Back to All Events

Itsetuntemus ja meditaatio illat

tsetuntemusta ja selkeyttä?

Turvallinen paikka kohdata itseään ja elämää, olla hämillään ja ihmeissään, rauhoittua ja hiljentyä, ehkä nauraa ja iloitakkin.

Tapaamisten aikana keskustellaan ihmisyyteen ja tietoiseen elämään liittyvistä teemoista avoimesti ja kyseenalaistaenkin totuttuja mutta kovin inhimillisiä mallejamme, etsimättä oikeassa olijoita tai syyllisiä. Ryhmä pyrkii olemaan mahdollisimman kokemuksellinen, älyllistä jumppausta osaamme kyllä kaikki ihan tarpeeksi.

Ryhmä on hyvä paikka harjoitella mm. Mielen hälinän erottamista elämästä, tunnistaa alitajuisia pelkoja ja tiedostaa omaa ohjelmointiaan joka on usein syynä sisäisille konflikteille ja riittämättömyyden tunteille jotka saattavat ohjata elämäämme. Ideana ei ole kuitenkaan yrittää lopettaa ajattelua tai korvata ajatuksia jollain uusilla ajatuksilla.

Ryhmään tulo edellyttää sitä että tiedostat että sinussa kuten meissä kaikissa muissakin on "ohjelmointi" ja haluat ns. olla antamatta sen määrittää elämääsi. Ohjelmointi yrittää olla todellinen, joskaan ei ole. Tuo ohjelmointi on inhimillinen suojamekanismi, joskin se monesti tuottaa meille enemmän kireyttä, pelkoa ja jännitystä kuin suojelee. 

Illan aikana pääset hyvin syventämään tietoisuustaitojasi, itsetuntemusta ja tuot selkeyttä elämään. 

Voit osallistua vain yhteen iltaan tai vaikka kaikkiin, ilmoitathan siitä osallistuessasi.

Teemat ja ajankohdat:
 

20.8 klo 17.30-20  Itsensä ja toisten kohtaaminen aidosti, hyväksynnän etsiminen muilta ja onko se tarpeellista, läsnäolo ja itsensä kuuleminen

 

8.9 klo 17.30-20 Uskomukset ja opitut tunnemallit, tietoinen elämän tapa, kuinka uskomukset muovaavat kokemustamme elämästä

 

13.10 klo 17.30-20  Millainen on luonnollinen minä? Roolit ja identiteteetit, tiedostaminen.Irtipäästäminen ja luottamus.

 

Ohjaajan terveiset : Olen ryhmän mukana ihan täysin tasavertaisena, omine haavoineni ja ihmisyyksineni. Tavoitteena ei ole "tulla valmiiksi" vaan oppia selkeämmin erottamaan mikä on aitoa ja rehellistä omassa kokemuksessa, kaunistelematta.
Ryhmän tavoitteena on löytää ja muistaa taustarauha osaksi elämää ja vahvistaa rohkeutta elää oman näköistä ja tuntuista elämää. Ja muistaa se taas uudelleen kun sen joskus unohtaa. Oppia tuomaan tiedostamiseen iloa, naurua ja leikkimielisyyttä, tilaa syvyydelle ja keveydelle.
Iltoihin voi osallistumalla liittymällä mukaan valmennusklubiin 29€/ kuukausi hintaan. Iltojen lisäksi saat kuunnella sekä katsoa  kattavia ja monipuolisia verkkokursseja.
Liity mukaan täällä: http://www.valmennusklubi.fi/liity/
Later Event: September 10
Kotona Kehossa avoin luento