Back to All Events

Aitoa Energiaa treeniryhmä

6 VIIKON TREENIJAKSO, JOSSA PAINOTAMME LIIKUNNAN ILOA, TOIMIVAA JA ENERGISTÄ KEHOA SEKÄ MIELTÄ JOSSA ON HYVÄ OLLA. 

Seuraava ryhmä alkaa maaliskuussa! Katso ajankohdat alhaalta.

Treenifilosofia, joka yhdistää kehon hyvinvoinnin henkiseen kasvuun ja tiedostamiseen. Tämä on hyvä tapa ottaa niin säännöllinen treeni kuin hiljentyminen ja meditaatio mukaan elämään. Kyseessä ei kuitenkaan ole Jooga, vaikka joogasta vaikutteita on kyllä havaittavissa. Kerran viikossa treenin jälkeen on aikaa varattu "mini-luennolle" ja rauhalliselle keskustelulle erilaisten aiheiden tiimoilta. 

Ryhmän ideana ei ole väkisin puserrus ja otsarypyssä painaminen, vaan harjoitellaan oikeasti löytämään se ilo ja luonnollisuus liikkumiseen. Joskus se tarkoittaa että otat vähän kevyemmin, joskus haastan sinua pusertamaan vähän enemmän. Ryhmä vahvistaa mm. keskivartaloa, tukilihaksia, tuo äkkiä ryhdikkään olon, kehossa on hyvä olla. Sopii hyvin myös painonpudotukseen ja kiinteytykseen.

Treenin lopuksi tehdään myös aina meditaatio/läsnäolo harjoitus.

Ryhmän tavoitteena:

 • Energinen, hyvinvoiva keho ja tasapainoinen mieli
 • Kehon kuuntelun oppiminen, oman kehon hyväksyntä, hyvä olla kehossa
 • Liikunnan ilo, monipuolisuus, vahva "keskusta" niin fyysisesti kuin henkisestikkin
 • Tasapainoinen kiihkoilematon suhtautuminen ravintoon ja kehoon
 • Arkisien stressinhallinta keinojen omaksumista ja todeksi elämistä
 • Löytää rauha ja ilo elämään ulkoisista olosuhteista huolimatta
 • Muistaa elämässä leikkimielisyys ja uteliaisuus

Mitä on Aitoa Energiaa treeni?

Vaikutteita mm. toiminnallisesta harjoittelusta,kampailulajeista, pilateksesta ja joogasta. Aitoa energiaa treeni on hauskaa, tehokasta ja haastavaakin! Treeni ryhmä sopii hyvin eri kuntotasoille, liikkeistä on aina variaatioita aloittelijasta huippukuntoiselle.

Kokemuksia treenaajilta:

"Tällä saa sellaisen tuntuman lihaksiin jota ei kuntosalilla löydä, ihanan monipuolista. Treeni on myös parantanut unenlaatuani ja herään aamulla virkeämpänä. Taisin aiemmin olla ihan ylikierroksilla, kiitos!"

" Äijät naureskelee töissä että mitä sä meet sinne jotain akka treeniä tekemään, mutta oon varma että ne hyytyis tässä aika äkkiä. Tykkään myös siitä miten vaihtelevaa tämä on, ei koskaan tiedä mitä oot meidän varalle juoninut. Lisäksi treeneistä lähtee aina rentona ja rauhallisena. Täydellistä tasapainoa kiireiselle arjelle".

"Tuntuu että sain löytää liikkumiseen uudenlaisen ilon ja luonnollisuuden. Aiemmin liikkumisen tarkoitus oli vain polttaa kaloreita. Liikkumisesta on nyt tullut osa elämää eikä enää pääasia ole laihdutus vaan vahvemmaksi tuleminen. On myös avartavaa oppia tuntemaan tätä laitosta nimeltä keho. Kiitos!"

Live ryhmä treenaa kerran viikossa yhdessä, lisäksi osallistujat tekevät 2 verkossa ohjattua kotitreeniä. Live ryhmään rajattu määrä paikkoja, varaa omasi ajoissa!

SEURAAVA LIVE RYHMÄ ALKAA MAALISKUUSSA, KATSO AJANKOHDAT JA MINI-LUENTOJEN TEEMAT:

17.3 klo 18-19.30 Treenit+ Kuntotestaus, Aitoa energiaa treenin filosofia. Meditaatio elämäntapana,ei mantrausta tai taikatemppuja vaan meditaatio itsensä kohtaamisen välineenä.

25.3 klo 18-19.30 Treenit+ Elämän eri osa-alueiden kartoitus, mitä sinulle todella kuuluu?Tietoinen mieli ja alitajunta, tavat ja tottumukset

31.3 klo 18-19.30 Treenit+ Stressin hallintaa ilman kontrollifriikkeyttä ja stressiä stressinhallinasta. Arjen työkaluja maanläheisesti ilman noitarummutuksia.

8.4 klo 18-19.30 Treenit + Tunnista miten motivoidut, mitkä asiat ovat sinulle ominaisia? Tiedosta niin vahvuudet kuin sokeat pisteetkin. Varoitus, näiden tiedostaminen voi kummasti helpottaa muiden ymmärtämistä ja ihmissuhteita yleensäkkin..

Viikko 16 taukoa ohjatusta treenistä 

23.4 klo 18-19.30 Treenit + Mielen toiminta periaatteita ja käyttäytymisen psykologiaa. Rehellisyys ja tiedostaminen. Miten mieli huijaa meitä?

Viikko 18 taukoa ohjatusta treenistä

6.5 klo 18-19.30 Treenit+ Käsitys itsestä. Käytännössä jokaisen käsitys itsestämme on vääristynyt. Miten näet itsesi? Minä käsityksen haasteet. Mitä tarkoittaa et ole kehosi, et ole mielesi, et ole tunteesi? Kuka ihme sitten olet?

Tervetuloa mukaan :) Huomaa miten virkeys, hyvinvointi ja elämänilo lisääntyvät samalla kun tulet lähemmäksi itseäsi. Tervetuloa myös toimiva, vahva ja kiinteä keho jossa on hyvä olla!

Treeniryhmä sisältää:

 • 1 ohjattu harjoitus viikossa a 60min + miniluento ja keskustelu
 • Oheis harjoitteluohjeet joko kotitreeninä/kuntosalille tai ulkoiluna.
 • 2 erilaista ja hauskaa kotitreeni videota, joita voit hyödyntää vaikkapa työmatkoillakin (treenit löydät nettilinkin takaa, videot jäävät käyttöösi) 
 • Virkistävä ja simppeli esimerkki ruokavaliorunko halukkaille
 • Ryhmän tuki ja hyvä tsemppaava henki
 • Kuntotestaus + mittojen ottaminen viikolla 1 ja viimeisellä viikolla

Hinta: 129€

VARAA PAIKKASI TREENIRYHMÄÄN:

SOITTAMALLA 040 414 2693 TAI SÄHKÖPOSTILLA: [email protected]

Earlier Event: March 15
Kotona Kehossa
Later Event: March 18
Rennot ja avartavat keskustelu illat