Back to All Events

Tietoisen elämän ohjaaja info tilaisuus

Tietoisen elämän ohjaaja koulutus alkaa Tammikuussa!

Kukaan toinen ei voi meitä muuttaa tai tehdä miksikään, kuin me itse, ja sen nämä jokainen ovat tehneet. Tietoisen elämän valmennuksen ei ole tarkoitus antaa ohjeita siihen, miten elämää pitäisi elää tai toisia auttaa. Meidän jokaisen sisällä se voima ilmenee omalla tavallaan, ja tarkoitus onkin avautua sille, mitä ikinä se maailmankaikkeus haluaa juuri tämän meidän kehomme kautta tuoda esiin.
Katin ohjaama pilotti ryhmä on valmistunut, ja opiskelijat sanoivat oppineensa sekä elämäntaitoja että ns "henkisiä taitoja". Elämässä paremmin sujui tyytyväisyys, onnellisuus, ihmissuhteet ja vuorovaikutus, elämänhallinta ja moni muu asia. Henkisesti taas jokainen heistä oppi vahvaksi hoitajaksi ja ohjaajaksi energioiden suhteen sekä jokainen heistä avautui selvänäölle j vuoden aikana. Tärkein kuitenkin on se, että heistä jokainen on löytänyt oman luottamuksen sisäiseen viisauteensa ja ymmärtää sen olevan kaiken tarpeellisen tiedon ja energian lähde.

Tietoisen Elämän Ohjaaja koulutus koostuu sekä omasta tiedostamisprosessista omaan henkilökohtaiseen tahtiin, sekä ammatillisista työkaluista asiakkaiden ohjaamiseksi. Oma prosessi on kuitenkin tärkeä osa muiden ohjaamisen tiellä.

Koulutuksessa opetetaan mm. seuraavia asioita
tietoisuustaitoja kuten tietoinen läsnäolo, intuition käyttö, kanavointi, symboliikka
energia-anatomiaa ihmisen tunteiden, ajatuksten ja kehon toimintaan liittyen
energian välittämistä ja rakkaudellista asiakasta kunnioittavaa energian lukemista
NLPn parhaita henkistä kasvua tukevia tekniikoita
Life Coaching’in tärkeimpiä menetelmiä asiakkaan kohtaamiseen ja ohjaamiseen
Esiintymistä ja ryhmien ohjaamista henkisen kasvun asioissa
henkimaailman kohtaamista ja auttajien kanssa toimimista
egon/mielen rakenteiden ymmärtmäistä ja keinoja nähdä egon toimintaa ja rajoitteita sekä itsellä että asiakkaalla
energioiden aistimista ja intuition käyttöä
sielutietoisen elämän viettämistä / sielusuunnitelman ymmärtämistä
tietoisen ja rakkaudellisen elämän yhdistymistä tavalliseksi ihanaksi arjeksi
ihmisen unelmista, motiiveista ja unelmien saavuttamisesta
elämäntehtävään liittyvistä asioista
enneagrammin hyödyntämistä egon rajoitteiden tunnistamisessa

Tietoisen elämän ohjaaja voi työskennellä niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa. Kurssin aikana saa halutessaan harjoitella myös ryhmien ohjaamista ( vapaaehtoinen). Ohjaajan työ voi olla asiakkaasta riippuen joko keskustellisempaa tai keskittyä enemmän energialla hoitamiseen. Koulutus sisältää yhteensä 16 h Liiketoiminnan ohjausta, aina yrityksen perustamisesta markkinointiin.

Tervetuloa info tilaisuuteen tapaamaan Eeviä ja Katia :)

 

Ilmoittaudu mukaan:

 

Earlier Event: November 23
Vapaa elämä kurssi
Later Event: January 16
Henkinen autolyysi- purkuryhmä