Back to All Events

Aitoa Energiaa Liveryhmä

10 viikon treenijakso sisäiselle ja ulkoiselle hyvinvoinnille. Toimiva yhdistelmä luonnollista liikettä, läsnäoloa, leikkisyyttä ja itsetuntemusharjoituksia.

Seuraava Liveryhmä alkaa 26.8! Katso muut ajankohdat alta.

Treenifilosofia, joka yhdistää kehon hyvinvoinnin henkiseen kasvuun ja tiedostamiseen. Tämä on hyvä tapa ottaa niin säännöllinen treeni kuin hiljentyminen ja meditaatio mukaan elämään. Kyseessä ei kuitenkaan ole Jooga, vaikka joogasta vaikutteita on kyllä havaittavissa. Kerran viikossa treenin jälkeen on aikaa varattu itsetuntemus harjoitukselle ja rauhalliselle keskustelulle erilaisten inhimillisten aiheiden tiimoilta. 

Ryhmän ideana ei ole väkisin puserrus ja otsarypyssä painaminen, vaan harjoitellaan oikeasti löytämään se ilo ja luonnollisuus liikkumiseen. Joskus se tarkoittaa että otat vähän kevyemmin, joskus haastan sinua pusertamaan vähän enemmän. Ryhmä vahvistaa mm. keskivartaloa, tukilihaksia, tuo äkkiä ryhdikkään olon, kehossa on hyvä olla. Sopii hyvin myös painonpudotukseen ja kiinteytykseen.

Treenin lopuksi tehdään myös aina meditaatio/läsnäolo harjoitus.

Ryhmän tavoitteena:

 • Energinen, hyvinvoiva keho ja tasapainoinen mieli
 • Kehon kuuntelun oppiminen, oman kehon hyväksyntä, hyvä olla kehossa
 • Liikunnan ilo, monipuolisuus, vahva "keskusta" niin fyysisesti kuin henkisestikkin
 • Tasapainoinen kiihkoilematon suhtautuminen ravintoon ja kehoon
 • Arkisien stressinhallinta keinojen omaksumista ja todeksi elämistä
 • Löytää rauha ja ilo elämään ulkoisista olosuhteista huolimatta
 • Muistaa elämässä leikkimielisyys ja uteliaisuus
 • Tarjota sinulle rauhallinen paikka jossa saat olla ihan sitä mitä olet

Mitä on Aitoa Energiaa treeni?

Vaikutteita mm. toiminnallisesta harjoittelusta,kampailulajeista, pilateksesta ja joogasta. Aitoa energiaa treeni on hauskaa, tehokasta ja haastavaakin! Treeni ryhmä sopii hyvin eri kuntotasoille, liikkeistä on aina variaatioita aloittelijasta kovempi kuntoiselle. Treeni ei ole perinteistä ryhmäliikuntaa, ja monet jotka eivät ole perus ryhmäliikunnasta tai kuntosalilla käynnistä lämmenneet ovat löytäneet tästä itselleen hyvän ja hauskan treenimuodon joka yhdistää tietoisen elämän kuin treeninkin. 

Kokemuksia treenaajilta:

"Tällä saa sellaisen tuntuman lihaksiin jota ei kuntosalilla löydä, ihanan monipuolista. Treeni on myös parantanut unenlaatuani ja herään aamulla virkeämpänä. Taisin aiemmin olla ihan ylikierroksilla. Koen elämässä enemmän rauhaa arjen keskellä. Täältä lähtee aina jotenkin rauhallisena ja tyytyväisenä."

" Äijät naureskelee töissä että mitä sä meet sinne jotain akka treeniä tekemään, mutta oon varma että ne hyytyis tässä aika äkkiä. Tykkään myös siitä miten vaihtelevaa tämä on, ei koskaan tiedä mitä oot meidän varalle juoninut. Lisäksi treeneistä lähtee aina rentona ja rauhallisena. Täydellistä tasapainoa arjelle".

" Tykkään siitä miten olet meille inhimillinen ja aito. Osaat lukea tilannetta ja porukkaa. En olisi voinut kuvitella että treenistä voi tulla viikon kohokohta!"

