Back to All Events

Itsetuntemus ja meditaatio pienryhmä

Itsetuntemusta ja selkeyttä?

Kokoonnumme kolmena keskiviikkona klo 17-19 .Turvallinen paikka kohdata itseään ja elämää, olla hämillään ja ihmeissään, rauhoittua ja hiljentyä. 

Tapaamisten aikana keskustellaan ihmisyyteen ja tietoiseen elämään liittyvistä teemoista avoimesti ja kyseenalaistaenkin totuttuja mutta kovin inhimillisiä mallejamme, etsimättä oikeassa olijoita tai syyllisiä. Ryhmä pyrkii olemaan mahdollisimman kokemuksellinen, älyllistä jumppausta osaamme kyllä kaikki ihan tarpeeksi.

Ryhmä on hyvä paikka harjoitella mm. Mielen hälinän erottamista elämästä, kohdata alitajuisia pelkoja ja tiedostaa omaa ohjelmointiaan joka on usein syynä sisäisille konflikteille ja riittämättömyyden tunteille.

Ryhmään tulo edellyttää sitä että tiedostat että sinussa kuten meissä kaikissa muissakin on "ohjelmointi" ja haluat ns. olla antamatta sen määrittää elämääsi. Ohjelmointi yrittää olla todellinen, joskaan ei ole. Tuo ohjelmointi on inhimillinen suojamekanismi, joskin se monesti tuottaa meille enemmän kireyttä, pelkoa ja jännitystä kuin suojelee. 

Olen ryhmän mukana ihan täysin tasavertaisena, omine haavoineni ja ihmisyyksineni. Tavoitteena ei ole "tulla valmiiksi" vaan oppia selkeämmin erottamaan mikä on aitoa ja rehellistä omassa kokemuksessa, kaunistelematta.
Ryhmän tavoitteena on löytää ja muistaa taustarauha osaksi elämää ja vahvistaa rohkeutta elää oman näköistä ja tuntuista elämää. Ja muistaa se taas uudelleen kun sen joskus unohtaa. Oppia tuomaan tiedostamiseen iloa, naurua ja leikkimielisyyttä, tilaa syvyydelle ja keveydelle.

3 viikon viikon aikana pääset hyvin syventämään itsetuntemusta ja selkeyttä elämään. 

Teemat ja ajankohdat:

29.7 klo 17-19 Itsensä ja toisten kohtaaminen aidosti, hyväksynnän etsiminen muilta ja onko se tarpeellista, läsnäolo ja itsensä kuuleminen

5.8 klo 17-19 Uskomukset ja opitut tunnemallit, tietoinen elämän tapa, kuinka uskomukset muovaavat kokemustamme elämästä

12.8 klo 17-19 Luonnollisuus. Roolit ja identiteteetit. Irtipäästäminen ja luottamus.

Pienryhmän hinta: 95€ , sisältää tapaamiset ja tee tarjoilun.

Ryhmään osallistujille halutessa tueksi yksilöohjaus 65e /kerta. ( norm.80e)

Ilmoittaudu mukaan allaolevan lomakkeen kautta ja merkitse viesti kohtaan Itsetuntemus ja meditaatioryhmä.

Nimi *
Nimi

Earlier Event: July 5
Aitoa Energiaa Workshop
Later Event: August 20
Itsetuntemus ja meditaatioillat