin ja kipeisiin muistoihin suhtautumisen muuntuminen, irtipäästö
 • Intuitio
 • NLP:n sovellukset

Kurssin päävalmentajanasi toimii hyvinvoinnin ammattilainen, Eevi Minkkinen (NLP-valmentaja). Toisena valmentajana Hypnotisoija, NLP-valmentaja Sami Minkkinen.

Valmentajista voit lukea lisää mm. www.eeviminkkinen.fi sekä www.samiminkkinen.fi -sivuilta sekä NLP Opiston sivuilta, www.nlp-opisto.fi.

Hinta, aikataulut ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 1770 euroa, sisältäen arvonlisäveron 24%.

Hinta sisältää tee- ja kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalit ja kansainvälisesti hyväksytyn Licensed Practitioner of NLP -sertifikaatin, jonka on allekirjoittanut NLP:n kehittäjä Richard Bandler, sekä valmentajamme Eevi ja Sami Minkkinen. Sertifikaatti toimitetaan koulutuksen jälkeen suoraan kotiisi.

Kurssi järjestetään Helsingissä, NLP Opiston tiloissa osoitteessa Melkonkatu 22 A, Helsinki (Lauttasaari).

Koulutuspäivät aloitamme kello 10:00 jokaisessa moduulissa ja lopettelemme kello 17:00 mennessä. Aamukahvit ja -teet ovat tarjolla klo 9:30 alkaen, joten olet tervetullut paikalle kurssipäivänä jo tuolloin.

Ilmoittaudu mukaan täältä: http://www.nlp-opisto.fi/kauppa&kurssit&nlp-peruskurssi---itsetuntemus-ja-hyvinvointi-#

View Event →
Mar
18
5:30 PM17:30

Rennot ja avartavat keskustelu illat

Rennot ja avartavat keskustelu illat:

Meditaatio iltojen tyylisiä rentoja kokoontumisia, erilaisin teemoin 

Illat syntyivät halusta jakaa ja pohtia yhdessä mukavassa tunnelmassa teemoja ja asioita  joita olen elämässäni käynyt läpi, kyseenalaistunut, tutkinut, ihmetellyt ja välillä ollut aivan hukassa kysymysteni kanssa ja olisin toivonut paikkaa jossa näistä kysymyksistä voi keskustella rehellisesti ja avoimesti. 

Keskustelu iltojen ideana onkin toimia avoimena, turvallisena ja luonnollisena kokoontumishetkenä erilaisten ihmisyyteen ja elämään liittyvien kysymysten äärelle.
Luonnollisestikkaan mitään absoluuttisia totuuksia ei ole tarjolla, meillä jokaisella on ainutlaatuinen ja uniikki kokemus elämästä. Toisin sanottuna emme näe elämää niinkuin se on, vaan mielen ehdollistuneiden linssien läpi, omista aiemmista kokemuksistamme käsin. Kunnioittamalla jokaisen kokemusta ja tutkimalla avoimesti voimme avartua näkemään elämää vapaammin, kevyemmin, huolettomammin ja tuoreemmin.


Illat pyrkivät olemaan mahdollisimman käytännönläheisiä, arkisia ja paikka johon on helppo tulla.Emme etsi oikeaa tai väärää vastausta. 

Olen ihastunut englannin kielen termiin inquire – kysyä, tiedustella. Se kuvaisi ehkä parhaiten iltojen ideaa. Pysähtyä tutkimaan. Tutkimme ja kysymme. Olemme valmiit pudottamaan ainakin hetkeksi aiemmin kerätyt tiedot, kokemukset ja uskomukset ja katsomme itse tuoreesti.
Ilta sopii sinulle joka on valmis katsomaan itseään ja elämää rehellisesti, kuitenkaan rypistämättä otsaa vaan sopivalla leikkimielisyydellä ja uteliaisuudella. Ole valmis olemaan väärässä, niin minäkin olen :)

Teemme illan aikana myös hiljentymis harjoituksen.
Tervetuloa mukaan!
Ilmoittaudu mukaan jokaiselle kerralle erikseen.

Oviraha 20 € , voit maksaa joko kortilla tai käteisellä.Sisältää tee tarjoilun.

 18.3.2014 klo 17.30 -19.30 Ihmissuhteet  Toive uusinta!

Millaista peliä ihmissuhteisiin usein liittyy, kuinka tiedostaa tämä ja olla menemättä mukaan?
Mitä on todellinen rehellisyys ihmissuhteessa?
Herkkyys, avoimuus ja haavoittuvuus


Kuinka näen toisen, kuinka näen itseni?
Mitä on todella hyväksyä toinen ja itsensä?


Ehdollinen ja ehdoton rakkaus


 

View Event →
Mar
17
6:00 PM18:00

Aitoa Energiaa treeniryhmä

6 VIIKON TREENIJAKSO, JOSSA PAINOTAMME LIIKUNNAN ILOA, TOIMIVAA JA ENERGISTÄ KEHOA SEKÄ MIELTÄ JOSSA ON HYVÄ OLLA. 

Seuraava ryhmä alkaa maaliskuussa! Katso ajankohdat alhaalta.

Treenifilosofia, joka yhdistää kehon hyvinvoinnin henkiseen kasvuun ja tiedostamiseen. Tämä on hyvä tapa ottaa niin säännöllinen treeni kuin hiljentyminen ja meditaatio mukaan elämään. Kyseessä ei kuitenkaan ole Jooga, vaikka joogasta vaikutteita on kyllä havaittavissa. Kerran viikossa treenin jälkeen on aikaa varattu "mini-luennolle" ja rauhalliselle keskustelulle erilaisten aiheiden tiimoilta. 

Ryhmän ideana ei ole väkisin puserrus ja otsarypyssä painaminen, vaan harjoitellaan oikeasti löytämään se ilo ja luonnollisuus liikkumiseen. Joskus se tarkoittaa että otat vähän kevyemmin, joskus haastan sinua pusertamaan vähän enemmän. Ryhmä vahvistaa mm. keskivartaloa, tukilihaksia, tuo äkkiä ryhdikkään olon, kehossa on hyvä olla. Sopii hyvin myös painonpudotukseen ja kiinteytykseen.

Treenin lopuksi tehdään myös aina meditaatio/läsnäolo harjoitus.

Ryhmän tavoitteena:

 • Energinen, hyvinvoiva keho ja tasapainoinen mieli
 • Kehon kuuntelun oppiminen, oman kehon hyväksyntä, hyvä olla kehossa
 • Liikunnan ilo, monipuolisuus, vahva "keskusta" niin fyysisesti kuin henkisestikkin
 • Tasapainoinen kiihkoilematon suhtautuminen ravintoon ja kehoon
 • Arkisien stressinhallinta keinojen omaksumista ja todeksi elämistä
 • Löytää rauha ja ilo elämään ulkoisista olosuhteista huolimatta
 • Muistaa elämässä leikkimielisyys ja uteliaisuus

Mitä on Aitoa Energiaa treeni?

Vaikutteita mm. toiminnallisesta harjoittelusta,kampailulajeista, pilateksesta ja joogasta. Aitoa energiaa treeni on hauskaa, tehokasta ja haastavaakin! Treeni ryhmä sopii hyvin eri kuntotasoille, liikkeistä on aina variaatioita aloittelijasta huippukuntoiselle.

Kokemuksia treenaajilta:

"Tällä saa sellaisen tuntuman lihaksiin jota ei kuntosalilla löydä, ihanan monipuolista. Treeni on myös parantanut unenlaatuani ja herään aamulla virkeämpänä. Taisin aiemmin olla ihan ylikierroksilla, kiitos!"

" Äijät naureskelee töissä että mitä sä meet sinne jotain akka treeniä tekemään, mutta oon varma että ne hyytyis tässä aika äkkiä. Tykkään myös siitä miten vaihtelevaa tämä on, ei koskaan tiedä mitä oot meidän varalle juoninut. Lisäksi treeneistä lähtee aina rentona ja rauhallisena. Täydellistä tasapainoa kiireiselle arjelle".

