Back to All Events

Itsetuntemus ja meditaatio pienryhmä

Pienryhmä sinua varten, joka haluat tutkia syvällisemmin elämääsi ja itseäsi käytännöllisellä ja inhimillisellä tavalla.

Tapaamisissa keskitytään keskustelun ja viikkoteeman tutkimisen lisäksi harjoituksiin, joita tehdään yksin, parin kanssa ja kirjoittaen. Puheelle ja keskustelulle on tilaa, mutta pääasiallisena tavoittena on kokemuksellisuus. Kirjoista opimme ihan tarpeeksi älyllistä puolta, jota onkin mahdotonta suoraan siirtää käytäntöön. Henkisyydestäkin voi tulla suorite tai suojakuori jonka taakse paeta inhimillistä puoltaan.Kurssin tavoitteena ei ole suinkaan tulla paremmaksi ihmiseksi vaan enemmänkin sallia, tiedostaa ja tunnistaa itsessään valojen lisäksi varjot. Näiden hyväksyminen ja tiedostaminen usein keventää taakkaamme, jota emme usein edes huomaa kantavamme. 

Olemme niin tottuneet huolehtimaan, stressaamaan ja suorittamaan. Unohdamme kysyä että minne olemme oikein menossa? Ja miksi ihmeessä? Mikä minua oikein ohjaa?

Usein elämässämme toistuvat saman tyyliset kaavat erittäin hyvästä syystä, vaikka se tuntuisikin järjettömältä. Tarkoitus onkin nyt tutkia itse pintaa syvemmälle, kyseenalaistaa, kokea, vapautua,kohdata ja ihmetellä. Ja mennä eteenpäin.

Pienryhmä sopii jo jonkun verran itsetuntemusta tutkineelle.

Tapaamiset ja käsiteltävät teemat:

Ma 6.10 klo 17.30-20 Pysähtyminen tähän ja nyt. Missä oikein menen itseni kanssa? Itsensä kohtaaminen, minä ja  minä suhteessa muihin. 

Ma 20.10 Klo 17.30-20 Tunteet ja niiden kohtaaminen. Opitut tunnemallit ja erilaiset defenssit. Olemmeko yhteydessä todellisiin tunteisiimme? Mitä tunteet voivat opettaa meille rajoistamme ja tarpeistamme?

Ma 10.11 Klo 17.30-20 Sisäiset vaatimukseni, minua ja muita kohtaan. Pystynkö ikinä täyttämään odotuksiani? Kannattaako se lopulta? Riittääkö sekään? Mitä jos olisikin vähän inhimillisempi? Mitä voisin sallia itselleni vaatimisen sijaan?

Ma 17.11 Klo 17.30-20 Roolit, valot ja varjoni. Mitä on vaikea kohdata itsessä, muissa, elämässä? Mitä rooleja toistan? Miltä suojaudun niillä? Tarvitsenko niitä todella vielä? Mikä olisi mahdollista jos uskaltaisin irroittaa, vaikka vaan vähäsen? 

Ma 1.12 Klo 17.30-20 Linjassa itseni kanssa, tässä ja nyt. Mikä on sinulle aidosti tärkeää, luonnollista ja inspiroivaakin? Rohkeus olla sinä. Mitä ovat todelliset arvosi tässä kohdassa? 

Tapaamisten välillä tehdään myös kotona pieniä harjoituksia, jotka ovat luonnostaankin vapaa ehtoisia mutta erittäin suositeltavia.

Hinta:  225€ (voidaan maksaa osissa)

Ilmottaudu allaolevan lomakkeen kautta, kirjoita tunniste kohtaan Itsetuntemus ja Meditaatio

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero
Earlier Event: September 10
Kotona Kehossa avoin luento
Later Event: November 21
Raakakakkua & Rakkautta -workshop