"Me etsimme ja etsimme. Rakkaus lepää sisällämme ja odottaa että huomaamme sen".

Kirja on sinulle joka haluat tutustua mielen toimintaan käytännöllisesti ja kuitenkin syvällisesti. Kirjasta löydät kirjoittajan omia kokemuksia ja hyväksi sekä toimivaksi havaittuja tekniikoita ja oivalluksia liittyen siihen, kuinka voi vapautua mm. ruokaan, kehoon ja itsearvostukseen liittyvien ajatusten vallasta. Kirjasta löydät myös harjoituksia joiden avulla voit oppia suhtautumaan vaikeisiin asioihin täysin uusilla, inhimillisimmillä tavoilla.


Kirja sopii sinulle myös erityisen hyvin jos:

* Sinulla on vinksahtanut suhde liikkumiseen, kehoon ja ruokaan
* Koet usein riittämättömyyttä, huonoa omaa tuntoa ja itsesyytöksiä
* Ajatukset "mikään ei riitä" tai "sitten kun olen paremmassa kunnossa" ovat tuttuja
* Pieni tai suuri kontrollifriikkeys kuulostaa tutulta
* Haluat solmia rauhan itsesi kanssa ja voida hyvin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin sekä hehkua elämää
* Mietit liikaa mitä muut ajattelevat
* Et ole tyytyväinen, näetpä peilistäsi sitten mitä tahansa
* Haluat voida hyvin kaikilla tasoilla


Kirjailijan, Eevi Minkkisen terveiset:

Tämä e-kirjanen on syntynyt osittain vahingossa, tarkoitus oli tehdä pieni opas liittyen mielestä ja suhteestamme ruokaan. Kun aloin kirjoittamaan, huomasin ettei asia mahdu pieneen oppaaseen eikä kirjoittamisesta meinannut tulla loppua.

Kirja on julkaistu 2012 ja tällä välillä luonnostaankin oman ymmärrykseni teemoista on myös elänyt ja syventynyt.  Näiden vuosien aikana olen saanut kirjasta paljon koskettavaa palautetta mutta tuntuu aina tärkeältä kannustaa lukijaa tunnustelemaan aina sitä mikä itselle on nyt oleellista.

Me olemme eri kohdissa, kuljemme erilaisten vaiheiden läpi. Se on osa elämää.

 Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja siitä kuinka erilaisia tapoja meillä onkaan ajatella, toimia ja tuntea. Luulin kirjoittavani kirjaan ajatuksia henkilöille, jotka kamppailevat tunnesyömisen kanssa, mutta kuten lähes kaikessa elämässä kyse oli myös omasta henkilökohtaisen kasvun ja pois oppimisen matkasta. Olen joskus ollut täysin mieleni vanki, ensin tiedostamatta ja myöhemmin sen tiedostaen. Tiedostaminen onkin ensimmäinen askel sille, että voi kysyä itseltään "toiminko nyt pelosta vai vapaudesta?". Olin itse oppinut läjän keinoja turruttaa tunteita, etsiä hyvää oloa aina jostain ulkopuolelta ja strategioita, jotta olisin kokenut itseni riittävääksi. Näin ei todellakaan tarvitse olla. Kirja on kirjoitettu tietynlaisessa flowssa, ja se varmasti näkyy niin kieliasussa kuin ulosannissakin. Jos siis haluat viilata pilkkua ja haluat kirjallisia eeposorgasmeja, niitä ei täältä valitettavasti löydy. Kirjaa on kirjoitettu kesken omaa kasvuprosessia, joten pidätän oikeuden muuttaa näkemyksiä ja käsityksiäni :)

Jokaisella meistä on se oma uniikki ja ainutlaatuinen polku kuljettavana. Joku oppi voi olla hyvä juuri tässä kohdassa tai sitten voi olla oikea aika oppia pois jostakin. Seuraa sitä joka resonoi sinua juuri nyt. Se voi olla erilaista kuin eilen ja huomenna taas jotain uutta.

Mitä enemmän uskallat kuunnella sydäntäsi ja olla rehellinen, sitä valmiimpi olet myös kyseenalaistamaan jokaisen ajatuksesi ja uskomuksesi, et tarvitse tällaisia kirjoja luettavaksesi. Jos et tiedä miten se tehdään, tämä voi olla hyvä matkaopas seuraksesi. Nauti elämästä - se on ihmeellistä.