"Tuntuu että sain löytää liikkumiseen uudenlaisen ilon ja luonnollisuuden. Aiemmin liikkumisen tarkoitus oli vain polttaa kaloreita. Liikkumisesta on nyt tullut osa elämää eikä enää pääasia ole laihdutus vaan vahvemmaksi tuleminen. On myös avartavaa oppia tuntemaan tätä laitosta nimeltä keho. Kiitos!"

Live ryhmä treenaa kerran viikossa yhdessä, lisäksi osallistujat tekevät 2 verkossa ohjattua kotitreeniä. Live ryhmään rajattu määrä paikkoja, varaa omasi ajoissa!

SEURAAVA LIVE RYHMÄ ALKAA MAALISKUUSSA, KATSO AJANKOHDAT JA MINI-LUENTOJEN TEEMAT:

17.3 klo 18-19.30 Treenit+ Kuntotestaus, Aitoa energiaa treenin filosofia. Meditaatio elämäntapana,ei mantrausta tai taikatemppuja vaan meditaatio itsensä kohtaamisen välineenä.

25.3 klo 18-19.30 Treenit+ Elämän eri osa-alueiden kartoitus, mitä sinulle todella kuuluu?Tietoinen mieli ja alitajunta, tavat ja tottumukset

31.3 klo 18-19.30 Treenit+ Stressin hallintaa ilman kontrollifriikkeyttä ja stressiä stressinhallinasta. Arjen työkaluja maanläheisesti ilman noitarummutuksia.

8.4 klo 18-19.30 Treenit + Tunnista miten motivoidut, mitkä asiat ovat sinulle ominaisia? Tiedosta niin vahvuudet kuin sokeat pisteetkin. Varoitus, näiden tiedostaminen voi kummasti helpottaa muiden ymmärtämistä ja ihmissuhteita yleensäkkin..

Viikko 16 taukoa ohjatusta treenistä 

23.4 klo 18-19.30 Treenit + Mielen toiminta periaatteita ja käyttäytymisen psykologiaa. Rehellisyys ja tiedostaminen. Miten mieli huijaa meitä?

Viikko 18 taukoa ohjatusta treenistä

6.5 klo 18-19.30 Treenit+ Käsitys itsestä. Käytännössä jokaisen käsitys itsestämme on vääristynyt. Miten näet itsesi? Minä käsityksen haasteet. Mitä tarkoittaa et ole kehosi, et ole mielesi, et ole tunteesi? Kuka ihme sitten olet?

Tervetuloa mukaan :) Huomaa miten virkeys, hyvinvointi ja elämänilo lisääntyvät samalla kun tulet lähemmäksi itseäsi. Tervetuloa myös toimiva, vahva ja kiinteä keho jossa on hyvä olla!

Treeniryhmä sisältää:

 • 1 ohjattu harjoitus viikossa a 60min + miniluento ja keskustelu
 • Oheis harjoitteluohjeet joko kotitreeninä/kuntosalille tai ulkoiluna.
 • 2 erilaista ja hauskaa kotitreeni videota, joita voit hyödyntää vaikkapa työmatkoillakin (treenit löydät nettilinkin takaa, videot jäävät käyttöösi) 
 • Virkistävä ja simppeli esimerkki ruokavaliorunko halukkaille
 • Ryhmän tuki ja hyvä tsemppaava henki
 • Kuntotestaus + mittojen ottaminen viikolla 1 ja viimeisellä viikolla

Hinta: 129€

VARAA PAIKKASI TREENIRYHMÄÄN:

SOITTAMALLA 040 414 2693 TAI SÄHKÖPOSTILLA: [email protected]

View Event →
Mar
15
10:00 AM10:00

Kotona Kehossa

Tee sopu kehosi ja mielesi kanssa!

Tuntuuko, ettet ole löytänyt Sinulle sopivaa ja toimivaa tapaa suhtautua kehollisuuteen, itseesi, ravintoon ja hyvinvointiin?

Koetko huonon omatunnon ja riittämättömyyden tunteen painolastina arjessasi?

Voisiko ajatusmalleissasi ja suhtautumisesssa itseesi olla tarkastelun varaa?

Aito hyvä olo ei löydy äärilyönneistä ja jatkuvasta suorittamisesta. Kultaisen keskitien hyvinvointi on helposti toteutettavaa ja joustavaa; se ei vaadi ehdottomuuksia, hampaiden kiristelyä, äärimmilleen vietyä ravintosuunnitelmaa tai jatkuvaa kontrollia.

Ulkoa käsin on mahdotonta määrittää yhtä tapaa syödä ja elää oikein, vaan hyvinvointi ja kokonaisvaltainen terveys on monen tekijän summa. Tavoitelähtöinen hyvinvointi johtaa helposti hyvinvoinnin suorittamiseen ja terveellisestä elämäntavasta tulee vankila.

Kotona kehossa on kurssi, jonka tavoitteena auttaa sinua löytämään ilo, luonnollisuus ja helppous ravintoon ja tulla sinuiksi kehosi kanssa fyysisenä ja henkisenä kokonaisuutena.

Kotona kehossa -päiväkurssi soveltuu sinulle, mikäli:

Olet kiinnostunut tietoisesta ja hyvinvoivasta elämästä.

Olet halukas löytämään luonnollisen elämäntavan, joka ei muodostu rajoittavaksi vankilaksi
Kaipaat käytännön vinkkejä, selkeyttä ja toimivia työkaluja ehdottomuuksista ja ääripäistä vapaaseen hyvinvointiin.


Haluat ymmärtää kehon fysiologisen toiminnan ja hyvinvoinnin välistä yhteyttä.

Etsit käytännönläheisiä vinkkejä ravitsevaan, maukkaaseen ja tasapainoiseen syömiseen.


Kurssilla:

Opitaan käytännöllisiä stressinhallintakeinoja.

Tehdään läsnäoloharjoituksia ja rehellistä itsetutkiskelua.

Pureudutaan niihin ajattelumalleihin ja toimintatapoihin, jotka altistavat meidät stressille, ylilyönneille sekä epärealistisille ja ankarille ajatuksille itsestä voiden lopulta päästää niistä irti.

Harjoitellaan tasapainoisen ja omalta tuntuvan elämän aakkosia.

Saadaan ymmärrystä fyysisen ja henkisen kehon yhteydestä ja opitaan käytännössä, mitä kehon kuunteleminen pohjimmiltaan tarkoittaa.

Rikastutaan arkisilla ja helpoilla resepteillä ja tarkastellaan avaimia kehoa kunnioittavaan ruokavalioon.

Löydetään vaihtoehtoja kehoa väsyttäville ruoka-aineille ja käytännön ohjeiden kautta omaksutaan ne omaan arkeen.

Kurssin tiedot:

Paikka Nlp-opisto Lauttasaaressa, Melkonkatu 22a 00210 Helsinki

Klo 10-18 ( Lounas tauko klo 13-14)

Hinta 99€ (suoritetaan laskulla)

Kurssimaksu sisältää sisältää kaksi ravinteikasta välipalaa, jotka valmistetaan yhdessä.

Kurssin vetäjinä toimivat Henkisen hyvinvoinnin ohjaaja Eevi Minkkinen ja hyvinvointi- ja ravintovalmentaja Leeni Viio. Molemmat ovat omakohtaisesti kokeneet täydellisen hyvinvoinnin tavoittelemisen mahdottomuuden ja saaneet kantapään kautta oppia tasapainoisen ja suorittamisesta vapaan elämänotteen tärkeyden.

Lue lisää Eevistä täällä: http://www.eeviminkkinen.fi/kenelle/

Leeniin voit tutustua tarkemmin täällä: http://www.leeniviio.com/leeni-viio/

Meille on tärkeää luoda päivä ja tunnelma, johon olet tervetullut sellaisena kuin olet. Ryhmä pidetään pienenä, joten varaa paikkasi ajoissa. 

Nimesi *
Nimesi
View Event →
Feb
4
5:30 PM17:30

Rennot ja avartavat keskustelu illat

 

Meditaatio iltojen tyylisiä rentoja kokoontumisia, erilaisin teemoin :

Illat syntyivät halusta jakaa ja pohtia yhdessä mukavassa tunnelmassa teemoja ja asioita  joita olen elämässäni käynyt läpi, kyseenalaistunut, tutkinut, ihmetellyt ja välillä ollut aivan hukassa kysymysteni kanssa ja olisin toivonut paikkaa jossa näistä kysymyksistä voi keskustella rehellisesti ja avoimesti. 

