Itsetuntemuksen workshop- Hyvä olla itsessä

Sisäinen hyvinvointimme koostuu monesta osa-alueesta.  Selkeän, tasapainoisen ja elämän arvoisen elämän kannalta tärkeitä teemoja ovat Rajat, Tarpeet ja Itsensä hyväksyminen.  Näitä teemoja käsitellään maanläheisesti ja inhimillisesti Itsetuntemuksen Workshopissa. Jos meillä on näiden teemojan kanssa haasteita, ilmenee se usein jatkuvana kiireentuntuna, riittämättömyden tunteena ja tunteena että elämästä on sponttaani keveys ja ilo hiipumaan päin. Saattaa myös olla että meidän on enää vaikea kuulla mitä itse kaipaamme ja mikä on meille aidosti tärkeää.

Workshopin teemat ovat käytännön läheisisä, ei mitään liian vaikeaa tai mahdotonta toteuttaa arjessa -osastoa.  Workshopin yhtenä tavoitteena on kokemuksellisuus. Sanojen tasolla pystymme ymmärtämään tiettyyn pisteeseen asti. Ihminen on kuitenkin kokonaisuus, ja tästä syystä teemme myös kehoa kroonisista jännitteistä ja tunnelukoista avaavan harjoituksen sekä hengitys harjoituksia tasapainottamaan mieltä ja vahvistamaan selkeyttä jossa voimme kuulla itsemme selkeämmin. 

Saat mukaan  työvälineitä arkeen, uusien asioiden asettuminen käytäntöön kun  ottaa aina aikansa ja kysyy harjoittelua sekä tiedostamista ja rohkeutta kuunnella itseään.

Workshop sopii sinulle erityisesti jos:

Sinulla on taipumus unohtaa itsesi ja omat tarpeesi 

Koet helposti ylikuormittuvasi ja stressaavasi, sekä koet siitä huonoa omaatuntoa tai huonommuutta

Kaipaat elämään selkeyttä ja tasapainoa ja olet valmis tiedostamaan mm. omia rajojasi ja rehellisiä resurssejasi

Sinulla on taipumus vaatia itseltäsi jatkuvasti jotain, mikään ei oikein tunnu riittävän

Sinun on vaikea sallia itsellesi keveyttä, huolettomuutta ja luotamusta

Koet että on vaikeaa e kuulla itseäsi huolien tai suorittamisen takaa

Workshopin  teemat auttavat sinua selkeyttämään omalla kohdallasi elämääsi ja sitä mistä olet ehkä jo kasvamassa ohi sekä taas näyttäen suuntaa mitä kohti olet menossa, mille alkaa olla aika elämässäsi. Näiden teemojen tiedostaminen ja tunnistaminen omassa elämässä on usein hyvin avartavaa ja vapauttavaa.

Aika: Su 17.5 klo 10-16

Ilmoittautuminen 10.5 mennessä.

Paikka: Lentävä Matto, Tampere

Mukaan:  Rennot ja mukavat  vaatteet, avoin mieli ja herkkä sydämesi. Eväät voi ottaa mukaan halutessaan. Lounas tauko pidetään klo 12.30-13.30 aikoihin. Lähellä on paljon ravintoloita ja kahviloita joissa voi myös syödä.

Hinta: 80€

Varaa paikkasi ilmoittautumalla mukaan täältä: https://holvi.com/shop/eeviminkkinen/product/830b3476310581f3f3c8c672138da1d2/