Back to All Events

Tietoisen elämän ohjaaja -koulutus


Tietoinen Elämä on vapaata, mielen luomien rajoitteiden tiedostavaa elämää. Me olemme sieluja, emme ajatuksiemme ja tunteidemme uhreja. Tietoinen ihminen tarkastelee elämää vapaasta sielun kuvakulmasta, ja sitä kautta alkaa vapautumaan oman mielensä luomasta ”vankilasta” monilta osin.

Vapaaseen ja tietoisen elämän saavuttaminen on prosessi, joka jokaisella on omanlaisensa. Jokainen voi kuitenkin alkaa tiedostamaan omaa sisäistä puhettaan ja rajoitteitaan oman sopivan tahtinsa mukaisesti, ja alkaa sitä kautta vapautumaan monista monista murheista, joita ehkä itse itselleen on luonut. Sisäisen puheen näkeminen on turvallista ja onnistunutta silloin, kun osaamme asettautua sielun/hengen kuvakulmaan tarkastelemaan omaa elämäämme.

Tietoisen elämän ohjaaja on henkilö, joka on käynyt ja käy omaa prosessiaan tiellä kohti vapaata sielutietoista elämää. Hän on oivaltanut omassa prosessissaan monia vaiheita ja oppinut näkemään omia mielensä luomia raja-aitoja ja malleja ja haluaa auttaa muita ihmisiä kohti samaa vapautumista. Hän ei ole neuvonantaja, vaan kanssakulkija ja tuki auttaa asiakasta oivaltamaan mielensä esteitä ja kuvakulmia rakkaudellisessa hyväksyvässä ilmapiirissä. Tietoisen Elämän Ohjaaja omaa lukuisia työkaluja asiakkaansa lempeään ohjaamiseen, mutta tärkein niistä on aito länsäolo ja kunnioitus tässä hetkessä. Meidän jokaisen matka ja suunnitelma on erilainen, joten kukaan toinen ei voi tietää toisen sisällä olevaa suunnitelmaa. On kuitenkin mahdollista, että ohjaaja pystyy lukemaan tätä informaatiota ihmisen energiakentästä, ja sitäkautta opastamaan taas eteenpäin vapautumisen tiellä.

Tietoisen Elämän Ohjaaja koulutus koostuu sekä omasta tiedostamisprosessista omaan henkilökohtaiseen tahtiin, sekä ammatillisista työkaluista asiakkaiden ohjaamiseksi. Oma prosessi on kuitenkin tärkeä osa muiden ohjaamisen tiellä.

Koulutuksessa opetetaan mm. seuraavia asioita
tietoisuustaitoja kuten tietoinen läsnäolo, intuition käyttö, kanavointi, symboliikka
energia-anatomiaa ihmisen tunteiden, ajatuksten ja kehon toimintaan liittyen
energian välittämistä ja rakkaudellista asiakasta kunnioittavaa energian lukemista
NLPn parhaita henkistä kasvua tukevia tekniikoita
Life Coaching’in tärkeimpiä menetelmiä asiakkaan kohtaamiseen ja ohjaamiseen
Esiintymistä ja ryhmien ohjaamista henkisen kasvun asioissa
henkimaailman kohtaamista ja auttajien kanssa toimimista
egon/mielen rakenteiden ymmärtmäistä ja keinoja nähdä egon toimintaa ja rajoitteita sekä itsellä että asiakkaalla
energioiden aistimista ja intuition käyttöä
sielutietoisen elämän viettämistä / sielusuunnitelman ymmärtämistä
tietoisen ja rakkaudellisen elämän yhdistymistä tavalliseksi ihanaksi arjeksi
ihmisen unelmista, motiiveista ja unelmien saavuttamisesta
elämäntehtävään liittyvistä asioista
enneagrammin hyödyntämistä egon rajoitteiden tunnistamisessa


Tietoisen elämän ohjaaja voi työskennellä niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa. Kurssin aikana saa halutessaan harjoitella myös ryhmien ohjaamista ( vapaaehtoinen). Ohjaajan työ voi olla asiakkaasta riippuen joko keskustellisempaa tai keskittyä enemmän energialla hoitamiseen. Koulutus sisältää yhteensä 16 h Liiketoiminnan ohjausta, aina yrityksen perustamisesta markkinointiin.

Voit siis hyvin aloittaa yritystoiminnan jo kurssin aikana, jos koet tämän omaksesi.
Kaupallisia asioita ja liiketoimintaa kouluttaa NLP Opiston perustaja, Sami Minkkinen (Licensed Trainer of NLP, Hypnotisoija, Vuoden Nuori yrittäjä Helsingissä vuonna 2008).

Koulutus kestää 10kk, niin että lähitapaamisia on yksi viikonloppu kuussa. Tapaamisten välissä on omia tehtäviä ja harjoitushoitoja toisten kurssilaisten tai myöhemmin harjoitusasiakkaiden kanssa. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös esim vain omaan kasvuun keskittyen, jolloin harjoitusasiakkaita ei tehdä. Tällöin koulutuksesta saa osallistumistodistuksen. Tapaamiset järjestetään seuraavina viikonloppuina NLP-Opiston tiloissa, Helsingissä (Melkonkatu 22 A):

Kurssi päivien kesto on klo 10- 17.

Ajankohdat:

18-19.1.2014
8-9.2.2014
8-9.3.2014
5-6.4.2014
10-11.5.2014
7-8.6.2014
9.-10.8.2014
6-7.9.2014
4-5.10.2014
8-9.11.2014

Koulutuksen hinta on yhteensä 4000€ ( sis. alv) , jonka voit maksaa 1-8:ssa osassa.

Pääkouluttajina toimivat Kati Susiaho ja Eevi Minkkinen.

Molemmat omaavat runsaasti kokemusta ryhmien kouluttaisesta, valmentamisesta sekä henkisestä kasvusta ja sen ohjaamisesta. Takana on myös oppeja useista menetelmistä energialla hoitamiseen ja sen tulkitsemiseen liittyen. Eevin taustat ovat mm NLP-maailmasta sekä Katin valmentamisen maailmasta ja opeista. Osaamista on kerätty niin perusterveydenhuollosta, liikunnan ammattilaisuudesta kuin kaupallisesta maailmastakin. Tärkein työkalu on kuitenkin vahva läsnäolo opiskelijoiden kanssa, nähden heidän oman sisäisen viisautensa ja sitä esiin tukien.

Kannatamme maanläheistä ja luonnollisen oivaltamisen tietä, joka on jokaiselle matkantekijälle uniikki. Kasvu ei pääty kurssin päätyttyä, eikä valmiiksi ihmiseksi tulemista ole olemassakaan.

Kannustamme sinua löytämään oman ytimesi, josta käsin työskentely on luontevaa. Jokainen Ohjaajaksi haluava sitoutuu tarkastelemaan käsityksiään rehellisesti ja avoimesti, ja tähän samaan sitoudumme myös kouluttajana.
Koulutus painottuu yksinkertaiseen ja arkiseen hyvinvointiin ja vapauteen, ilman ylimääräisiä kommervenkkejä.
Koulutukseen pääsee mukaan kartoitettuamme valmiutesi, joten jos kiinnostuit olehan yhteydessä niin jutellaan lisää :)

 

Nimesi
Nimesi
Earlier Event: January 16
Henkinen autolyysi- purkuryhmä