Keskustelu iltojen ideana onkin toimia avoimena, turvallisena ja luonnollisena kokoontumishetkenä erilaisten ihmisyyteen ja elämään liittyvien kysymysten äärelle.
Luonnollisestikkaan mitään absoluuttisia totuuksia ei ole tarjolla, meillä jokaisella on ainutlaatuinen ja uniikki kokemus elämästä. Toisin sanottuna emme näe elämää niinkuin se on, vaan mielen ehdollistuneiden linssien läpi, omista aiemmista kokemuksistamme käsin. Kunnioittamalla jokaisen kokemusta ja tutkimalla avoimesti voimme avartua näkemään elämää vapaammin, kevyemmin, huolettomammin ja tuoreemmin.


Illat pyrkivät olemaan mahdollisimman käytännönläheisiä, arkisia ja paikka johon on helppo tulla.Emme etsi oikeaa tai väärää vastausta. 

Olen ihastunut englannin kielen termiin inquire – kysyä, tiedustella. Se kuvaisi ehkä parhaiten iltojen ideaa. Pysähtyä tutkimaan. Tutkimme ja kysymme. Olemme valmiit pudottamaan ainakin hetkeksi aiemmin kerätyt tiedot, kokemukset ja uskomukset ja katsomme itse tuoreesti.
Ilta sopii sinulle joka on valmis katsomaan itseään ja elämää rehellisesti, kuitenkaan rypistämättä otsaa vaan sopivalla leikkimielisyydellä ja uteliaisuudella. Ole valmis olemaan väärässä, niin minäkin olen :)

Teemme illan aikana myös hiljentymis harjoituksen.
Tervetuloa mukaan!
Ilmoittaudu mukaan jokaiselle kerralle erikseen.

Oviraha 20 € , voit maksaa joko kortilla tai käteisellä.Sisältää tee tarjoilun.

4.2 klo 17.30-19.30 Pelot, mielen suojelumekanismit

Tietoiset pelot ja tiedostamattomat pelot

Kuinka vapautua pelon otteesta

Miten pelot naamioituvat ovelasti, kuinka tiedostaa näitä

Menettämisen pelko, hylätyksi tulon pelko, yms. normaalit psyykkiset pelot

Miten erityisesti psykologinen pelko saa meidät kasvattamaan raskaat suojakuoret yllemme

Hyväksyntä


Illat järjestetään Nlp-opiston tiloissa Lauttasaaressa, osoitteessa Melkonkatu 22a.
Bussit 66a ja 65a tulevat ihan viereen.
Tervetuloa mukaan!

 

View Event →
Feb
1
to Feb 2

Sopu Mielen kanssa / Vapaa elämä Kurssi

Kurssi sopii sinulle kun haluat tarkastella syvällisesti omaa mieltäsi ja sen toimintaa.

Sopu Mielen kanssa -kurssi tähtää ymmärrykseen ja kokemukseen siitä, että olipa ulkoinen maailma mitä hyvänsä, on mahdollista kokea rauhaa. On mahdollista tehdä sopu elämän kuin itsensä kanssa.

Sopu Mielen kanssa -kurssi on nimensä mukaisesti sovun ja rauhan tekemistä mielen, ajatusten ja tunteiden kanssa. Kurssilla tutkit omakohtaisesti kysymystä ”Kuka olen?” Lähtökohtana tälle tutkinnalle on se, että emme ole ajatuksemme, kehomme emmekä tunteemme. Ne kaikki tapahtuvat meissä. Jos luulemme olevamme todellisuudessa jotain muuta mitä olemme, tulemme ennemmin tai myöhemmin jollain tavalla kärsimään.

Kurssilla tarkastelemme mitenkäsitys siitä kuka oikein olen muodostuu ja miten se pysyy yllä. Tiedostat millä kepulikonsteilla ja sudenkuopilla mieli koittaa meitä harhauttaa kokemaan kärsimystä ja erillisyyttä. Tilalle tulee mahdollisuus elää vapaata, hyvää ja tasapainoista elämää.

Kurssi sisältää paradokseja, jotka voi sisäistää vain oman kokemuksen kautta, ei perinteisesti yrittäen tietää niitä älyllisesti. Pätemisen tarve voidaan siis puolin ja toisin unohtaa :) 

Esimerkkejä näistä paradokseista ovat mm.

 • Saat sen mistä luovut
 • Löydät itsesi löytämällä kuka et ole (eli perinteisen käsityksen siitä kuka olet)
 • Koskaan ei ole mitään muuta kuin nyt
 • Et voi koskaan olla missään muualla kuin jo olet
 • Et voi muuttaa ketään muuta, mutta muuttamalla suhtautumistasi annat muille mahdollisuuden muuntua, tai olla muuntumatta
 • Emme näe maailmaa sellaisena kuin se on vaan sellaisena kuin me olemme
 • Ongelmia ei voi ratkaista samailla ajattelun tasolla kuin ne ovat syntyneet
 • Rauha ei löydy koskaan tulevaisuudessa, se on aina NYT
 • Edes suurimmat maalliset unelmamme eivät tee mieltä onnelliseksi kuin korkeintaan hetkeksi, mielelle ei koskaan riitä mikään ( Tämä ei tarkoita ettei unelmia saisi olla tai tavoitella, vaan matkaten edellen niitä kohti hyväksyen että ne itsessään eivät tuo kenellekkään lopullista rauhaa)
 • Se mitä itsessämme kiellämme hallitsee meitä
 • Ja niin edelleen...

Kurssin aikana käydään läpi laajasti ja syvällisesti mielen toimintaa, ajatusten ja tunteiden anatomiaa sekä lisäksi mm. seuraavia teemoja:

 • Alitajuiset käytös ja toimintamallit
 • Ihmissuhteet, haasteet ja voimavarat
 • Identiteetti ja uskomukset
 • Minäkuva ja muut käsitykset
 • Intuitio
 • Muutosprosessin vaiheet

Kurssin käyneet ovat kuvailleet mm. seuraavien asioiden lisääntyneen kurssin käytyään:

 • Rento suhtautuminen kiireisten ja stressaavien aikojen keskellä
 • Selkeys ja läsnäolo, nauttiminen yksinkertaisimmista ja arkisista asioista
 • Nauru ja huumori
 • Ymmärrys, kunnioitus niin itseä kuin muitakin kohtaan
 • Avoimemmat ja syventyneet ihmissuhteet
 • Sellaisten ihmissuhteiden pois putoaminen  jotka eivät ole olleet aitoja ja mm. toisen rajojen kunnioittamiseen perustuvia
 • Vastuu omasta kokemuksesta kuin myös peiliin katsomisesta
 • Rohkeus ja uskallus tehdä/sanoa asioita, joita olisi aiemmin jättänyt tekemättä tai joista olisi aiemmin vaiennut
 • Toisten syyttely on korvaantunut rehellisellä keskustelulla, halutaan nähdä oma osuus ja tilanteen tarjoama oppi
 • Itsetuntemus, hyvä olla itsessä kaikkine karvoineen ilman tarvetta vakuutella tai hakea hyväksyntää muualta
 • Tietoisuustaidot
 • Ei ärsyynny tai hermostu enää herkästi tai samalla tavalla kuin aiemmin
 • Draama ylipäätänsä vähenee, päivä ei voi mennä pilalle vaikka siihen edellytykset olisikin :)
 • Mielen käyttö hyvänä työkaluna, ei jatkuvasti hallitsevana tyranni-analysaattorina
 • Tilanteissa joissa aiemmin olisi mennyt paniikkiin, osaakin toimia rauhassa
 • Pelkojen ei anna ottaa valtaa

Kurssille osallistuaksesi tarvitset mukaan avoimuutta, rehellisyyttä itseäsi kohtaan ja halukkuuden katsoa ihmisyyteen ja elämään liittyviä teemoja ja aiheita jotka voivat olla arkaluontoisiakin. Ilmapiiri on rehellinen ja suora, mitään ei tarvitse hävetä tai piilotella, olemme kaikki inhimillisiä ihmisiä. Kyseessä ei siis ole minkään uuden positiivisen kuplan tai ajattelumallin rakentaminen. 

