Tunnetabut- ITSETUNTEMUKSEN WORKSHOP KOTOA KÄSIN

Joskus ne puristaa sydäntä, joskus ne nostavat halun hautautua piiloon, joskus ne saavat anteeksipyytelemään ilman syytä..

.Joskus ne saavat meidät lupailemaan liikoja, joskus ne saavat meidät uuvuttamaan itsemme.

Joskus ne saavat meidät tekemään asioita joita emme oikeasti haluaisi tehdä. Ja joskus ne saavat meidät jättämään kokeilematta jotain joka meitä kutsuu.

Tunnetabut.
Tässä kotoa käsin kuunneltavassa workshopissa tutkitaan kahta isoa tunnetabua, joilta tuskin kukaan on voinut elämässään välttyä. Hyvin usein nämä ovat meille niin tuttuja seuralaisia, että emme edes huomaa enää niiden olemassa oloa.

Jos emme uskalla kohdata ja tarkastella näitä, ne alkavat elämään omaa elämäänsä ja saavat liiaksi valtaa elämästämme.
Kun alamme tunnistamaan ja tutkimaan näitä, voimme alkaa oppimaan sekä vapautumaan niiden vallasta. Joskus tunteilla on meille hyvin tärkeitä viestejä kerrottavana, kunhan uskaltaisimme analysoinnin sijaan kuunnella. Joskus taas tunteet ovat enemmänkin kuin jumiin jäänyt radioasema- sillä ei ole enää mitään uutta kerrottavaa.

Workshopin kesto on  n. 75minuuttia. Äänite jää käyttöösi joten voit kuunnella sitä useamman kerran.
Kirjoitustehtäville on hyvä varata aikaa ainakin 30min-45min. Lisäksi opit käytännöllisiä kysymyksiä joita voit käyttää tukenasi arjessa jotta voit harjoitella kuulemaan tunteen takana olevan viestin ja jatkaa matkaasi. 

Hinta: 20€

OSTA TÄÄLTÄ: https://holvi.com/shop/eeviminkkinen/product/1366a573f438b1462d68880ce4a456f6/

Saatavilla 31.7 saakka