Back to All Events

Tie läsnäoloon ja vapauteen ryhmä

Tie läsnäoloon ja vapauteen-ryhmä on transformatiivinen matka, jota voisi kuvata myös “kotiin paluuksi” oman todellisen itsesi äärelle. Tietenkään et ole mihinkään koskaan kadonnutkaan, mutta mielesi ja ajatuksesi hyppysissä tuntuu usein siltä, että olemme maailmamme armoilla. Sinussa, kuten kaikissa muissakin, on mukana koko ajan sisäinen viisautesi, ilosi ja rauhasi, jota mielen ja ajattelun kautta voi olla hankala tavoittaa. Ryhmän yksi tärkeimmistä tarkoituksista on kutsua se esiin ja osaksi arkeasi ja jokapäiväistä elämääsi.

Tapaamme ryhmän kanssa 5 kertaa. Tapaamiset sisältävät luentoja, keskustelua sekä harjoituksia, jotka avartavat mieltä sekä vapauttavat sydäntä.
Jokaisella meistä on oma polkumme, eikä ryhmän tehtävänä ole opettaa sinulle mitään tiettyä ajatussuuntausta. Sen sijasta opit löytämään oman äänesi, rohkeutesi ja intuitiosi, sekä luottamaan siihen. Mieli saa siirtyä sivuun ja voit siirtyä sydämen ohjaukseen. Mieli ei lakkaa olemasta, vaan se voi isännän asemasta siirtyä rengiksi. Hyväksi työkaluksi, silloin kuin sitä tarvitset.

Mieli on usein joko menneessä tai tulevassa. Mieli myös pyrkii jatkuvasti joko välttämään kärsimystä, tai saavuttaamaan jotakin. Mielen tuolla puolen on ikuinen rauha, tasapaino ja hyväksyntä. Ei tarvitse enää etsiä, ei tarvitse enää yrittää kontrolloida.
Kaikki opetettavat metodit ja tavat ovat käytännössä testattuja ja hyväksi todettuja. Teoriaakin tärkeämpää on kuitenkin kokemukset ja oivallukset. Ryhmässä ei ole oppilas -opettaja asetelmia, eikä järjestelmien opettelemista. Ymmärtämällä myös tietoisella mielellä voi sinun kuitenkin olla helpompi avautua kokemaan, joten teoriaa sisältyy sopivassa määrin tapaamisiin. Näistä saat hyviä oppeja matkaasi mukaan!

Vapaa elämä on rehellisenä itselleen olemista, rakkaudellista ja virtaavaa, riippumatta ympäristöstä. Se harvemmin tapahtuu taikaiskusta, vaan useimmiten matkana, jota jokainen kulkee omaa tahtiaan. Ryhmä ei tähtää kertomaan, miten sinun pitäisi elää. Se tähtää opettamaan, miten löydät tämän tiedon itsestäsi ja uskallat luottaa siihen. Sydämestä käsin eläminen muuttaa näkökulmaamme elämästä. Stressaaminen ja turha murehtiminen voi olla tämän jälkeen hankalaa.
Olemme omaksuneet paljon erilaisia niin tiedostettuja kuin tiedostamattomiakin uskomuksia mm. yhteiskunnaltamme, mediasta ja ihmisiltä ympäriltämme, siitä millaisia meidän tulisi olla, miten meidän tulisi käyttäytyä ja toimia.Todellinen vapaus voi alkaa, kun todella koet ettet ole ammattisi, lompakkosi, harrastuksesi, perheesi, statuksesi, saavutuksesi, et ajatuksesi, etkä tunteesi, et kehosikaan. Voit ikäänkuin palata siihen lapsenkaltaiseen viattomuuteen ja iloon, mutta elää aikuisten maailmassa sinun näköistä, ainutlaatuista elämää joka tuntuu omalta.

Tapaamisten teemoja:
Ajatukset ja tunteet

Pelot ja Rakkaus

Miten mieli ja ego toimii

Intuitio/sisäinen viisaus ja sen kuuleminen

Tietoisuus

Irtipäästäminen

Hyväksyntä

Energia-anatomiaa

Avataan yleisiä käsityksiä kuten uskomukset rahasta, ihmissuhteista, ulkonäöstä, omasta tehtävästä ja riittävyydestä.
Tietoinen mieli ja alitajunta – niiden toiminta
Vapaus – vapaa elämä, mitä se on?