Kurssilla pyrimme siihen, että jokainen tavoittaa sen osan itseä, joka on aina rauhassa, riippumatta olosuhteista. Taustarauha voi kulkea mukana kaikkialla. Elämään tulee mukaan luonnollisuus, nauru ja ilo. Tulet yhä enemmän siksi, joka olet roolien ja opittujen mallien takaa. 

Viikonloppu sisältää luentotyylisiä keskusteluja, käytännön harjoituksia ja kirjoitustehtäviä. Lauantaina kurssipäivä on klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Hinta 250 € ( sis. alv) 

Helmikuussa 1.2-2.2.2014 klo 10-17

Kurssi pidetään Helsingin lauttasaaressa,osoitteessa Melkonkatu 22A

Tervetuloa mukaan! 

Kokemuksia aiemmilta kursseilta:

"Kiitos tuhannesti aidosta, lämpimästä ja rehellisestä ohjauksesta! Kyllä sitä vaan hämmentää miten turhaan me luomme itse itsellemme stressiä ja pelkoja. Ennen kurssia olin ollut aika kireänä ja huolissani, mutta jo ensimmäisen päivän jälkeen mielessä pyörineet huolet alkoivat tuntua lähinnä liikuttavilta. Miten sitä ottaakaan välillä itsensä niin turhan vakavasti.. Ei ole kiire minnekkään. Kiitos."

"Tulin kyllä juuri oikeaan aikaan kurssille, lähes kaikkien elämän osa-alueet olivat muutoksen alla, ja kurssi todellakin selkeytti mitä tässä on oikein tapahtumassa. Tiedostin paljon rooleja ja uskomuksia  kuin selvytymismekanismejakin joista voin jo uskaltaa irroittaa. Vapauttava, inhimillinen ja syvästi koskettavakin viikonloppu. Kiitos huumorista ja naurusta, jonka muistutit mieleen. Miten sitä voikaan unohtua ajatatuksiensa ja pelkojensa vietäväksi. Viikonloppu oli hyvällä tavalla tyhjentävä. Tuntuu että voin hyväksyä kaiken, senkin etten aina hyväksy ja kokea sitä rauhaa ihan oikeasti väkisin yrittämättä. "

” Aivan käsittämätön kaksipäiväinen. Tuli jätettyä melkoinen määrä pelkoa ja huolta sekä syyllisyyden tunteita joita olin tiedostamatta kantanut matkassani. Tältä siis tuntuu olla läsnä, todella! Kiitos. Harjoitukset olivat todella hyviä ja puhdistavia. Jotenkin sellainen olo, että tietysti olen tämän kaiken aina tiennyt, mutta jotenkin olin vain unohtanut ja hukannut itseni. Nyt sitä ei tarvitse enää etsiä”.

” Koen että palasin jotenkin luonnolliseen ja vapaaseen tilaan. Olen kyllä kokenut aiemminkin että alitajunnan voima on ihmeellinen mutta yllätyin jälleen kerran uudelleen. Sain valtavan buustin uskaltaa viimein alkaa elämään, riippumatta muiden mielipiteistä tai odotuksista. Olin jotenkin käynyt taistelua mielen kanssa, mutta nyt se tuntuu täysin tarpeettomalta. Voin tosiaan hyväksyä kaiken sellaisenaan ja siitä huolimatta elää omia unelmiani todeksi”

”Olin pitkään ravannut ja touhottanut, kaikkea mahdollista. Taisin vain pakoilla omaa itseäni. Opin todella olemaan. Se oli aiemmin pelotavaa. En kertakaikkiaan vain osannut olla. Ehkä pelkäsin sitä sisällä olevaa möykkyä. Olin niin hämmentynyt! Tuntuu että jokin painolasti olisi vain kadonnut! Energia jotenkin kiertää ja virtaa.Kurssista on nyt kulunut jo kuukausi, enkä ole kertakaikkiaan kyennyt kokemaan kiukkua, ärsytystä tai vastustelua sen jälkeen!Löysin myös kadoksissa olleen ilon takaisin! Kiitos!!!!!”

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta

View Event →
Jan
18
to Jan 19

Tietoisen elämän ohjaaja -koulutus

Tietoinen Elämä on vapaata, mielen luomien rajoitteiden tiedostavaa elämää. Me olemme sieluja, emme ajatuksiemme ja tunteidemme uhreja. Tietoinen ihminen tarkastelee elämää vapaasta sielun kuvakulmasta, ja sitä kautta alkaa vapautumaan oman mielensä luomasta ”vankilasta” monilta osin.

Vapaaseen ja tietoisen elämän saavuttaminen on prosessi, joka jokaisella on omanlaisensa. Jokainen voi kuitenkin alkaa tiedostamaan omaa sisäistä puhettaan ja rajoitteitaan oman sopivan tahtinsa mukaisesti, ja alkaa sitä kautta vapautumaan monista monista murheista, joita ehkä itse itselleen on luonut. Sisäisen puheen näkeminen on turvallista ja onnistunutta silloin, kun osaamme asettautua sielun/hengen kuvakulmaan tarkastelemaan omaa elämäämme.

Tietoisen elämän ohjaaja on henkilö, joka on käynyt ja käy omaa prosessiaan tiellä kohti vapaata sielutietoista elämää. Hän on oivaltanut omassa prosessissaan monia vaiheita ja oppinut näkemään omia mielensä luomia raja-aitoja ja malleja ja haluaa auttaa muita ihmisiä kohti samaa vapautumista. Hän ei ole neuvonantaja, vaan kanssakulkija ja tuki auttaa asiakasta oivaltamaan mielensä esteitä ja kuvakulmia rakkaudellisessa hyväksyvässä ilmapiirissä. Tietoisen Elämän Ohjaaja omaa lukuisia työkaluja asiakkaansa lempeään ohjaamiseen, mutta tärkein niistä on aito länsäolo ja kunnioitus tässä hetkessä. Meidän jokaisen matka ja suunnitelma on erilainen, joten kukaan toinen ei voi tietää toisen sisällä olevaa suunnitelmaa. On kuitenkin mahdollista, että ohjaaja pystyy lukemaan tätä informaatiota ihmisen energiakentästä, ja sitäkautta opastamaan taas eteenpäin vapautumisen tiellä.

Tietoisen Elämän Ohjaaja koulutus koostuu sekä omasta tiedostamisprosessista omaan henkilökohtaiseen tahtiin, sekä ammatillisista työkaluista asiakkaiden ohjaamiseksi. Oma prosessi on kuitenkin tärkeä osa muiden ohjaamisen tiellä.

Koulutuksessa opetetaan mm. seuraavia asioita
tietoisuustaitoja kuten tietoinen läsnäolo, intuition käyttö, kanavointi, symboliikka
energia-anatomiaa ihmisen tunteiden, ajatuksten ja kehon toimintaan liittyen
energian välittämistä ja rakkaudellista asiakasta kunnioittavaa energian lukemista
NLPn parhaita henkistä kasvua tukevia tekniikoita
Life Coaching’in tärkeimpiä menetelmiä asiakkaan kohtaamiseen ja ohjaamiseen
Esiintymistä ja ryhmien ohjaamista henkisen kasvun asioissa
henkimaailman kohtaamista ja auttajien kanssa toimimista
egon/mielen rakenteiden ymmärtmäistä ja keinoja nähdä egon toimintaa ja rajoitteita sekä itsellä että asiakkaalla
energioiden aistimista ja intuition käyttöä
sielutietoisen elämän viettämistä / sielusuunnitelman ymmärtämistä
tietoisen ja rakkaudellisen elämän yhdistymistä tavalliseksi ihanaksi arjeksi
ihmisen unelmista, motiiveista ja unelmien saavuttamisesta
elämäntehtävään liittyvistä asioista
enneagrammin hyödyntämistä egon rajoitteiden tunnistamisessa


Tietoisen elämän ohjaaja voi työskennellä niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa. Kurssin aikana saa halutessaan harjoitella myös ryhmien ohjaamista ( vapaaehtoinen). Ohjaajan työ voi olla asiakkaasta riippuen joko keskustellisempaa tai keskittyä enemmän energialla hoitamiseen. Koulutus sisältää yhteensä 16 h Liiketoiminnan ohjausta, aina yrityksen perustamisesta markkinointiin.

