Back to All Events

Ääripäistä tasapainoon luento

Ääripäistä tasapainon opetteluun ilmaisluento

Luennolla tutkaillaan mm. mielen ja tunteiden vaikutusta kehon kuvaan, syömiseen, liikkumiseen kuin elämään yleensäkkin.

Moni meistä on omaksunut itseään kohtaan hyvin kriittisen ja arvostelevan mallin, joka ennemmin tai myöhemmin alkaa kääntymään itseään vastaan. Vaatimukset itseä (ja muita) kohtaan saattavat olla hyvinkin kohtuuttomat.

Kuinka sitten opetella turvallisesti irroittamaan kontrollin tarpeesta ja alkaa tunnustelemaan mitä ihan oikeasti mahtaa tarvita? Olisi kiva sanoa että tämä on nopea ja helppo juttu, mutta kärsivällisyyttä, kokeilua ja harjoittelua tämä tie tulee varmasti kysymään. Joskin se on sen arvoista.

Eevin terveiset: Minulla on taustalla mm. häiriintynyttä suhtautumista itseeni, syömiseen sekä olen koittanut ”tulla täydelliseksi” kontrolloimalla kaikkea elämää.  Sisäisen työn kautta kovan ulkokuoren takaa alkoikin löytymään yllärttävän herkkä nainen joka osaa ottaa elämän, itsensä ja syömisen huomattavasti rennommin. Minulle oivalluttavia kokemuksia ovat olleet mm. sen ymmärtäminen että suorittaja mielelleni ei koskaan riitä mikään. Sain myös nähdä että kontrolloitu elämä jättää sisältä käsin varsin tyhjäksi ja yksinäiseksi. Luennolla tutkitaan teemoja joita olen havainnut tärkeäksi itsensä hyväksymisen ja vanhoista rakenteista luopumisen tiellä. Matka luonnollisesti jatkuu edelleen.

Luento järjestetään osoitteessa: Melkonkatu 22a, 00210 Helsinki.

Aika: Klo 18-19.30

Ilmoittaudu luennolle alla olevalla lomakkeelle, ja laita viesti kenttään teksti Luento 24.6. 

Nimi *
Nimi