Back to All Events

Rennot ja avartavat keskusteluillat

  • Melkonkatu 22 A Helsinki (map)

Tunsin että haluaisin järjestää vähän meditaatioiltojen tyylisiä kokoontumisia, erilaisin teemoin, joita olen elämässäni käynyt läpi, kyseenalaistunut, tutkinut, ihmetellyt ja välillä ollut aivan hukassa kysymysteni kanssa ja olisin toivonut paikkaa, jossa näistä kysymyksistä voi keskustella rehellisesti ja avoimesti. Keskusteluiltojen ideana onkin toimia avoimena, turvallisena ja luonnollisena kokoontumishetkenä erilaisten ihmisyyteen ja elämään liittyvien kysymysten äärelle.

Luonnollisestikkaan mitään absoluuttisia totuuksia ei ”maallisissa” asioissa ole; meillä jokaisella on ainutlaatuinen ja uniikki kokemus elämästä. Toisin sanottuna emme näe elämää niinkuin se on, vaan mielen ehdollistuneiden linssien läpi. Kunnioittamalla jokaisen kokemusta ja tutkimalla avoimesti voimme avartua näkemään elämää vapaammin, kevyemmin, huolettomammin ja tuoreemmin.

Illat pyrkivät olemaan mahdollisimman käytännönläheisiä, arkisia ja paikka johon on helppo tulla. Emme etsi oikeaa tai väärää vastausta. Olen ihastunut englannin kielen termiin inquire – kysyä, tiedustella. Se kuvaisi ehkä parhaiten iltojen ideaa. Pysähtyä tutkimaan. Tutkimme ja kysymme. Olemme valmiit pudottamaan ainakin hetkeksi aiemmin kerätyt tiedot, kokemukset ja uskomukset ja katsomme itse tuoreesti.

Ilta sopii sinulle, joka on valmis katsomaan itseään ja elämää rehellisesti, kuitenkaan rypistämättä otsaa vaan sopivalla leikkimielisyydellä ja uteliaisuudella. Ole valmis olemaan väärässä, niin minäkin olen  Teemme illan aikana myös hiljentymisharjoituksen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan jokaiselle kerralle erikseen.

Oviraha 20 € , voit maksaa joko kortilla tai käteisellä.
Sisältää tee tarjoilun.

Teemat ja ajankohdat:

29.10 klo 17.30 -19.30 Ihmissuhteet ( Tapahtuma pidetty)

Millaista peliä ihmissuhteisiin usein liittyy, kuinka tiedostaa tämä ja olla menemättä mukaan?
Mitä on todellinen rehellisyys ihmissuhteessa?
Herkkyys, avoimuus ja haavoittuvuus
Kuinka näen toisen, kuinka näen itseni?
Mitä on todella hyväksyä toinen?
Ehdollinen ja ehdoton rakkaus

19.11 klo 17.30 -19.30 Sopu Kehon kanssa

Jokainen on kenties kuullut lauseen ”et ole kehosi, ajatuksesi etkä tunteesi”. Kuitenkin samaistumme paljon kehoon, koitamme hallita ja kontrolloida sitä oman mielemme mukaan.
Kehoon kohdistuu monilla myös paljon rajoittavia ajatuksia joihin uskominen saa meidät usein kokemaan turhaa kärsimystä. Me olemme omaksuneet hurjan määrän käsityksiä myös siitä millainen kehon tulisi olla, miten sen pitää pysyä terveenä ja niin edelleen. Illan aikana tutkimme kehoon liittyviä käsityksiä ja katsomme niiden todenperäisyyttä. Tämä aihe on henkilökohtaisesti tärkeä, sillä omaan tarinaani on kuulunut kehon uuvuttaminen ja sairastuminen joka ns. pakotti pysähtymään. Pysähtyminen toi tietoiseksi miten paljon olikaan kehoon liittyviä rajoitteita ja säännöksiä tullut uskottua.

Illat järjestetään NLP Opiston tiloissa Lauttasaaressa, osoitteessa Melkonkatu 22 A.
Bussit 66a ja 65a tulevat ihan viereen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta

Valitse ilta, johon ilmoittaudut *
Earlier Event: November 12
Tie läsnäoloon ja vapauteen ryhmä
Later Event: November 23
Vapaa elämä kurssi