Voit siis hyvin aloittaa yritystoiminnan jo kurssin aikana, jos koet tämän omaksesi.
Kaupallisia asioita ja liiketoimintaa kouluttaa NLP Opiston perustaja, Sami Minkkinen (Licensed Trainer of NLP, Hypnotisoija, Vuoden Nuori yrittäjä Helsingissä vuonna 2008).

Koulutus kestää 10kk, niin että lähitapaamisia on yksi viikonloppu kuussa. Tapaamisten välissä on omia tehtäviä ja harjoitushoitoja toisten kurssilaisten tai myöhemmin harjoitusasiakkaiden kanssa. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös esim vain omaan kasvuun keskittyen, jolloin harjoitusasiakkaita ei tehdä. Tällöin koulutuksesta saa osallistumistodistuksen. Tapaamiset järjestetään seuraavina viikonloppuina NLP-Opiston tiloissa, Helsingissä (Melkonkatu 22 A):

Kurssi päivien kesto on klo 10- 17.

Ajankohdat:

18-19.1.2014
8-9.2.2014
8-9.3.2014
5-6.4.2014
10-11.5.2014
7-8.6.2014
9.-10.8.2014
6-7.9.2014
4-5.10.2014
8-9.11.2014

Koulutuksen hinta on yhteensä 4000€ ( sis. alv) , jonka voit maksaa 1-8:ssa osassa.

Pääkouluttajina toimivat Kati Susiaho ja Eevi Minkkinen.

Molemmat omaavat runsaasti kokemusta ryhmien kouluttaisesta, valmentamisesta sekä henkisestä kasvusta ja sen ohjaamisesta. Takana on myös oppeja useista menetelmistä energialla hoitamiseen ja sen tulkitsemiseen liittyen. Eevin taustat ovat mm NLP-maailmasta sekä Katin valmentamisen maailmasta ja opeista. Osaamista on kerätty niin perusterveydenhuollosta, liikunnan ammattilaisuudesta kuin kaupallisesta maailmastakin. Tärkein työkalu on kuitenkin vahva läsnäolo opiskelijoiden kanssa, nähden heidän oman sisäisen viisautensa ja sitä esiin tukien.

Kannatamme maanläheistä ja luonnollisen oivaltamisen tietä, joka on jokaiselle matkantekijälle uniikki. Kasvu ei pääty kurssin päätyttyä, eikä valmiiksi ihmiseksi tulemista ole olemassakaan.

Kannustamme sinua löytämään oman ytimesi, josta käsin työskentely on luontevaa. Jokainen Ohjaajaksi haluava sitoutuu tarkastelemaan käsityksiään rehellisesti ja avoimesti, ja tähän samaan sitoudumme myös kouluttajana.
Koulutus painottuu yksinkertaiseen ja arkiseen hyvinvointiin ja vapauteen, ilman ylimääräisiä kommervenkkejä.
Koulutukseen pääsee mukaan kartoitettuamme valmiutesi, joten jos kiinnostuit olehan yhteydessä niin jutellaan lisää :)

 

Nimesi
Nimesi
View Event →
Jan
16
5:30 PM17:30

Henkinen autolyysi- purkuryhmä

 • Melkonkatu 22 A Helsinki Finland (map)
 • Google Calendar ICS

Seuraavan kerran Maaliskuussa!

Ryhmä on tosissaan oleville, mutta ei asiaa liian vakavasti ottaville henkilöille, jotka haluavat ryhmässä keskustella ja tutkia yhdessä todellisuutta. Purkujuhliin osallistujalle ei riitä sloganit ja uskomukset, vaan nyt tosiaan tutkitaan itse.

Vitsillä voisi sanoa, että kyseessä on anti-kasvuryhmä. Nyt ei pyritä kasvamaan paremmaksi, henkisemmäksi, valaistuneemmaksi, menestyneemmäksi tai miksikään muuksikaan. Kyseessä on enemmänkin polttava halu tutkia niitä uskomusrakennelmiamme joita olemme tottuneet totena pitämään.

Ryhmän idea ei ole todistaa ketään oikeassa olevaksi tai nostaa ketään jalustalle, kaikille kokemuksille on tilaa ja lähdemme siitä ajatuksesta että jokainen ymmärtää että oma kokemuksemme todellisuudesta ei ole todellisuus itse. Silti jokaiselle oma kokemus voi tuntua todelliselta, ja sen kieltäminen tuottaa vain turhaa vastustelua. Kaikelle on tilaa.

"You cannot evaluate an insane belief system from within it. Its range preludes this. You can only go beyond it, look back from a point where sanity exists and see the contrast. Only by this contrast can insanity be judged as insane.”  Course of Miracles

Tästä syystä on tärkeää että osaamme tarkastella itseämme ja käsityksiämme rehellisesti, ulkopuolisen tarkkailijan asemasta sekä mikä tärkeintä, osaamme nauraa lempeästi ja armollisesti itsellemme.

Jed McKenna toi kirjoissaan termin henkinen autolyysi tutuksi. Autolyysi esitellään kirjassa itsen ja harhaisten käsityksien purkamisprosessiksi joka tehdään kirjallisesti. Olen kokenut tämän menetelmän todella hyvänä ja avartana, ja nyt tuntuukin luontevalta kokeilla tätä keskustelullisesti ryhmässä. Jokaisella on tietysti oma prosessi kyseessä, johon kukaan muu ei voi tulla puuttumaan tai tuomaan valmiita vastauksia.

Ryhmässä ei ole oppilas-opettaja asetelmia. Jokainen tapaaminen sisältää vapaamuotoisesti puhetta käsillä olevasta aiheesta ja reippaasti keskustelua sekä erilaisia harjoituksia.

Sopiiko ryhmä sinulle? Tsekkaa nämä:

Olen valmis tutkimaan käsityksiäni rehellisesti

Olen valmis toteamaan 10 000x että se mitä luulin ei pidäkkään paikkaansa :)

Ymmärrän että onnellisuus ei synny kärsimystä välttämällä, en pyri aina olemaan onnellinen

Ymmärrän että olemme kaikki tasan ”samalla viivalla”

Miksi sitten lähteä mukaan kun ei ole lupauksia ikuisesta rauhasta, onnesta ja ekstaasista?

Juuri siksi, jos on saanut tarpeekseen ikuisen onnen jahtaamisesta keinolla millä hyvänsä ulkoisesta maailmasta. Kun ob valmis lakkaamasta etsimään ratkaisuja sieltä mistä niitä ei löydä kuin korkeintaan hetkeksi. Kun haluaa kaikilla tavoilla lakata teeskentelemästä, itselleenkin.Kun on jo kokeillut muokata ulkoista elämää mielensä mukaiseksi, ja nähnyt ettei se muutakkaan lopullisesti mitään. Kun on valmis lakkaamaan hinnalla millä hyvänsä hakemaan helpotusta ja olemaan sen sijaan rehellinen itselleen. Elämä saa tapahtua niin kuin se tapahtuu. Se voi olla luonnollista ja rehellistä. Tämä ei tarkoita etteikö elämästä voisi nauttia ja iloita, siitä todellakin suosittelen ottamaan kaiken sen irti mikä lähtee, niin kauan kuin lähtee :)

Miten minä olen päätynyt tähän?

Koin ensin viiden vuoden masennuksen ja sitä seuranneen viiden vuoden positivisen ”itseni kehittämisen vaiheen”, joka lopulta uuvutti minut pysähtymään ja kysymään mitä oikein juoksen karkuun, mikä on oikein todellista ja kuka ihme oikein olen? Näin miten lukuisat elämänhallinta yritykseni eivät tuoneetkaan sitä ainaista onnea, vaan sumensivat silmäni siltä mikä oli todellista.