Tapaamisten ajankohdat:

Ti 12.11 Klo 17-20

To 21.11 Klo 17-20

To 28.11 Klo 17-20

Ke 4.12 Klo 17-20

Ti 10.12 Klo 17-20

Huom!

Kurssi äänitetään, ja saat kaikki äänitteet kuuneltavaksesi jos haluat myöhemmin palauttaa mieleesi jotain käytyjä asioita. Jos joku kurssin ajankohdista ei sovi sinulle , voit kuunnella sen kerran kurssi ohjelman äänitteenä. Kurssille voi osallistua myös pelkästään verkossa halutessaan.

Toiseen ryhmään ennakkovaraukset sähköpostitse: [email protected] tai [email protected]

Henkilökohtainen ohjaus

Henkilökohtaitaiset ohjaukset opastavat sinua vielä syvemmin tiedostamaan omia henkilökohtaisia uskomuksia ja tarpeettomia rajoituksia, sekä vapauttamaan niitä. Ohjaus antaa sinulle mahdollisuuden tutkia omaa tilannettasi entistä syvimmin ja näkemään asioita uudesta, rakkaudellisesta ja vapaasta kuvakulmasta. Ohjaukset ovat kuitenkin vapaaehtoisia, ja voit osallistua kurssille myös ilman ohjauksia, kumpi vaihtoehto tällä hetkellä tuntuukin juuri sinulle sopivalta tavalta osallistua.

Hinta, pelkkä kurssi 390€ Sis. Alv
Hinta kurssi + 3 henkilökohtaista ohjausta Eevin tai Katin kanssa 550€ sis alv.
Voit valita kumman ohjaukseen haluat, jos toinen on sinulle esim entuudestaan tuttu.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ohjaajien terveiset:

Eevi: Olennaisin asia jonka voit yhteisen matkamme aikana oppia on löytämään tai enemmänkin muistamaan taas yhteytesi omaan ” keskukseesi” , olemisen viisauteen joka sisälläsi asuu.Tästä käsin et tarvitse gurujen oppeja vaan Katsot itse.Ideana ei ole opetella vain henkisiä rimssuja tai ideologioita, vaan nimenomaan vapautua näkemään egon pelien takana asustava hiljainen tausta, joka on aina rauhassa. On ilo jakaa kanssasi niitä oivalluksia sekä sudenkuoppia joita olen itse matkallani saanut kohdata, tietäen että sinun tiesi on juuri sinunlaisesi.Vapaus ei sisällä mitään ehtoja, se on vapaata.Luonnollinen tie ei sisällä pakottamista tai väkisin yrittämistä, se voi tapahtua kauniisti ja sitä tahtia kun olet siihen valmis.

Kati: Sinulla on jo kaikki mitä tarvitset ja etsit. Olet jo perillä. Ihmiset usein etsivät vastausta guruista, ryhmistä, tekniikoista ja “puhdistautumisesta”. Useimmat tekniikat kasvattavat vain henkistä egoa, auttamatta sinua oikeasti vapautumaan sille voimalle, jota todellisuudessa olet. Minä sydämestäni toivon voivani olla kanssamatkaajana kanssasi, sinun omalla uniikilla tielläsi, joka on sinunlainen ja jossa minun roolini on vain kulkea rinnallasi oikeasta suunnasta muistuttaen, ja näyttäen, että tie kotiin on hyvin lyhyt. Se vaatii vain kuvakulman muuttamista, silmien avaamista ja katsomista. Ja kun tämä tapahtuu, kaikki loppu, mitä toivot, seuraa automaattisesti perässä. Kaikki se, mitä todella olet aina toivonut. Vapaus, iloa, rauha, levollisuus. Askel askeleelta. Yksi asia kerrallaan. Takaisin kotiin.

 

Later Event: November 19
Rennot ja avartavat keskusteluillat