Back to All Events

Rennot ja avartavat keskustelu illat

Rennot ja avartavat keskustelu illat:

Meditaatio iltojen tyylisiä rentoja kokoontumisia, erilaisin teemoin 

Illat syntyivät halusta jakaa ja pohtia yhdessä mukavassa tunnelmassa teemoja ja asioita  joita olen elämässäni käynyt läpi, kyseenalaistunut, tutkinut, ihmetellyt ja välillä ollut aivan hukassa kysymysteni kanssa ja olisin toivonut paikkaa jossa näistä kysymyksistä voi keskustella rehellisesti ja avoimesti. 

Keskustelu iltojen ideana onkin toimia avoimena, turvallisena ja luonnollisena kokoontumishetkenä erilaisten ihmisyyteen ja elämään liittyvien kysymysten äärelle.
Luonnollisestikkaan mitään absoluuttisia totuuksia ei ole tarjolla, meillä jokaisella on ainutlaatuinen ja uniikki kokemus elämästä. Toisin sanottuna emme näe elämää niinkuin se on, vaan mielen ehdollistuneiden linssien läpi, omista aiemmista kokemuksistamme käsin. Kunnioittamalla jokaisen kokemusta ja tutkimalla avoimesti voimme avartua näkemään elämää vapaammin, kevyemmin, huolettomammin ja tuoreemmin.


Illat pyrkivät olemaan mahdollisimman käytännönläheisiä, arkisia ja paikka johon on helppo tulla.Emme etsi oikeaa tai väärää vastausta. 

Olen ihastunut englannin kielen termiin inquire – kysyä, tiedustella. Se kuvaisi ehkä parhaiten iltojen ideaa. Pysähtyä tutkimaan. Tutkimme ja kysymme. Olemme valmiit pudottamaan ainakin hetkeksi aiemmin kerätyt tiedot, kokemukset ja uskomukset ja katsomme itse tuoreesti.
Ilta sopii sinulle joka on valmis katsomaan itseään ja elämää rehellisesti, kuitenkaan rypistämättä otsaa vaan sopivalla leikkimielisyydellä ja uteliaisuudella. Ole valmis olemaan väärässä, niin minäkin olen :)

Teemme illan aikana myös hiljentymis harjoituksen.
Tervetuloa mukaan!
Ilmoittaudu mukaan jokaiselle kerralle erikseen.

Oviraha 20 € , voit maksaa joko kortilla tai käteisellä.Sisältää tee tarjoilun.

 18.3.2014 klo 17.30 -19.30 Ihmissuhteet  Toive uusinta!

Millaista peliä ihmissuhteisiin usein liittyy, kuinka tiedostaa tämä ja olla menemättä mukaan?
Mitä on todellinen rehellisyys ihmissuhteessa?
Herkkyys, avoimuus ja haavoittuvuus


Kuinka näen toisen, kuinka näen itseni?
Mitä on todella hyväksyä toinen ja itsensä?


Ehdollinen ja ehdoton rakkaus


 

Earlier Event: March 17
Aitoa Energiaa treeniryhmä