Kasasin nyt vain uutta identiteettirykäelmää, jota piti tietysti ylläpitää kaikenmailman uskomuksilla ja tekniikoilla. Onneksi armollinen elämä laittoi pysähtymään ja kyseenalaistamaan sen mitä olin pitänyt totena.

Tein päätöksen, että pyrin lakkaamaan täysin, kaikilla tavoilla kusettamasta itseäni enää millään turrutuskeinolla. Olin mennyt 6-0 mielen lankaan yrittäessäni haalimalla onnellisuutta paeta ja välttää kärsimystä sekä menettämisen pelkoa. Luonnollisestikkin pelkoon perustuneet toimintamallit olivat tiedostamattomia. Tällaiseen prosessiin tuskin lähtee, ellei ole jo saanut totaalisesti tarpeekseen mielensä temppuilusta. Tällaiseen purkamiseen prosessiin lähtevä ymmärtää, että mitään lupauksia ei ole tulevasta, mutta matka on silti tehtävä, tietämättä päämäärää. Tämän prosessin aikana olen mennyt varmaan 1000 egon lankaan. Olen kierrellyt ja kaarrellut, välttänyt katsomasta. Jossain vaiheessa muistan rukoilleeni ( jota en aktiivisesti muuten harrasta) että voisin perua kaiken. Onneksi en voinut.

Nyt näyttäisi siltä, että on löytynyt sellainen taustarauha ja ymmärrys, että se mikä tulee saa tulla.

Tämä ei ole mitään, mitä suositellaan kaikille, mutta jokainen joka ei tätä enää voi olla tekemättä tietää sen kyllä itse. Haluan kertoa tästä rehellisesti, en pelotellakseni mutta selventääkseni hieman mistä on kyse. Minulle, lopulta tämä kaikki on ollut parasta mitä on voinut tapahtua.

Ryhmä kokoontuu vuonna 2014 alustavasti kolme kertaa, jos homma tuntuu toimivan niin sovitaan sitten jatkosta lisää :)

Tapaamisten teemat ja ajankohdat:

Seuraavan kerran Maaliskuussa! Ennakkoilmoittautumiset sähköpostitse:kurssit 

27.3.2014 Mitä todella tiedämme? Roolit ja identiteetit. Tietoinen mieli ja tiedostamaton.Radikaali rehellisyys. Odotukset. Mikä minä on?

3.4 Klo 17.30-19.30

Pelko, maya. Rajaton ja rajallinen mieli. Uskomukset. Positiivinen, negatiivinen, neutraali.Projisointi. ”Valot ja varjot”. Armo, anteeksianto.

10.4.2014 Klo 17.30-19.30

Henkiset ansat, mihin tulee helposti tupsahdettua etsinän tuoksinnassa. Eteenpäin. Mielen kiinnikkeet. Tiedostaminen, irtipäästö/henkisen kiinnikkeen näkeminen, pudottaminen ja sopeutuminen.

Ryhmän hinta 129 €, sisältää kaikki tapaamiset ja teetarjoilun.

Tervetuloa mukaan jos en onnistunut säikyttelemään pois :)

Korostan vielä että en ole itse mitenkään valmis tai perillä, vaan ihan yhtä lailla matkaamassa kuin kuka tahansa muukin.

 

pjuu.jpg
View Event →
Dec
4
5:30 PM17:30

Tietoisen elämän ohjaaja info tilaisuus

Tietoisen elämän ohjaaja koulutus alkaa Tammikuussa!

Kukaan toinen ei voi meitä muuttaa tai tehdä miksikään, kuin me itse, ja sen nämä jokainen ovat tehneet. Tietoisen elämän valmennuksen ei ole tarkoitus antaa ohjeita siihen, miten elämää pitäisi elää tai toisia auttaa. Meidän jokaisen sisällä se voima ilmenee omalla tavallaan, ja tarkoitus onkin avautua sille, mitä ikinä se maailmankaikkeus haluaa juuri tämän meidän kehomme kautta tuoda esiin.
Katin ohjaama pilotti ryhmä on valmistunut, ja opiskelijat sanoivat oppineensa sekä elämäntaitoja että ns "henkisiä taitoja". Elämässä paremmin sujui tyytyväisyys, onnellisuus, ihmissuhteet ja vuorovaikutus, elämänhallinta ja moni muu asia. Henkisesti taas jokainen heistä oppi vahvaksi hoitajaksi ja ohjaajaksi energioiden suhteen sekä jokainen heistä avautui selvänäölle j vuoden aikana. Tärkein kuitenkin on se, että heistä jokainen on löytänyt oman luottamuksen sisäiseen viisauteensa ja ymmärtää sen olevan kaiken tarpeellisen tiedon ja energian lähde.

Tietoisen Elämän Ohjaaja koulutus koostuu sekä omasta tiedostamisprosessista omaan henkilökohtaiseen tahtiin, sekä ammatillisista työkaluista asiakkaiden ohjaamiseksi. Oma prosessi on kuitenkin tärkeä osa muiden ohjaamisen tiellä.

Koulutuksessa opetetaan mm. seuraavia asioita
tietoisuustaitoja kuten tietoinen läsnäolo, intuition käyttö, kanavointi, symboliikka
energia-anatomiaa ihmisen tunteiden, ajatuksten ja kehon toimintaan liittyen
energian välittämistä ja rakkaudellista asiakasta kunnioittavaa energian lukemista
NLPn parhaita henkistä kasvua tukevia tekniikoita
Life Coaching’in tärkeimpiä menetelmiä asiakkaan kohtaamiseen ja ohjaamiseen
Esiintymistä ja ryhmien ohjaamista henkisen kasvun asioissa
henkimaailman kohtaamista ja auttajien kanssa toimimista
egon/mielen rakenteiden ymmärtmäistä ja keinoja nähdä egon toimintaa ja rajoitteita sekä itsellä että asiakkaalla
energioiden aistimista ja intuition käyttöä
sielutietoisen elämän viettämistä / sielusuunnitelman ymmärtämistä
tietoisen ja rakkaudellisen elämän yhdistymistä tavalliseksi ihanaksi arjeksi
ihmisen unelmista, motiiveista ja unelmien saavuttamisesta
elämäntehtävään liittyvistä asioista
enneagrammin hyödyntämistä egon rajoitteiden tunnistamisessa

Tietoisen elämän ohjaaja voi työskennellä niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa. Kurssin aikana saa halutessaan harjoitella myös ryhmien ohjaamista ( vapaaehtoinen). Ohjaajan työ voi olla asiakkaasta riippuen joko keskustellisempaa tai keskittyä enemmän energialla hoitamiseen. Koulutus sisältää yhteensä 16 h Liiketoiminnan ohjausta, aina yrityksen perustamisesta markkinointiin.

Tervetuloa info tilaisuuteen tapaamaan Eeviä ja Katia :)

 

Ilmoittaudu mukaan:

 

View Event →
Nov
23
to Nov 24

Vapaa elämä kurssi

Vapaa elämä viikonloppu kurssi käy suoraan ytimeen.

Tie vapauteen on prosessi. Paradoksaalisesti me olemme jo täysin vapaita ja rajattomia, mutta olemme niin tottuneet ja ehdollistuneet näkemään itsemme elämästä erillisenä. Mielellämme on ollut tärkeä tehtävä oppimisemme kanssa, mutta jos olemme identifioituneet pitämään sitä totena, olemme helposti vanhojen ja aikansa eläneiden mallien ja pelkojen ohjailemia.Kurssilla saat työkaluja tietoiselle mielelle ja tutkit nyt rehellisesti omakohtaisella kokemuksella mikä on totta.

Kurssilla pyrimme siihen, että jokainen tavoittaa sen osan itseä, joka on aina rauhassa, riippumatta olosuhteista. Tausta rauha voi kulkea mukana kaikkialla. Elämään tulee mukaan luonnollisuus, nauru ja ilo. Tulet yhä enemmän siksi, joka olet roolien ja opittujen mallien takaa.

Kaikki kärsimys ja pelot lähtevät erillisyydestä ja kurssi uppoutuu siihen kuinka erillisyyden harhan läpi voidaan nähdä. Olemme omaksuneet erilaisia malleja ja käsityksiä elämästä joiden mukaan toimimme ja elämämme ohjautuu. Vähänkuin pakenisimme itseämme hakien kuviteltua turvaa toimimalla tietyissä rajoissa.Etsiminen voi olla tietoista tai tiedostamatonta, se on sisällä koetun levottomuuden tai riittämättömyyden polttovoima.

