Back to All Events

Aitoa Energiaa Workshop

Tule viettämään laatuaikaa itsesi kanssa liikkumisen ja itsetuntemus harjoittelun parissa.

Luvassa liikuttava ja lämmin henkinen lauantai rennossa seurassa!

Kehon kuuntelu, läsnäolo ja tiedostaminen ovat melkoisia trendejä nykyään. Miten ihmeessä sitten sitä kehoa kuunnellaan? Ehkä jonkun wi-fin välityksellä? Alkaako se joku päivä puhumaan minulle? 

Meihin mahtuu paljon. Syvyyttä ja keveyttä. Itsensä rehellinen kohtaaminen ei ole aina helpointa. Olemme niin tottuneet ajattelemaan miten meidän ”pitäisi” olla ja mitä ”pitäisi tehdä" että elämä alkaa muuttua turhan jähmeäksi. 

Kurssi soveltuu sinulle joka olet kyllästynyt kaikkiin " pitäisi syödä näin, pitäisi liikkua näin ja pitäisi ajatella ja elää näin" juttuihin (joille on ehdottomasti paikkansa mutta eivät välttämättä sovellu jokaiselle) ja haluat oppia tunnistamaan millainen tapa soveltuu sinun tarpeisiisi nyt. Muistaa elämässä leikkimielisyyttä ja keveyttä. Ottaa itsetuntemuksen matkakumppaniksi huumoria.

Kurssi on käytännöllinen ja avartava sinulle joka haluat:

Oppia kuulemaan ja tuntemaan itseäsi paremmin käytännölliseten harjoitusten avulla

Oppia helppoja ja yksinkertaisia rentoutumis ja hiljentymisharjoituksia

Oppia löytämään liikkumiseen leikkimielisyyttä sekä iloa 

Oppia treenaamaan oma keho apuvälineenäsi

Löytää itseesi, liikkumiseen ja kehoon rennon mutta napakan suhtautumistavan

Tiedostaa mielen toiminta mekanismeja ja alkaa tunnistamaan sisäistä ääntä, sitä joka tuntuu sinulle aidolta

Viettää mukavan päivän sama  henkisessä porukassa

Pysähtyä itsesi äärelle

Kurssi on lauantaina 5.7 klo 13-16.30.

Mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Kurssilla on tilaa hyvin myös keskustelulle ja kysymyksille.Saat mukaasi ohjeet oman kehon painolla tehtävään treeniin, jota voit hyödyntää vaikka kotona/reissussa.

Hinta: 50 e ( sis.alv)

Käytännön asioita:

Tarvitset mukaasi mukavat vaatteet ja jos sinulta löytyy jumppa/joogamatto voit ottaa sen mukaan. Paikanpäältä löytyy myös mattoja lainaan. Tiloista ei valitettavasti löydy suihkua.Ota mukaasi myös juomapullo sekä rentoa ja avointa mieltä :)

Huom&loppukevennys:

Kurssilla on tilaa ihmisyydelle ja itselleen nauramiselle.Minulla on pömppömaha jonka kanssa olen välillä enemmän ok ja välillä se ottaa päähän lujasti.En ole löytänyt mitään ikuisen onnen reseptiä vaan opettelen itsekkin joka päivä tunnistamaan mitä missäkin hetkessä tarvitsen. Olen kehon ja siihen suhtaumisen suhteen tehnyt kuitenkin hemmetisti virheitä eli toisin sanottuna saanut oppimiskokemuksia siitä mikä ei pitkässä juokussa toimi.Tavoitteena ei ole puritaaninen elämä vaan ihan tavallinen elämä johon mahtuu elämän makuisia hetkiä.Toivon että voin ohjata sinua löytämään henkistä munaa, leikkimielisyyttä ja rauhaisaa sekä hyväksyvää itsesi kuuntelua elämääsi.

Ilmoittaudu mukaan alta, laita viesti kohtaan tunnisteeksi 5.7 Aitoa Energiaa

Nimi *
Nimi