Back to All Events

Vapaa elämä kurssi


Vapaa elämä viikonloppu kurssi käy suoraan ytimeen.

Tie vapauteen on prosessi. Paradoksaalisesti me olemme jo täysin vapaita ja rajattomia, mutta olemme niin tottuneet ja ehdollistuneet näkemään itsemme elämästä erillisenä. Mielellämme on ollut tärkeä tehtävä oppimisemme kanssa, mutta jos olemme identifioituneet pitämään sitä totena, olemme helposti vanhojen ja aikansa eläneiden mallien ja pelkojen ohjailemia.Kurssilla saat työkaluja tietoiselle mielelle ja tutkit nyt rehellisesti omakohtaisella kokemuksella mikä on totta.

Kurssilla pyrimme siihen, että jokainen tavoittaa sen osan itseä, joka on aina rauhassa, riippumatta olosuhteista. Tausta rauha voi kulkea mukana kaikkialla. Elämään tulee mukaan luonnollisuus, nauru ja ilo. Tulet yhä enemmän siksi, joka olet roolien ja opittujen mallien takaa.

Kaikki kärsimys ja pelot lähtevät erillisyydestä ja kurssi uppoutuu siihen kuinka erillisyyden harhan läpi voidaan nähdä. Olemme omaksuneet erilaisia malleja ja käsityksiä elämästä joiden mukaan toimimme ja elämämme ohjautuu. Vähänkuin pakenisimme itseämme hakien kuviteltua turvaa toimimalla tietyissä rajoissa.Etsiminen voi olla tietoista tai tiedostamatonta, se on sisällä koetun levottomuuden tai riittämättömyyden polttovoima.

Koittamalla mahduttautua kahleisiin kadotamme yhteyttämme sisimpäämme. Etsimme ja etsimme, ja siellä se vapaus silti kokoajan lepää keskellämme ja kaikkialla.

Kurssin tarkoituksena on tutkia rehellisesti tiettyjä normaalisti totena pidettyjä ennakko-oletuksia. 

Ovatko kysymykset kuka olen ja mitä olen täällä tekemässä pyörineet mielessä?

Kurssi on henkilökohtainen matka ihmisen syvimpään olemiseen, uskomusten, identiteettien ja ajatusten taakse.

Mielen luonteeseen kuuluu haluta aina lisää ja enemmän. Se on korkeintaan tyytyväinen hetkellisesti. Mieltä ohjailee pelko menettämisestä tai siitä että jää jostain paitsi. Tunne mielen toiminta, niin vapaudut ja voit toimia ja elää vapaudesta käsin ja hyödyntää mieltä tarvittaessa hyvänä työkaluna työkaluna.

Vapaa elämä on aitoa, kevyttä, tietoista ja rehellistä. Sinulla on lupa kokea kaikki tunteet ja niin sanotusti ikävienkin tunteiden taustalla voit tuntea perimmäisen rauhan sisälläsi ja nähdä pelon taakse.

Maailmassa ei ole edes kahta samanlaista lumihiutaletta ja silti meissä kaikissa on ihan sama energia -olemme yhtä. Kukaan ei ole toista parempi taikka huonompi. Kurssilla opit helppoja keinoja siihen kuinka opit kuulemaan ja luottamaan sisäiseen viisauteesi.

Kurssille mahtuu max. 12 henkilöä.

Hinta: 250€ ( sis. Alv.)

Marraskuussa: 23.11-24.11 klo 10-17

Kurssi pidetään Helsingin lauttasaaressa,osoitteessa Melkonkatu 22A

Kurssipäivät alkaa klo 10. Lauantaina lopetellaan klo 17 mennessä ja sunnuntaina klo 16 mennessä. 

Tervetuloa mukaan! 

Kokemuksia aiemmilta kursseilta:

” Aivan käsittämätön kaksi päiväinen. Tuli jätettyä melkoinen määrä pelkoa ja huolta sekä syyllisyyden tunteita joita olin tiedostamatta kantanut matkassani. Tältä siis tuntuu olla läsnä, todella! Kiitos. Harjoitukset olivat todella hyviä ja puhdistavia. Jotenkin sellainen olo että tietysti olen tämän kaiken aina tiennyt, mutta jotenkin olin vain unohtanut ja hukannut itseni.Nyt sitä ei tarvitse enää etsiä”.

” Koen että palasin jotenkin luonnolliseen ja vapaaseen tilaan. Olen kyllä kokenut aiemminkin että alitajunnan voima on ihmeellinen mutta yllätyin jälleen kerran uudelleen. Sain valtavan buustin uskaltaa viimein alkaa elämään, riippumatta muiden mielipiteistä tai odotuksista. Olin jotenkin käynyt taistelua mielen kanssa, mutta nyt se tuntuu täysin tarpeettomalta. Voin tosiaan hyväksyä kaiken sellaisenaan ja siitä huolimatta elää omia unelmiani todeksi”

” Olin pitkään ravannut ja touhottanut, kaikkea mahdollista. Taisin vain pakoilla omaa itseäni. Opin todella olemaan. Se oli aiemmin pelotavaa. En kertakaikkiaan vain osannut olla. Ehkä pelkäsin sitä sisällä olevaa möykkyä. Olin niin hämmentynyt! Tuntuu että jokin painolasti olisi vain kadonnut! Energia jotenkin kiertää ja virtaa.Kurssista on nyt kulunut jo kuukausi, enkä ole kertakaikkiaan kyennyt kokemaan kiukkua, ärsytystä tai vastustelua sen jälkeen!Löysin myös kadoksissa olleen ilon takaisin! Kiitos!!!!! ”

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta

Earlier Event: November 19
Rennot ja avartavat keskusteluillat