Koittamalla mahduttautua kahleisiin kadotamme yhteyttämme sisimpäämme. Etsimme ja etsimme, ja siellä se vapaus silti kokoajan lepää keskellämme ja kaikkialla.

Kurssin tarkoituksena on tutkia rehellisesti tiettyjä normaalisti totena pidettyjä ennakko-oletuksia. 

Ovatko kysymykset kuka olen ja mitä olen täällä tekemässä pyörineet mielessä?

Kurssi on henkilökohtainen matka ihmisen syvimpään olemiseen, uskomusten, identiteettien ja ajatusten taakse.

Mielen luonteeseen kuuluu haluta aina lisää ja enemmän. Se on korkeintaan tyytyväinen hetkellisesti. Mieltä ohjailee pelko menettämisestä tai siitä että jää jostain paitsi. Tunne mielen toiminta, niin vapaudut ja voit toimia ja elää vapaudesta käsin ja hyödyntää mieltä tarvittaessa hyvänä työkaluna työkaluna.

Vapaa elämä on aitoa, kevyttä, tietoista ja rehellistä. Sinulla on lupa kokea kaikki tunteet ja niin sanotusti ikävienkin tunteiden taustalla voit tuntea perimmäisen rauhan sisälläsi ja nähdä pelon taakse.

Maailmassa ei ole edes kahta samanlaista lumihiutaletta ja silti meissä kaikissa on ihan sama energia -olemme yhtä. Kukaan ei ole toista parempi taikka huonompi. Kurssilla opit helppoja keinoja siihen kuinka opit kuulemaan ja luottamaan sisäiseen viisauteesi.

Kurssille mahtuu max. 12 henkilöä.

Hinta: 250€ ( sis. Alv.)

Marraskuussa: 23.11-24.11 klo 10-17

Kurssi pidetään Helsingin lauttasaaressa,osoitteessa Melkonkatu 22A

Kurssipäivät alkaa klo 10. Lauantaina lopetellaan klo 17 mennessä ja sunnuntaina klo 16 mennessä. 

Tervetuloa mukaan! 

Kokemuksia aiemmilta kursseilta:

” Aivan käsittämätön kaksi päiväinen. Tuli jätettyä melkoinen määrä pelkoa ja huolta sekä syyllisyyden tunteita joita olin tiedostamatta kantanut matkassani. Tältä siis tuntuu olla läsnä, todella! Kiitos. Harjoitukset olivat todella hyviä ja puhdistavia. Jotenkin sellainen olo että tietysti olen tämän kaiken aina tiennyt, mutta jotenkin olin vain unohtanut ja hukannut itseni.Nyt sitä ei tarvitse enää etsiä”.

” Koen että palasin jotenkin luonnolliseen ja vapaaseen tilaan. Olen kyllä kokenut aiemminkin että alitajunnan voima on ihmeellinen mutta yllätyin jälleen kerran uudelleen. Sain valtavan buustin uskaltaa viimein alkaa elämään, riippumatta muiden mielipiteistä tai odotuksista. Olin jotenkin käynyt taistelua mielen kanssa, mutta nyt se tuntuu täysin tarpeettomalta. Voin tosiaan hyväksyä kaiken sellaisenaan ja siitä huolimatta elää omia unelmiani todeksi”

” Olin pitkään ravannut ja touhottanut, kaikkea mahdollista. Taisin vain pakoilla omaa itseäni. Opin todella olemaan. Se oli aiemmin pelotavaa. En kertakaikkiaan vain osannut olla. Ehkä pelkäsin sitä sisällä olevaa möykkyä. Olin niin hämmentynyt! Tuntuu että jokin painolasti olisi vain kadonnut! Energia jotenkin kiertää ja virtaa.Kurssista on nyt kulunut jo kuukausi, enkä ole kertakaikkiaan kyennyt kokemaan kiukkua, ärsytystä tai vastustelua sen jälkeen!Löysin myös kadoksissa olleen ilon takaisin! Kiitos!!!!! ”

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta

View Event →
Nov
19
5:30 PM17:30

Rennot ja avartavat keskusteluillat

Tunsin että haluaisin järjestää vähän meditaatioiltojen tyylisiä kokoontumisia, erilaisin teemoin, joita olen elämässäni käynyt läpi, kyseenalaistunut, tutkinut, ihmetellyt ja välillä ollut aivan hukassa kysymysteni kanssa ja olisin toivonut paikkaa, jossa näistä kysymyksistä voi keskustella rehellisesti ja avoimesti. Keskusteluiltojen ideana onkin toimia avoimena, turvallisena ja luonnollisena kokoontumishetkenä erilaisten ihmisyyteen ja elämään liittyvien kysymysten äärelle.

Luonnollisestikkaan mitään absoluuttisia totuuksia ei ”maallisissa” asioissa ole; meillä jokaisella on ainutlaatuinen ja uniikki kokemus elämästä. Toisin sanottuna emme näe elämää niinkuin se on, vaan mielen ehdollistuneiden linssien läpi. Kunnioittamalla jokaisen kokemusta ja tutkimalla avoimesti voimme avartua näkemään elämää vapaammin, kevyemmin, huolettomammin ja tuoreemmin.

Illat pyrkivät olemaan mahdollisimman käytännönläheisiä, arkisia ja paikka johon on helppo tulla. Emme etsi oikeaa tai väärää vastausta. Olen ihastunut englannin kielen termiin inquire – kysyä, tiedustella. Se kuvaisi ehkä parhaiten iltojen ideaa. Pysähtyä tutkimaan. Tutkimme ja kysymme. Olemme valmiit pudottamaan ainakin hetkeksi aiemmin kerätyt tiedot, kokemukset ja uskomukset ja katsomme itse tuoreesti.

Ilta sopii sinulle, joka on valmis katsomaan itseään ja elämää rehellisesti, kuitenkaan rypistämättä otsaa vaan sopivalla leikkimielisyydellä ja uteliaisuudella. Ole valmis olemaan väärässä, niin minäkin olen  Teemme illan aikana myös hiljentymisharjoituksen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan jokaiselle kerralle erikseen.

Oviraha 20 € , voit maksaa joko kortilla tai käteisellä.
Sisältää tee tarjoilun.

Teemat ja ajankohdat:

29.10 klo 17.30 -19.30 Ihmissuhteet ( Tapahtuma pidetty)

Millaista peliä ihmissuhteisiin usein liittyy, kuinka tiedostaa tämä ja olla menemättä mukaan?
Mitä on todellinen rehellisyys ihmissuhteessa?
Herkkyys, avoimuus ja haavoittuvuus
Kuinka näen toisen, kuinka näen itseni?
Mitä on todella hyväksyä toinen?
Ehdollinen ja ehdoton rakkaus

19.11 klo 17.30 -19.30 Sopu Kehon kanssa

Jokainen on kenties kuullut lauseen ”et ole kehosi, ajatuksesi etkä tunteesi”. Kuitenkin samaistumme paljon kehoon, koitamme hallita ja kontrolloida sitä oman mielemme mukaan.
Kehoon kohdistuu monilla myös paljon rajoittavia ajatuksia joihin uskominen saa meidät usein kokemaan turhaa kärsimystä. Me olemme omaksuneet hurjan määrän käsityksiä myös siitä millainen kehon tulisi olla, miten sen pitää pysyä terveenä ja niin edelleen. Illan aikana tutkimme kehoon liittyviä käsityksiä ja katsomme niiden todenperäisyyttä. Tämä aihe on henkilökohtaisesti tärkeä, sillä omaan tarinaani on kuulunut kehon uuvuttaminen ja sairastuminen joka ns. pakotti pysähtymään. Pysähtyminen toi tietoiseksi miten paljon olikaan kehoon liittyviä rajoitteita ja säännöksiä tullut uskottua.