"Tuntuu että sain löytää liikkumiseen uudenlaisen ilon ja luonnollisuuden. Aiemmin liikkumisen tarkoitus oli vain polttaa kaloreita. Liikkumisesta on nyt tullut osa elämää eikä enää pääasia ole laihdutus vaan vahvemmaksi tuleminen. On myös avartavaa oppia tuntemaan tätä laitosta nimeltä keho. Kiitos!"

Live ryhmä treenaa kerran viikossa yhdessä, lisäksi osallistujat saavat 2 verkossa ohjattua kotitreeniä. Live ryhmään rajattu määrä paikkoja, varaa omasi ajoissa!

Treeniryhmän sisältöä:

26.8 klo 18-19.30 Treenit+ Kuntotestaus, Aitoa energiaa treenin filosofia. Meditaatio elämäntapana,ei mantrausta tai taikatemppuja vaan meditaatio itsensä kohtaamisen välineenä.

2.9 klo 18-19.30 Treenit+elämän eri osa-alueiden kartoitus, mitä sinulle todella kuuluu?Tietoinen mieli ja alitajunta, tavat ja tottumukset

9.9 klo 18-19.30 Sisäiset odotukset ja vaatimukset sekä niiden tarkastelua. Voinko ottaa itseni vähän rennommin?

16.9 klo 18-19.30 Treenit+Stressin hallintaa ilman kontrollifriikkeyttä ja stressiä stressinhallinasta. Rajat ja tarpeet sekä niden tunnistaminen.

23.9 Klo 18-19.30 Treenit + ns. metaohjelmat eli opitut käyttäytymis ja toimintamallit (usein tiedostamattomia) Tiedosta niin vahvuudet kuin sokeat pisteetkin. Varoitus, näiden tiedostaminen voi kummasti helpottaa muiden ymmärtämistä ja ihmissuhteita yleensäkkin..

7.10 Klo 18-19.30  Treenit + Mielentoiminta periaatteita ja käyttäytymisen psykologiaa. Rehellisyys ja tiedostaminen. 

14.10 Klo 18-19.30 Treenit+ Käsitys itsestä. Käytännössä jokaisen käsitys itsestämme on vääristynyt. Miten näet itsesi? Minä käsityksen haasteet. Mitä tarkoittaa et ole kehosi, et ole mielesi, et ole tunteesi? Kuka ihme sitten olen?

21.10 Klo 18-19.30 Treenit + ns. Elämän loogiset tasot ja miten ne ovat linjassa keskenään. Mikä tuo elämässä iloa ja merkitystä? 

28.10 Klo 18-19.30  Rakkaus ja Pelko. Miten nämä ohjaavat elämäämme.

4.11 klo 18-19.30 Treenit + kuntotestaus. Sisäinen ohjaus ja intuitio.

(Kertauspäivät 18.11 tai 2.12 Näille voit osallistua kertaamaan jos joku kerta jää syksyllä välistä)

Treeniryhmä sisältää:

 • 1 ohjattu harjoitus viikossa a 60min + miniluento ja itsetuntemus harjoitus
 • Oheisharjoittelu ohjeet joko kotitreeninä/kuntosalille tai ulkoiluna.
 • 2 erilaista ja hauskaa kotitreeni videota, joita voit hyödyntää vaikkapa työmatkoillakin (treenit löydät nettilinkin takaa, videot jäävät käyttöösi) 
 • Virkistävä ja simppeli esimerkki ruokavaliorunko halukkaille
 • Ryhmän tuki ja hyvä tsemppaava henki
 • Kuntotestaus + mittojen ottaminen viikolla 1 ja viimeisellä viikolla ( Vapaa ehtoinen)

Hinta koko treenijaksolle : 255€ ( Voit maksaa 3 osassa)

Ryhmään osallistujille halutessa yksilöohajukset 50€/kerta.

Jos mietityttää soveltuuko ryhmä sinulle, laita rohkeasti viestiä ja kysy lisää :)

Ilmoittaudu mukaan, laita viesti kenttään tunniste Aitoa Energiaa.

Nimi *
Nimi
Earlier Event: August 20
Itsetuntemus ja meditaatioillat