oksa.jpg

Kuuntele milloin sinulle parhaiten sopii.  Tilattuasi verkkokurssin saat sähköpostiisi linkin sekä salasanan verkkoportaaliin josta löydät helposti tilaamasi kurssin. Kurssilla ei ole "parasta ennen päivämäärää" joten voit käydä halutessasi kuuntelemassa/katsomassa kursseja useaankin otteeseen. 

Rentouttavia ja avartavia kurssihetkiä!

 

 

Aitoa energiaa 6 viikon verkkokurssi alkaa 1.11.2014 ->

Henkisen hyvinvoinnin 5 osainen verkkokurssi :

Lue lisää ja tilaa täältä:  http://www.nlp-opisto.fi/kauppa&verkkokurssit&henkisen-hyvinvoinnin-verkkokurssi

Kokemus:

" Kiitos ihanasta kurssista! Oivalsin itsestäni ja elämästä arvokkaita asioita. Hukuksissa ollut iloisuus ja keveys on palannut elämääni vaikka kävinkin kurssin aikana melko raskaitakin asioita läpi. Ymmärrän nyt paljon paremmin myös ihmisiä lähelläni, ja ihmissuhteista on tullut aiempaa aidompia ja syvempiä. Tätä voin suositella jokaiselle joka on halukas tutkimaan elämää ja sitä mitä on pitänyt totena tarkemmin." - Minna 37v.

 Vähemmän vakava verkkoluentosarja vapaudesta :

Kurssi koostuu 4 viikon luentosarjasta ja käytännön harjoituksista., jossa jokaisella kerralla on oma teemansa.

Kaikki luennot ovat verkossa kuunneltavia n. tunnin mittaisia äänitteitä. Luennot jäävät sinulle kuunneltavaksi myös myöhempää käyttöä varten, eli voit halutessasi palata niiden pariin uudelleenkin.Tarkoitus on ohjata sinua oivaltamaan juuri omia mielesi rakennelmia ja vapautumaan niiden rajoittavuudesta.Kurssin tehtävänä ei ole yrittää opettaa mitään uusia uskomuksia, vaan saada sinut itse katsomaan arkisten ja käytännöllisten asioiden kautta, mitä vapaus on. Sanotaan, että se mitä emme tiedosta, hallitsee meitä. Suhtaudu tähän matkana tiedostamiseen, jossa oikeaa tai väärää ei ole.

Itsellesi rehellinen ja utelias asenne on ainoa matkatavara, jota mukaasi tarviset.

Katso aiheet ja tilaa täältä : http://www.nlp-opisto.fi/kauppa&verkkokurssit&vahemman-vakava-verkkoluento

Kotona Kehossa verkkokurssi:  

Kotona Kehossa -kurssi sopii sinulle, jos olet kokenut riittämättömyyttä, arvottomuutta ja armottomuutta itseäsi ja kehoasi kohtaan.

Opimme lapsesta alkaen vinon pinon erilaisia käsityksiä mm. siitä minkälaisia kuvittelemme että meidän tulisi olla, mitä meidän pitäisi tehdä ollaksemme hyväksyttyjä, yms. Nämä usein tiedostamattomat käsitykset ohjaavat toimintaamme ja ajatteluamme, jos annamme näin olla.

Kenessäkään meissä ei ole mitään vikaa, jokainen meistä on täysin kykenevä kokemaan tasapainoa, rauhaa ja hyvää oloa riippumatta ympäristöstä. Vanhoista toimimattomista uskomuksista irtipäästäminen tekee tilaa sille että sinun on helpompi olla yhä enemmän se mitä todellisuudessa olet, ilman kuoria joilla olemme koittaneet suojautua.

Ohjelma sisältää 3 erilaista äänitettä jossa opit hyviä ja käytännöllisiä työkaluja ja harjoituksia. Lisäksi opit siitä miten mieli toimii ja miten sinun on helpompi avata sydäntäsi kokemaan enemmän. 

Tilaa täältä:http://www.nlp-opisto.fi/kauppa&verkkokurssit&kotona-kehossa-verkkokurssi

Painonpudottajan henkinen valmennus: 

80% laihduttaneista lihoo takaisin korkojen kera. Nyt on aika tarkastella sitä, miten saadaan aikaan pysyviä tuloksia ilman turhaa pipon kiristystä ja kitukuureja. Kun tavoitteena on aito energisyys sekä terveys, lisääntynyt ilo ja henkinen hyvinvointi on tämä verkkokurssi sinulle sopiva matkakumppani.  

Kurssi sisältää 5 osaa, videoineen, äänitteineen ja kirjallisine osioineen joista saat laajasti työkaluja ja ymmärrystä siitä kuinka mm. mielemme toimii ja kuinka sen sokaisemana tulemme helposti huijanneeksi itseämme monella tapaa.  

Lue lisää ja tilaa täältä: http://www.nlp-opisto.fi/kauppa&verkkokurssit&painonpudottajan-henkinen-valmennus