Illat järjestetään NLP Opiston tiloissa Lauttasaaressa, osoitteessa Melkonkatu 22 A.
Bussit 66a ja 65a tulevat ihan viereen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta

Valitse ilta, johon ilmoittaudut *
View Event →
Nov
12
5:00 PM17:00

Tie läsnäoloon ja vapauteen ryhmä

Tie läsnäoloon ja vapauteen-ryhmä on transformatiivinen matka, jota voisi kuvata myös “kotiin paluuksi” oman todellisen itsesi äärelle. Tietenkään et ole mihinkään koskaan kadonnutkaan, mutta mielesi ja ajatuksesi hyppysissä tuntuu usein siltä, että olemme maailmamme armoilla. Sinussa, kuten kaikissa muissakin, on mukana koko ajan sisäinen viisautesi, ilosi ja rauhasi, jota mielen ja ajattelun kautta voi olla hankala tavoittaa. Ryhmän yksi tärkeimmistä tarkoituksista on kutsua se esiin ja osaksi arkeasi ja jokapäiväistä elämääsi.

Tapaamme ryhmän kanssa 5 kertaa. Tapaamiset sisältävät luentoja, keskustelua sekä harjoituksia, jotka avartavat mieltä sekä vapauttavat sydäntä.
Jokaisella meistä on oma polkumme, eikä ryhmän tehtävänä ole opettaa sinulle mitään tiettyä ajatussuuntausta. Sen sijasta opit löytämään oman äänesi, rohkeutesi ja intuitiosi, sekä luottamaan siihen. Mieli saa siirtyä sivuun ja voit siirtyä sydämen ohjaukseen. Mieli ei lakkaa olemasta, vaan se voi isännän asemasta siirtyä rengiksi. Hyväksi työkaluksi, silloin kuin sitä tarvitset.

Mieli on usein joko menneessä tai tulevassa. Mieli myös pyrkii jatkuvasti joko välttämään kärsimystä, tai saavuttaamaan jotakin. Mielen tuolla puolen on ikuinen rauha, tasapaino ja hyväksyntä. Ei tarvitse enää etsiä, ei tarvitse enää yrittää kontrolloida.
Kaikki opetettavat metodit ja tavat ovat käytännössä testattuja ja hyväksi todettuja. Teoriaakin tärkeämpää on kuitenkin kokemukset ja oivallukset. Ryhmässä ei ole oppilas -opettaja asetelmia, eikä järjestelmien opettelemista. Ymmärtämällä myös tietoisella mielellä voi sinun kuitenkin olla helpompi avautua kokemaan, joten teoriaa sisältyy sopivassa määrin tapaamisiin. Näistä saat hyviä oppeja matkaasi mukaan!

Vapaa elämä on rehellisenä itselleen olemista, rakkaudellista ja virtaavaa, riippumatta ympäristöstä. Se harvemmin tapahtuu taikaiskusta, vaan useimmiten matkana, jota jokainen kulkee omaa tahtiaan. Ryhmä ei tähtää kertomaan, miten sinun pitäisi elää. Se tähtää opettamaan, miten löydät tämän tiedon itsestäsi ja uskallat luottaa siihen. Sydämestä käsin eläminen muuttaa näkökulmaamme elämästä. Stressaaminen ja turha murehtiminen voi olla tämän jälkeen hankalaa.
Olemme omaksuneet paljon erilaisia niin tiedostettuja kuin tiedostamattomiakin uskomuksia mm. yhteiskunnaltamme, mediasta ja ihmisiltä ympäriltämme, siitä millaisia meidän tulisi olla, miten meidän tulisi käyttäytyä ja toimia.Todellinen vapaus voi alkaa, kun todella koet ettet ole ammattisi, lompakkosi, harrastuksesi, perheesi, statuksesi, saavutuksesi, et ajatuksesi, etkä tunteesi, et kehosikaan. Voit ikäänkuin palata siihen lapsenkaltaiseen viattomuuteen ja iloon, mutta elää aikuisten maailmassa sinun näköistä, ainutlaatuista elämää joka tuntuu omalta.

Tapaamisten teemoja:
Ajatukset ja tunteet

Pelot ja Rakkaus

Miten mieli ja ego toimii

Intuitio/sisäinen viisaus ja sen kuuleminen

Tietoisuus

Irtipäästäminen

Hyväksyntä

Energia-anatomiaa

Avataan yleisiä käsityksiä kuten uskomukset rahasta, ihmissuhteista, ulkonäöstä, omasta tehtävästä ja riittävyydestä.
Tietoinen mieli ja alitajunta – niiden toiminta
Vapaus – vapaa elämä, mitä se on?

Tapaamisten ajankohdat:

Ti 12.11 Klo 17-20

To 21.11 Klo 17-20

To 28.11 Klo 17-20

Ke 4.12 Klo 17-20

Ti 10.12 Klo 17-20

Huom!

Kurssi äänitetään, ja saat kaikki äänitteet kuuneltavaksesi jos haluat myöhemmin palauttaa mieleesi jotain käytyjä asioita. Jos joku kurssin ajankohdista ei sovi sinulle , voit kuunnella sen kerran kurssi ohjelman äänitteenä. Kurssille voi osallistua myös pelkästään verkossa halutessaan.

Toiseen ryhmään ennakkovaraukset sähköpostitse: [email protected] tai [email protected]

Henkilökohtainen ohjaus

Henkilökohtaitaiset ohjaukset opastavat sinua vielä syvemmin tiedostamaan omia henkilökohtaisia uskomuksia ja tarpeettomia rajoituksia, sekä vapauttamaan niitä. Ohjaus antaa sinulle mahdollisuuden tutkia omaa tilannettasi entistä syvimmin ja näkemään asioita uudesta, rakkaudellisesta ja vapaasta kuvakulmasta. Ohjaukset ovat kuitenkin vapaaehtoisia, ja voit osallistua kurssille myös ilman ohjauksia, kumpi vaihtoehto tällä hetkellä tuntuukin juuri sinulle sopivalta tavalta osallistua.

Hinta, pelkkä kurssi 390€ Sis. Alv
Hinta kurssi + 3 henkilökohtaista ohjausta Eevin tai Katin kanssa 550€ sis alv.
Voit valita kumman ohjaukseen haluat, jos toinen on sinulle esim entuudestaan tuttu.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ohjaajien terveiset:

Eevi: Olennaisin asia jonka voit yhteisen matkamme aikana oppia on löytämään tai enemmänkin muistamaan taas yhteytesi omaan ” keskukseesi” , olemisen viisauteen joka sisälläsi asuu.Tästä käsin et tarvitse gurujen oppeja vaan Katsot itse.Ideana ei ole opetella vain henkisiä rimssuja tai ideologioita, vaan nimenomaan vapautua näkemään egon pelien takana asustava hiljainen tausta, joka on aina rauhassa. On ilo jakaa kanssasi niitä oivalluksia sekä sudenkuoppia joita olen itse matkallani saanut kohdata, tietäen että sinun tiesi on juuri sinunlaisesi.Vapaus ei sisällä mitään ehtoja, se on vapaata.Luonnollinen tie ei sisällä pakottamista tai väkisin yrittämistä, se voi tapahtua kauniisti ja sitä tahtia kun olet siihen valmis.

Kati: Sinulla on jo kaikki mitä tarvitset ja etsit. Olet jo perillä. Ihmiset usein etsivät vastausta guruista, ryhmistä, tekniikoista ja “puhdistautumisesta”. Useimmat tekniikat kasvattavat vain henkistä egoa, auttamatta sinua oikeasti vapautumaan sille voimalle, jota todellisuudessa olet. Minä sydämestäni toivon voivani olla kanssamatkaajana kanssasi, sinun omalla uniikilla tielläsi, joka on sinunlainen ja jossa minun roolini on vain kulkea rinnallasi oikeasta suunnasta muistuttaen, ja näyttäen, että tie kotiin on hyvin lyhyt. Se vaatii vain kuvakulman muuttamista, silmien avaamista ja katsomista. Ja kun tämä tapahtuu, kaikki loppu, mitä toivot, seuraa automaattisesti perässä. Kaikki se, mitä todella olet aina toivonut. Vapaus, iloa, rauha, levollisuus. Askel askeleelta. Yksi asia kerrallaan. Takaisin kotiin.

 

View Event →