Back to All Events

Aitoa Energiaa verkkokurssi- osallistu missä vain

Löydä liikumiseen ilo ja leikki, opi kuuntelemaan kehoa sekä tutustu sisimpäsi aatoksiin.

Ole rehellisesti keskeneräinen! Kun olet kyllästynyt jahtaamaan täydellisyyttä ja olet valmis tekemään tilaa inhimillisyydelle ja aitoudelle itsessäsi.

Oletko kyllästynyt ulkoapäin tuleviin ihanteisiin ja ohjeisiin miten pitäisi elää tai miltä pitäisi näyttää?

Haluatko opetella kuuntelemaan kehoasi ja löytää ryhdin,liikkuvuuden sekä hyvän olon olla kehossasi ilman puskemista tai pakkoa?

Haluatko tutustua sisimpääsi ja uskaltaa kutsua esiin autenttisemman ja rehellisemmän itsesi?

Aitoa energiaa on 6 viikon verkossa toteutettava treeni sekä itsetuntemus kurssi kohti sisäistä ja fyysistä selkeyttä ja tasapainoa. Kyseessä on” treenifilosofia”, joka yhdistää oman kehon painolla treenaamisen sisäisen maailman ja mielen tiedostamiseen. Tämä on hyvä tapa ottaa niin säännöllinen treeni kuin itsensä äärelle hiljentyminen ja itsetuntemus harjoitukset mukaan elämään.

Aitoa energiaa -asenne on se, että sinä olet ja harjoittelet olemaan oman treenisi ja kehosi seppä. Harjoittelemme elämään ilman suorituskeskeisyyttä ja väkisin puristamista.Harjoittelemme tavoittamaan sinusta esiin rohkeutta sekä hyväksyntää olla sinä. Itsetuntemusharjoituksien pyrkimys on ohjata sinua löytämään itsestäsi oman ”keskuksesi” jossa sinun on luonnollinen ja hyvä olla.Se ei kuitenkaan ole mikään pysyvä uusi boxi johon ahtautua, vaan elävä, muuntuvainen ja itseään kuunteleva tapa elää.

Treenit eivät ole paijailua vaan ihan intensiivisiäkin treenejä joita ei kuitenkaan tehdä verenmaku suussa.Ryhmässä yhdistyy niin herkkyys, kehon kuuntelu kuin asennekin jota aina silloin tällöin elämässä tarvitaan. 

Aitoa energiaa treenimuoto on syntynyt vähänkuin vahingossa, kun päätin kokeilla yhdistää kahta minulle rakasta asiaa ja ”henkireikää”. Nämä kaksi asiaa ovat opettaneet elämässä hyvin paljon, kantapään kautta tietenkin. Liikkuminen ja itsetuntemus. Molemmat voivat ääripäässään olla kontrolloinnin ja tukahduttamisen keinoja ja taas parhaimmillaan avaavia ja arkisen voimaannuttavia asioita.Tiedostaminen voi kuitenkin välillä olla kivuliastikin, joten jos kaipaat pelkkiä vaalean punaisia unelmia ja enkelipölyä sitä ei valitettavasti ole tarjolla ;)Ideana ei ole tulla paremmaksi ja kontrolloidummaksi ihmiseksi, vaan tavoittaa ja muistaa leikkisä, avoin ja rehellinen sinä. Itsetuntemus harjoituksissa tutkit rehellisesti mitäpä muutakaan kuin omaa elämääsi ja sen osa-alueita.

 6 viikon harjoitusjakso avaa ja tuo sinua enemmän läsnä niin sisimmällesi kuin kehollesikin.

 Kurssi sisältää:

6 x treenivideota kesto n. 60 min (sisältää loppu hiljentymisen)

3x  lyhyt treenivideota n. 15min 

6x itsetuntemus tehtävää ja mini äänitettä

Kurssi etenee niin että saat alkuun viikoittain yhden treenivideon ja itsetuntemus tehtävän.3 pika treeni videota saat heti kurssin alkuun. Kaikki materiaalit jäävät käyttöösi tulevaisuutta varten.

6 viikon kurssin hinta hinta 99€

Kurssin voit aloittaa kun sinulle sopii!
 

OSALLISTU MUKAAN TÄÄLTÄ: https://www.nlp-opisto.fi/kauppa&verkkokurssit&aitoa-energiaa-verkkokurssi


Kokemuksia kurssilaisilta:

”Ihan mielettömän kiva yhdistelmä. Treenin ja hiljentymisen jälkeen on yllättävän helppo tarkastella selkeyttävästi elämäänsä. Olo on treenin jälkeen vapautunut ja rauhallinen.”

”Yllättävän nopeasti keho tuntuu vastaanottavan treeniä. Olo on samaan aikaan rennompi mutta kiinteämpi ja vahvempi. Kehossa on kevyempi ja hauskempi olla!”

”Kunto kasvaa vähänkuin vahingossa, miten lihaskunto liikkeet voi olla näin kivoja? En vaan ole tykännyt sallla käynnistä vaikka se miten fiksua olisikin ollut. Olen onnellinen että löysin itselleni innostavan tavan liikkua.Itsetuntemus harjoituksien säännöllinen tekeminen tuo jotenkin rauhaa ja helpotusta elämään.”

Lisää treenistä:Treeni kestää noin tunnin ja se tehdään oman kehon painolla.Vaikutteita mm. toiminnallisesta harjoittelusta, kampailulajeista, pilateksesta ja joogasta. Aitoa energiaa -treeni on hauskaa, tehokasta ja haastavaakin! Treeni sopii hyvin eri kuntotasoille, liikkeistä on aina variaatioita aloittelijasta kovempikuntoiselle. Treeneissä pääset sekä haastamaan itseäsi kuin harjoittelemaan kehon kuunteluakin. Asenne ja herkkyys mahtuvat samaan pakettiin hienosti.Treenin voit tehdä kotona, hotellihuoneessa tai vaikka kesämökillä silloin kuin sinulle sopii. Treeni tehdään paljain varpain.Kaikki treenivideot jäävät käyttöösi, joten näistä riittää iloa vaikka vuosienkin päähän ja voit oppia ihan uuden tavan liikuttaa kehoasi.Voit treenata vaikka pelkästään treenivideoiden avulla tai hyödyntää treenejä vaikka ulkoilun tai muun liikuntaharrastuksen tukena.

Lisää itsetuntemus harjoituksista:Vaikka olen opiskellut ja työskennellyt useiden erilaisten menetelmien parissa olen huomannut että näille menetelmille on paikkansa mutta usein käytännön elämä jota kuitenkin päivittäin elämme unohtuu. Pyrin ohjaamaan itsetuntemuksen teemaa maanläheisellä, rehellisellä sekä ottaen huumoria myös mukaan. Mielestäni on oleellisen tärkeää oppia myös nauramaan itselleen.Nyt on tarkoitus löytää se ”guru”(vaikka sana onkin kauhea..) joka sinua peilistäkin tervehtii. Itsetuntemus harjoitukset lähtevät ajatuksesta, että sinussa on olemassa jo kaikki viisaus ja ymmärrys minkä tarvitset. Ideana ei ole etsiä yleisiä totuuksia, oikeita tai vääriä taikka käydä muutenkaan oikeudenkäyntejä minkään asian suhteen. Kyse on siitä että olet rehellisesti läsnä itsellesi. Sen sijaan että opittaisiin kiireellä uutta niin pyritäänkin enemmän oppimaan pois. Älyllisyyden ja tietämisen sijaan panostamme kokemiseen. Moni meistä on kyllä jo lukenut kirjoja ja tiedämme teoriassa paljon. Paradoksi on myös siinä että emme voi mitenkään tuntea itseämme.Tietämisen ja tiedonkeruun vaiheet ovat toki tärkeitä. Nyt kuitenkin harjoitellaan realisoimaan ja tiedostamaan asiota kokemuksen tasolla. Sinussa on tilaa kaikille puolillesi.

 

If you see buddha on the road, kill him!

If you see buddha on the road, kill him!

Earlier Event: May 25
Raakakakkua ja Rakkautta Workshop